FC St. Pauli

Feyenoord keek volop beelden AZ-uit terug, al zat overtreding Berghuis er niet tussen

Bron: www.ad.nl

Feyenoord verwerkte de 4-2 nederlaag in Alkmaar tegen AZ deze week op het trainingsveld met twee nieuwe spierblessures. Rechtsback Bart Nieuwkoop is er voorlopig niet meer bij door een hamstringblessure, een dag voor de wedstrijd tegen VVV liep ook de Duitser Christian Conteh deze kwetsuur op. De bij St. Pauli weggehaalde speler, die zo’n 450.000 euro heeft gekost, is tot op heden bepaald geen succes geworden in de Kuip.

Lang en Scherpen voor het eerst opgeroepen voor Jong Oranje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor Jong Oranje staat vrijdag 31 mei een oefenduel met Mexico op het programma. In de selectie voor dat duel 4 Ajacieden: Dani de Wit, Perr Schuurs, Noa Lang en Kjell Scherpen. Voor Lang en Scherpen is het de eerste keer dat ze zijn opgeroepen voor het beloftenelftal van Oranje.

Naast de 4 Ajacieden vinden we ook de verhuurde Kaj Sierhuis terug in de selectie, net als oud-Ajacieden Justin Kluivert, Deyovaisio Zeefuik en Donyell Malen.

Ajax informeerde bij vader Gregoritsch

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bliemeister sprak zelf nog niet met Ajax, maar vader Gregoritsch informeerde hem over het contact tussen hem en de club. 'Er is nog geen bod of iets. We zullen de komende weken moeten afwachten wat er gaat gebeuren', vertelt Bliemeister. De Oostenrijker wordt door St. Pauli gehuurd van Hoffenheim en aan het einde van dit seizoen hebben de Duitsers de optie om de aanvaller te kopen.De belangenbehartiger verklaart dat Gregoritsch, zoals de speler al vertelde aan Bild, trots is op de interesse.

Gregoritsch: 'Vereerd met de interesse'

Bron: www.ajaxshowtime.com

'Ik ben zeer vereerd', laat Gregoritsch weten als hij wordt geconfronteerd met het nieuws. De spits was net terug met twee wedstrijden van Oostenrijk -21 waarin hij bovendien trefzeker was. Toch blijft Gregoritsch op de vlakte. 'Voor mij telt op dit moment alleen de nationale ploeg en FC St. Pauli, ook na dit seizoen.'St. Pauli huurt het talent dit jaar van Hoffenheim en heeft daarbij een optie tot koop na dit seizoen. Directeur sport van St. Pauli Rachid Azzouzi hoopt ook dat Gregoritsch blijft. 'Wij hebben de optie tot koop niet voor niets bedongen.

‘Ajax heeft Michael Gregoritsch in het vizier’

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De Oostenrijkse krant Krone meldt dat Ajax de verrichtingen in de gaten houdt van de 19-jarige Oostenrijkse spits Michael Gregoritsch.

De international van Jong Oostenrijk staat onder contract bij Hoffenheim en komt op huurbasis uit voor St. Pauli. De spits was op zijn 15e de jongste doelpuntenmaker aller tijden van de Oostenrijkse competitie. Hij zou vooral door Tonny Bruins Slot (foto) bekeken/gescout worden. Hieronder een filmpje van Youtube waar Gregoritsch voor Jong Oostenrijk de 0-2 en de 0-3 voor zijn rekening neemt tegen notabene Jong Oranje.

Subscribe to FC St. Pauli