June 2019

Ajacieden vallen ook individueel in de prijzen op Next Gen Series

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax won zondagmiddag de Next Gen Series ten koste van Sparta Rotterdam. De finale wel beslist door een goal van Terrence Douglas, nadat Naci Ünüvar eerder een goal afgekeurd zag worden.

Naast dat het toernooi gewonnen werd, vielen 2 Ajacieden ook individueel in de prijzen. Naci Ünüvar kwam tijdens het toernooi weliswaar niet tot scoren, hij maakte verder wel een prima indruk, ondanks het lange seizoen dat hij achter de rug heeft. De middenvelder werd dan ook uitgeroepen tot speler van het toernooi.

King hoopt ooit op terugkeer: “Ajax is de grootste club van Nederland”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Elgero King maakte afgelopen seizoen de overstap van PSV naar Ajax. De centrale verdediger had grote dromen, maar mede door blessures wist King nooit écht een basisplek te bemachtigen in bij Ajax O19. Nu is hij terug bij de club waar zijn loopbaan ooit begon: Sparta Rotterdam. En die club speelde tijdens de NextGen Series 2019 een wedstrijd tegen, je raadt het al, Ajax.

Ajax neemt gepast afscheid van Frenkie de Jong middels mooie video met actiebeelden

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag; zondag 30 juni, is de laatste dag waarop Frenkie de Jong officieel nog Ajacied is. Morgen gaat zijn contract bij FC Barcelona in. Reden voor Ajax om op gepaste wijze afscheid te nemen van deze fantastische speler. De club doet dat door middel van een compilatie video met de mooiste momenten van De Jong. Het mediateam van Ajax leverde weer eens een fraai staaltje werk af en stopte al zijn (schijn-)bewegingen in één video.

Pages