September 2019

Italiaan Orsato fluit Valencia – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

De UEFA heeft de Italiaan Daniele Orsato aangewezen als arbiter bij de wedstrijd Valencia – Ajax in de groepsfase van de Champions League. De Italiaan wordt woensdag bijgestaan door landgenoten Alessandro Giallatini en Fabiano Preti terwijl Daniele Doveri fungeert als vierde official. Marco Guida is de VAR, Michael Fabbri de assistent-VAR. De wedstrijd in Mestalla begint woensdag om 21:00 uur.

Bron: Ajax.nl

De Telegraaf ontkent akkoord tussen Ajax en Donny van de Beek

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax en Donny van de Beek hebben nog geen akkoord bereikt over een nieuw en verbeterd contract, zo weet clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf maandag te melden in de voetbalpodcast van de landelijke krant. Onder meer Voetbal International meldde vrijdag dat de middenvelder, wiens contract doorloopt tot medio 2022, spoedig een nieuwe verbintenis zou tekenen bij Ajax, maar volgens

Daley Blind zet vraagtekens bij actie Sergio Padt: ‘Dat gaat wel te ver’

Bron: www.voetbalzone.nl

Daley Blind is niet te spreken over het gedrag van FC Groningen-doelman Sergio Padt, die zaterdag in de uitwedstrijd tegen Ajax ruim de tijd nam bij uittrappen. De centrale verdediger van de Eredivisie-koploper stond niet alleen in zijn kritiek op de sluitpost van de Trots van het Noorden, want ook de overige Ajax-spelers ergerden zich aan het tijdrekken van Padt.

Pages