November 2021

Bet365 Winter Poker Series start vrijdag met een gegarandeerde prijzenpot van €2.5 miljoen

Bron: www.nieuwslog.nl

Vrijdag 3 december zal op Bet365 Poker de Winter Poker Series beginnen. Tijdens dit pokerfestival worden er in tien dagen tijd 111 pokertoernooien gespeeld, waarbij de totale gegarandeerde prijzenpot 2,5 miljoen euro bedraagt. Hoogtepunt van de Winter Poker Series is natuurlijk het Main Event met een gegarandeerde prijzenpot van €500.000. Het Main Event biedt de […]

Flets Ajax toont weer aan sterren niet zomaar te kunnen missen

Bron: source

Ajax heeft zondagmiddag goede zaken gedaan met een overwinning op bezoek bij Sparta Rotterdam. Op Het Kasteel waren de Amsterdammers in een zeer gezapig duel met 0-1 te sterk voor de ploeg van Henk Fraser, die extreem defensief voor de dag kwam. Dusan Tadic zorgde met een intikker in de eerste helft voor de winnende goal. De ploeg van Erik ten Hag maakt daardoor geen fout in de Eredivisie en blijft koploper.

Scheidsrechtersbaas over Nijhuis: ‘Goede beslissing van Bas om te stoppen als internationaal arbiter’

Bron: www.ad.nl

Bas Nijhuis is vanaf het nieuwe kalenderjaar geen internationaal scheidsrechter meer, zo maakte hij gisteren zelf bekend in Veronica Inside. De flamboyante Tukker gooide zelf de handdoek, nadat de UEFA hem vanwege zijn tv-optredens niet meer inzette voor internationale duels. Wat vindt scheidsrechtersbaas Dick van Egmond van het besluit van de leidsman?

Pages