FC St. Pauli

Ajax meldt officieel komst Jakov Medic

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft overeenstemming bereikt met FC St. Pauli over de transfer van Jakov Medic, zo meldt de club via een officieel persbericht. De 24-jarige centrumverdediger tekent tot medio 2028 en komt naar verluidt voor twee miljoen euro over. Medic is de eerste defensieve versterking voor Ajax deze zomer. Medic maakte zijn debuut als prof namens NK Istra 1961. Na één jaar vertrok hij naar Duitsland waar hij speelde voor 1. FC Nürnberg en SV Wehen Wiesbaden, voordat hij in 2021 bij St.

Ajax krijgt afwijzing: ‘Ito is niet te koop, we werken niet mee’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is er niet in geslaagd om Hiroki Ito over te nemen van VfB Stuttgart, zo bevestigt laatstgenoemde club aan BILD. Ajax bracht volgens Voetbal International een bod van twaalf miljoen euro uit op de 24-jarige Japanse verdediger, maar Stuttgart is daar totaal niet van onder de indruk. “Hiroki is niet te koop. Hij maakt integraal onderdeel uit van onze sportieve plannen.

Feyenoord keek volop beelden AZ-uit terug, al zat overtreding Berghuis er niet tussen

Bron: www.ad.nl

Feyenoord verwerkte de 4-2 nederlaag in Alkmaar tegen AZ deze week op het trainingsveld met twee nieuwe spierblessures. Rechtsback Bart Nieuwkoop is er voorlopig niet meer bij door een hamstringblessure, een dag voor de wedstrijd tegen VVV liep ook de Duitser Christian Conteh deze kwetsuur op. De bij St. Pauli weggehaalde speler, die zo’n 450.000 euro heeft gekost, is tot op heden bepaald geen succes geworden in de Kuip.

Lang en Scherpen voor het eerst opgeroepen voor Jong Oranje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor Jong Oranje staat vrijdag 31 mei een oefenduel met Mexico op het programma. In de selectie voor dat duel 4 Ajacieden: Dani de Wit, Perr Schuurs, Noa Lang en Kjell Scherpen. Voor Lang en Scherpen is het de eerste keer dat ze zijn opgeroepen voor het beloftenelftal van Oranje.

Naast de 4 Ajacieden vinden we ook de verhuurde Kaj Sierhuis terug in de selectie, net als oud-Ajacieden Justin Kluivert, Deyovaisio Zeefuik en Donyell Malen.

Ajax informeerde bij vader Gregoritsch

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bliemeister sprak zelf nog niet met Ajax, maar vader Gregoritsch informeerde hem over het contact tussen hem en de club. 'Er is nog geen bod of iets. We zullen de komende weken moeten afwachten wat er gaat gebeuren', vertelt Bliemeister. De Oostenrijker wordt door St. Pauli gehuurd van Hoffenheim en aan het einde van dit seizoen hebben de Duitsers de optie om de aanvaller te kopen.De belangenbehartiger verklaart dat Gregoritsch, zoals de speler al vertelde aan Bild, trots is op de interesse.

Pages

Subscribe to FC St. Pauli