Parma F.C.

Ajacieden in het buitenland #12: Peter Bosz loopt koppositie mis in Duitsland

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naast ADO Den Haag – Ajax was er natuurlijk nog veel meer voetbal en zo kwamen er ook weer veel oud-Ajax spelers in actie! Hoe verliep het weekend voor de ex-Ajacieden?

Juventus

Matthijs de Ligt is sinds zijn herstel niet meer weg te denken uit het centrum bij Juventus. Dit weekend begon hij opnieuw in de basis tegen en bij Parma. De Oude Dame wist met 0-4 te winnen.

Bayer Leverkusen

Ajax bevestigt komst Klaiber

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sean Klaiber speelt dit seizoen in het shirt van Ajax. De Amsterdammers hebben dinsdag een mondelinge overeenkomst bereikt met FC Utrecht over de transfer van de rechtsback.

Woensdag wordt het op papier gezet en is het plan dat Klaiber ook zelf een akkoord krijgt met Ajax over de persoonlijke voorwaarden. Zo lijkt Overmars de gewenste vervanger van Sergiño Dest te hebben gevonden, die vertrekt naar FC Barcelona. Erik ten Hag kent de rechtsachter al van zijn tijd in Utrecht.

Matthijs de Ligt: Ik zag het niet aankomen dat ik wissel zou staan

Bron: www.ad.nl

Zijn ploeggenoot Paulo Dybala stormde woest richting spelersbus, na negentig minuten op de bank tegen Parma. De Argentijnse aanvaller deed geen enkele moeite zijn teleurstelling te verbergen, na bijna de hele tweede helft te hebben warmgelopen. Matthijs de Ligt nam wél de tijd voor de Nederlandse pers én de tientallen fans bij de spelersbus van Juventus, ondanks zijn teleurstelling over een reservebeurt van negentig minuten.

Pages

Subscribe to Parma F.C.