Kuban Krasnodar

LIVE 12.00 uur | Loting Youth League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de loting van de eerste ronde van de UEFA Youth League. Ajax O19 gaat om 12.00 uur in de koker. De loting is hier live te volgen. Volg het hier en praat mee!

Tijdens de loting, die om 12.00 uur plaatsvindt, kan Ajax in de eerste ronde gekoppeld worden aan de volgende teams:

- Real Madrid- RB Leipzig- Manchester United- Atalanta Bergamo- Kuban Krasnodar- Istanbul Basaksehir- Club Brugge

Ajax loot Kuban Krasnodar in Youth League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 neemt het in de eerste ronde van de Youth League op tegen FC Kuban Krasnodar. Woensdagmiddag werd er voor deze rond geloot. Deze ronde vindt plaats over één duel en Ajax heeft een thuisvoordeel.

Het duel tussen Ajax en Kuban Krasnodar wordt gespeeld op dinsdag 2 of woensdag 3 maart. Ajax kon verder ook loten tegen Real Madrid, RB Leipzig, Manchester United, Atalanta Bergamo, Istanbul Basaksehir en Club Brugge, maar lootte dus de Russische opponent.

Voorbeschouwing Ajax – Schalke 04

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen zaterdag besloot Ajax een goede week, waarin het drie keer overtuigend wist te winnen. Met het drukke programma lijken de Amsterdammers nog niet veel moeite te hebben. In de Eredivisie werden Feyenoord, AZ en NEC al over de knie gelegd en komende donderdag komt het Duitse Schalke 04 op bezoek.

Aissati goed op zijn plek in Rusland

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ismail Aissati voetbalde vanaf zijn twaalfde in de jeugd van PSV. Meer dan tien jaar geleden debuteerde hij voor de Eindhovense club, in de uitwedstrijd tegen Roda JC. Na zijn tweede seizoen werd de middenvelder verhuurd aan FC Twente. Dit om meer ervaring op te doen in de Eredivisie. Na één jaar keerde hij terug naar Brabant, waar hij nog een seizoen speelde voordat hij de overstap maakte naar Ajax.

Uefa maakt bonus van ruim 21 miljoen euro over naar Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit doelpunt leverde Ajax flink wat centen op.© ProShots

Mocht u Jeroen Slop de komende dagen met een brede glimlach zien rondlopen, dat kan kloppen. Ajax mag ruim 21 miljoen euro bijschrijven op de rekening. De centen komen uit Zwitserland, van de Uefa.

Het is het geld dat Ajax het afgelopen seizoen bij elkaar gevoetbald heeft in Europa. En dan vooral in de Champions League en een heel klein beetje in de Europa League.

[Exclusief] Overzicht transfers ex-Ajacieden

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Veel ex-Ajacieden bleven bij hun club hangen maar er waren er ook genoeg die een op zoek gingen naar een nieuw avontuur. Ajaxtotaal stelde een zo compleet mogelijke lijst samen van oud spelers die hun emplooi elders vonden. Daarbij valt op dat slechts weinigen ook voor meer dan een miljoen  opbrachten. Alleen Ozbiliz, Stekelenburg en Mbark Boussouffa brachten veel geld in het laadje van hun clubs. Tot slot hakt de crisis ook in de voetballerij er keihard in. Veel spelers zijn transfervrij en nog steeds op zoek naar een club.

Europa League: Feyenoord favoriet tegen Kuban volgens bookmakers

Bron: www.nieuwslog.nl

Ondanks de verloren uitwedstrijd tegen Kuban Krasnodar is Feyenoord volgens de bookmakers wel favoriet om de thuis wedstrijd te winnen. Maar ondanks dat verwachten de bookmakers niet dat Feyenoord zich zal plaatsen voor de groepsfase van de Europa League.

Feyenoord staat voor de thuiswedstrijd genoteerd op 1 : 2.15, terwijl Kuban genoteerd staat op 1 : 3.20. Het lijkt er dus op dat een helse Kuip, en een Feyenoord dat beter in vorm lijkt te raken, een overwinning op Kuban zou moeten kunnen afdwingen.

Pages

Subscribe to Kuban Krasnodar