August 2018

Lucas Andersen keert terug naar Denemarken

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lucas Andersen keert, in ieder geval voor een seizoen, terug naar Denemarken. Hij wordt door Grasshoppers verhuurd aan Aalborg BK. Tot 2012 speelde hij ook voor Aalborg, voordat hij naar Ajax kwam.

Hoewel Andersen tot 53 duels in het Ajax-shirt kwam, was er van een echte doorbraak geen sprake. In de zomer van 2016 vertrok hij naar het Zwitserse Grasshoppers. Daar was hij de afgelopen 2 seizoenen een vaste waarde en kwam hij tot 81 duels, waarin hij 11 keer scoorde en 12 assists gaf.

Dit seizoen moest hij het tot nu toe doen met invalbeurten.

FC Porto huurt Bazoer voor een jaar

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Riechedly Bazoer is door FC Porto uit zijn lijden bij VfL Wolfsburg verlost. De middenvelder wordt voor één seizoen verhuurd aan de Portugezen, die ook een optie tot koop hebben afgedwongen.

Eind 2016 vertrok Bazoer van Ajax naar Wolfsburg. In zijn eerste halfjaar was hij in Duitsland nog een vaste waarde, maar vorig seizoen speelde hij nauwelijks.

Het is nog maar de vraag of hij bij FC Porto wel minuten gaat maken in het eerste elftal. Porto werd afgelopen seizoen kampioen van Portugal en speelt Champions League. Een treetje hoger dan Wolfsburg dus.

Pages