July 2023

TransferTalk | Oud-Feyenoorder Vente naar Schotland, Liverpool ontvangt fraai bedrag voor Fabinho

Bron: www.ad.nl

De internationale transfercarrousel draait op volle toeren. Dat betekent weer een zomer lang potentiële transfers, geruchten en done deals. Welke spelers worden gekocht of verkocht? En welke trainers zijn gewild? Volg de laatste ontwikkelingen in onze rubriek TransferTalk. Bekijk hier de transfers van de laatste weken. Check hier alle afgeronde transfers in de eredivisie!

Marco van Basten juicht Engels besluit tegen wangedrag spelers toe: ‘Hopelijk ook in Nederland hardere aanpak’

Bron: www.ad.nl

Wangedrag van spelers, trainers en fans wordt komend seizoen in de Engelse voetbalcompetities harder bestraft. Marco van Basten, die eerder in gesprek met deze site de noodklok luidde en een persoonlijke brief aan FIFA-baas Gianni Infantino schreef, juicht het besluit toe. Ook hoopt de oud-topspits dat de actie in Nederland navolging krijgt.

Video: Kale en Kokkie en de kopzorgen over Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

“Het kan dooien, het kan vriezen. Je kan winnen of verliezen. Maar een betere club dan deze, is er niet”: het is een deel van het couplet van het beroemde Ajax-nummer van Kees Prins. Maar de laatste tijd is het maar de vraag of dit nog wel klopt. Berghuis vroeg zich hardop af of Ajax de verwachtingen kan waarmaken dit seizoen en daar sluiten Kale en Kokkie zich bij aan. “Hij is niet de enige speler die dat denkt he”, zegt Kokkie over het interview van Berghuis.

Pages