Angelos Charisteas

Vergeten voetballer #26: Mauro Rosales

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 26 willen wij aan een Argentijnse voetballer toewijzen, die helaas door vele blessures nooit tot wasdom is geworden. Zijn naam is Mauro Rosales.

Charisteas tipt Ten Hag voor Klassieker: ‘Hij moet niet op de bank starten’

Bron: www.voetbalzone.nl

Angelos Charisteas is de enige buitenlander die voor zowel Ajax als Feyenoord heeft gescoord in een Klassieker en de Griek zit zondag voor de buis als zijn twee voormalige werkgevers elkaar treffen in de Johan Cruijff ArenA. De voormalige spits, die in 2013 een punt achter zijn loopbaan zette, denkt dat zijn eerste werkgever in Nederland uiteindelijk aan het langste

‘Ajax werkt aan komst ‘perfecte Ajax-speler’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens voormalig Ajax-speler Angelos Charisteas gaat Ajax zich binnenkort versterken met een nieuwe speler waarvan hij hoge verwachtingen heeft, zo vertelt hij aan Ajax Showtime.

“Ik ben bezig met een nieuwe speler voor Ajax. Ik kan nog niet zeggen wie, omdat het nog niet helemaal zeker is”, vertelt de oud-spits. “Het is een jonge jongen, zeventien jaar. Ik heb hem bezocht in Duitsland. Toen ik hem zag spelen, wist ik dat hij goed genoeg was voor Ajax.”

Charisteas: 'Bezig met nieuwe speler voor Ajax'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Volgens oud-Ajacied Angelos Charisteas komt er zeer binnenkort een nieuwe jeugdspeler naar Ajax. De Griek raadde de speler zelf aan bij Ajax, zo vertelde hij aan Ajax Showtime.

'Ik ben bezig met een nieuwe speler voor Ajax', zo laat Charisteas optekenen. 'Ik kan nog niet zeggen wie, omdat het nog niet helemaal zeker is. Het is een jonge jongen, zeventien jaar. Ik heb hem bezocht in Duitsland. Toen ik hem had zien spelen, wist ik dat hij goed genoeg zou zijn voor Ajax. Hij is denk ik een perfecte Ajax-speler.'

Pages

Subscribe to Angelos Charisteas