Dick van Egmond

Scheidsrechtersbaas over Nijhuis: ‘Goede beslissing van Bas om te stoppen als internationaal arbiter’

Bron: www.ad.nl

Bas Nijhuis is vanaf het nieuwe kalenderjaar geen internationaal scheidsrechter meer, zo maakte hij gisteren zelf bekend in Veronica Inside. De flamboyante Tukker gooide zelf de handdoek, nadat de UEFA hem vanwege zijn tv-optredens niet meer inzette voor internationale duels. Wat vindt scheidsrechtersbaas Dick van Egmond van het besluit van de leidsman?

Scheidsrechtersbaas Van Egmond slaat terug naar Gözübüyük: ‘Hij verkondigt onzin’

Bron: www.ad.nl

Serdar Gözübüyük zou de finale Feyenoord - FC Utrecht in de play-offs fluiten, maar wordt daar bij wijze van sanctie van afgehaald door de KNVB. Althans, dit stelde Hugo Borst gisteravond bij ESPN. Scheidsrechtersbaas Dick van Egmond betwist dat de arbiter gestraft wordt voor zijn pittige uitlatingen eerder in het AD richting KNVB. ,,Pertinent niet waar.”

Van Egmond over afgekeurde Klaassen-goal en steunt pingel PSV

Bron: source

Scheidsrechtersbaas Dick van Egmond heeft tekst en uitleg gegeven over de afgekeurde treffer van Davy Klaassen tegen FC Utrecht donderdagavond. De middenvelder stond op de beelden duidelijk géén buitenspel, maar de VAR greep niet in na het vlagsignaal van de grensrechter, omdat het binnen de marge zou vallen. "Dit is nadrukkelijk zo afgesproken, op verzoek van de clubs", legt hij uit.

VAR blijft gemoederen bezighouden na avondje-Istanboel: 'Doellijntechnologie is kostbaar’

Bron: www.ad.nl

Nederland begon desastreus aan de kwalificatiecampagne voor het WK in Qatar door het verlies (4-2) tegen Turkije, maar het mocht ook vraagtekens zetten bij enkele arbitrale beslissingen. Die konden niet worden gecorrigeerd door de VAR, want die was er niet. De Nederlandse scheidsrechterbaas Dick van Egmond legt uit waarom er bij deze interland geen VAR was.

Scheidsrechtersbaas legde ‘heel duidelijk’ aandacht op twee Ajacieden

Bron: www.voetbalzone.nl

Scheidsrechtersbaas Dick van Egmond heeft recentelijk tijdens een bijeenkomst met de Nederlandse arbiters ‘heel duidelijk de aandacht gelegd’ op Nicolás Tagliafico en Antony, zo vertelt Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. De Ajax-watcher van de krant stelt dat de scheidsrechters van mening zijn dat Van Egmond zich hier ‘totaal niet mee moet bemoeien.

Pages

Subscribe to Dick van Egmond