April 2021

Rensch wint race tegen de klok en staat in Ajax-basis

Bron: source

Erik ten Hag heeft de opstelling van Ajax voor de bekerfinale tegen Vitesse bekendgemaakt. De trainer heeft een basisplaats ingeruimd voor Devyne Rensch, die op tijd hersteld is van lichte knieklachten. Sean Klaiber heeft de race tegen de klok eveneens gewonnen en maakt deel uit van de wedstrijdselectie. Voorin krijgt Antony de voorkeur boven David Neres.

Vitesse start met bekende namen aan bekerfinale

Bron: source

Thomas Letsch heeft voor het cruciale duel met Ajax weinig wijzigingen doorgevoerd. Dat betekent dat de bekende vijfmansdefensie met onder meer Danilho Doekhi, Riechedly Bazoer en Jacob Rasmussen weer in ere hersteld is. Het laatste duel dat Vitesse speelde tegen ADO Den Haag stond bij afwezigheid van Doekhi de Oostenrijker Dominik Oroz nog in het centrum.

Halsema bang voor titelfeest Ajax: "We voorzien problemen"

Bron: source

De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema is bang voor een mogelijk kampioensfeest van aanstaande titelveroveraar Ajax. De Amsterdammers kunnen als het meezit komend weekend al kampioen worden. Dan moet het zelf winnen van concurrent AZ en ook PSV moet geen overwinning boeken. Komende donderdag dient het eerst te winnen van FC Utrecht. Halsema doet een dringend beroep op de achterban van de koploper.

Pages