Parma F.C.

Ajax bevestigt komst Klaiber

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sean Klaiber speelt dit seizoen in het shirt van Ajax. De Amsterdammers hebben dinsdag een mondelinge overeenkomst bereikt met FC Utrecht over de transfer van de rechtsback.

Woensdag wordt het op papier gezet en is het plan dat Klaiber ook zelf een akkoord krijgt met Ajax over de persoonlijke voorwaarden. Zo lijkt Overmars de gewenste vervanger van Sergiño Dest te hebben gevonden, die vertrekt naar FC Barcelona. Erik ten Hag kent de rechtsachter al van zijn tijd in Utrecht.

Matthijs de Ligt: Ik zag het niet aankomen dat ik wissel zou staan

Bron: www.ad.nl

Zijn ploeggenoot Paulo Dybala stormde woest richting spelersbus, na negentig minuten op de bank tegen Parma. De Argentijnse aanvaller deed geen enkele moeite zijn teleurstelling te verbergen, na bijna de hele tweede helft te hebben warmgelopen. Matthijs de Ligt nam wél de tijd voor de Nederlandse pers én de tientallen fans bij de spelersbus van Juventus, ondanks zijn teleurstelling over een reservebeurt van negentig minuten.

Don’t worry about a thing…

Bron: www.ajaxlife.nl

‘Negentig minuten lang’, bevalt dochter Emma als strijdliedje het allerbest. © Floris Roos

Ik weet nog zo ontzettend goed dat ik voor het eerst mee mocht naar een Europese wedstrijd van Ajax. Wat vond ik die betonnen bak van het Olympisch Stadion vreselijk indrukwekkend als kind. De tegenstander van toen kan ik me niet meer herinneren. Wel dat we wonnen. Uiteraard.

Pages

Subscribe to Parma F.C.