August 2019

Ajax O19 legt met 4-1 zege beslag op Supercup (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax O19 heeft zaterdagmiddag de veel besproken wedstrijd om de Supercup met 4-1 gewonnen van Feyenoord. Devyne Rensch scoorde al na negen minuten de openingstreffer en zorgde voor grote vreugde bij de Ajacieden. Na een half uur kon men weer juichen op de Toekomst want een fraaie assist van Naci Ünüvar werd met een lobje afgewerkt door Sontje Hansen. Vlak voor rust deed Feyenoord via Belarbi iets terug en kon men met een 2-1 stand gaan rusten. Nadat Kenneth Taylor in de tweede helft de 3-1 scoorde was de wedstrijd gespeeld.

Ajax Jeugd: Monsterzege O15, O16 verliest nipt

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naast Ajax O19 kwamen ook Ajax O15 en Ajax O16 voor het eerst officieel in actie dit seizoen. Ajax O15 boekte een monsterzege in de O15 Beker. terwijl O16 nipt verloor.

Ajax O16

O16 trapte het seizoen officieel af tegen NAC Breda O17 in de O17 Beker. De Amsterdammers verloren met minimale cijfers: 0-1.

Opstelling Ajax O16:Setford; Camara, Gooijer, Brussee, Van Bohemen; Chahid, Bobson, Jansen; Jermoumi, Rijkhoff, Van Axel Dongen.Wissels: De Graaff, Oughcha, Dubois, Klaasen, Banel.

Pages