December 2016

Zaakwaarnemer: ‘Ajax bekijkt volgende week of ze een bod doen of niet’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens zijn zaakwaarnemer Marineu Barros gaat Ajax volgende week een besluit nemen of het een bod gaat doen op Everton Felipe de Oliveira Silva, kortweg Everton Felipe. De transfersom van de 19-jarige Everton wordt op acht miljoen euro geschat. “Maar om hem daadwerkelijk weg te kunnen halen bij Sport, zullen ze meer moeten bieden”, zo verteld Barros in gesprek met SuperEsportes.

Column: Cultelftal 

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Winterstop. Bah. Een enorme voetballeegte die doorgaans enigszins geforceerd wordt gevuld met terugblikken en wanhopige pogingen (transfer)nieuws en/of weinig zeggende beelden van trainingskampen en oefenpotjes op te duiken. Uiteraard is dit logisch. Het is de periode waarin de voetbalverslaving zich op een pijnlijke manier uit. Met (emotionele) voetbalsnacks probeer je de ontwenningsverschijnselen te lijf te gaan.

Ajax verliest record uit de jaren 70 aan The New Saints

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax stond tot nu toe in de boeken met een wereldrecord wat de club in de jaren 70 heeft behaald. In 1972 wist Ajax 26 officiële duels op rij in winst om te zetten maar dat record is nu verbroken door The New Saints, een club uit Wales. De formatie wist tot nu toe 21 competitieduels en zes bekerduels op rij te winnen en heeft daarmee het record van Ajax afgepakt. Ajax beschikte in de jaren 70 over een geweldige ploeg, met mannen als Johan Cruijff, Sjaak Swart en Johan Neeskens en won de Europa Cup 1 in 1971, 1972 en 1973.

Pages