Brøndby IF

Fischer belangrijk met goal en assist in Deense derby

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Viktor Fischer zet zijn goede vorm in Denemarken door. In de Deense derby met Brøndby IF was hij belangrijk met een assist en een goal.

FC Kopenhagen kwam na ruim een halfuur op voorsprong, maar vlak na rust maakte Brøndby de 1-1. Dankzij goed werk van Fischer won FC Kopenhagen uiteindelijk alsnog met 3-1. Een klein kwartier voor tijd gaf hij de assist op de 2-1 van Nicolaj Thomsen. Een paar minuten later maakte hij zelf ook nog de derde goal.

Lekker bezig Viktor!

Bay vertrekt definitief naar Viborg FF

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Markus Bay hebben vandaag zijn tot en met 30 juni 2018 lopende contract ontbonden. Bay kwam in 2013 over van Brondby IF en behoorde het afgelopen seizoen tot de selectie van Jong Ajax. Daar moest het Deense talent het vooral doen met invalbeurten waarop hij kenbaar heeft gemaakt het liefst te willen vertrekken uit Amsterdam. De afgelopen weken trainde Bay mee bij de Deense club Viborg FF en heeft daar inmiddels een eenjarig contract ondertekend.

Bron: Ajax.nl

‘Ajax in gesprek met Van Leer’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het contract van Diederik Boer liep deze zomer af en dus moest Ajax op zoek naar een nieuwe tweede doelman. Ajax wenst echter dat de nieuwe doelman ook de concurrentie aangaat met André Onana. De club lijkt nu een geschikte keeper te hebben gevonden.

Benjamin van Leer werd vaak genoemd en blijkt nu ook daadwerkelijk met Ajax in gesprek te zijn, zo meldt De Telegraaf. De 25-jarige doelman van Roda JC zou maandag een eerste gesprek met Ajax hebben gehad. Hij ligt in Kerkrade nog tot medio 2019 vast.

Younes wint bij debuut niet van Schöne en Dolberg

Bron: www.ajaxlife.nl

Younes' goede tweede seizoenshelft is beloond met een debuut. © Pro Shots

Voor Amin Younes krijgt het seizoen nog een serieus staartje. Waar de meeste van zijn Ajaxcollega's hier en daar een oefenwedstrijdje spelen in aanloop naar Luxemburg-thuis of iets soortgelijks, maakt de vleugelspits zich met het Duits elftal op voor de Confederations Cup. In voorbereiding op dat mini-WK maakte Younes dinsdagavond tegen Denemarken zijn debuut in die Mannschaft.

Voorbeschouwing FC Kopenhagen – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Morgen speelt Ajax het eerste duel in het tweeluik voor een plek in de kwartfinales van de Europa League. In Denemarken speelt het tegen FC Kopenhagen.

FC Kopenhagen, de ploeg van oud-Ajacied Nicolai Boilesen, komt uit de Champions League waar het in een groep met Leicester City, FC Porto en Club Brugge genoegen moest nemen met een derde plaats. Het wist in totaal 9 punten bij elkaar te spelen, wat er voor zorgde dat ze zich plaatsten voor de Europa League.

Gesigneerd shirt van Ziyech winnen? Check Ajax Life 4!

Bron: www.ajaxlife.nl

Ziyech debuteert alvast in onze prijsvraag. © Ajax Images

Dit seizoen kun je in iedere editie van Ajax Life een gesigneerd shirt winnen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is onze krant goed lezen en de vragen beantwoorden. Als je de artikelen een beetje scherp leest, moet het lukken.

We hebben in deze krant geen uitgebreid interveiw met een Ajaxspeler, maar toch geven we gewoon een shirt weg. Natuurlijk van de nieuwste aankoop, Hakim Ziyech. Wil jij kans maken? Geef dan antwoord op de volgende vragen.

Pages

Subscribe to Brøndby IF