Vikingur Reykjavik

Rook transferperiode trekt op; tijd om balans op te maken; 26 spelers weg, slechts 7 nieuwe

Bron: ajaxfanzone.nl

Nu de rook van de roerige transferperiode is opgetrokken is het tijd om de balans op te maken. In totaal vertrokken er deze transferperiode maar liefst 26 spelers bij zowel Jong Ajax als het eerste elftal waarvan er 7 op huurbasis vertrokken zijn en er kwamen slechts 7 nieuwe spelers voor terug.

Nieuw:Mateo Cassierra (Deportivo Cali), Davinson Sanchez (Atletico Nacional), Danilho Doekhi (Excelsior), Heiko Westermann (Real Betis Sevilla), Bertrand Traore (Chelsea, gehuurd), Tim Krul (Newcastle United, gehuurd), Hakim Ziyech (FC Twente).

Ajax-transfers: 6 spelers kwamen, 26 gingen

Bron: www.ajaxshowtime.com

De transfermarkt is gesloten. Ajax trok tot met Mateo Cassierra, Davinson Sanchez, Heiko Westermann, Bertrand Traoré, Tim Krul en Hakim Ziyech zes nieuwe spelers aan, maar ook de andere clubs uit de Eredivisie zaten niet stil. Voor het gemak hield Ajax Showtime om de zoveel dagen een lijst bij met de aangetrokken en vertrokken spelers van alle achttien clubs uit de Eredivisie. Er kan in alle hoeveelheid een naampje missen.

Karlsson tekent contract tot medio 2016

Bron: ajax1.nl

Ajax heeft overeenstemming bereikt met de talentvolle spits Ottar Magnus Karlsson. Hij tekende, onder het toeziend oog van voetbaldirecteur Marc Overmars, een contract tot medio 2016.

Karlsson is een IJslandse voetballer die uitkwam voor Vikingur Reykjavik, waar ook Kolbeinn Sigthórsson speelde. Het is nog niet zeker in welk elftal de 16-jarige aanvaller start. “Ik hoop ooit in het eerste van Ajax te spelen,” vertelt het talent wiens voorbeeld Sigthórsson is. Opvallend is dat de jongeling een lengte van 1.90 meter heeft.

Ajax heeft Ottar Magnus Karlsson binnen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Karlsson is afkomstig van Vikingur Reykjavik, de club waar landgenoot Kolbeinn Sigthórsson ook voor uitkwam. Het doel van Karlsson is om voor Ajax 1 te spelen, zo liet hij weten op Ajax.nl.De jonge spits weet niet of hij gelijkenissen met Sigthórsson toont. 'Dat is moeilijk te zeggen. Ik ben een iets ander type spits denk ik. Maar Kolbeinn is wel een voorbeeld voor me.'
Subscribe to Vikingur Reykjavik