March 2016

Queensy, kijk alsjeblieft niet naar Vertonghen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De echte Ajax-fan zal het nog helder op het netvlies hebben staan: zondag 8 april. Omstreeks 14:40 uur maakt RKC Waalwijk een 0-1 achterstand tegen Ajax ongedaan. De maker van het doelpunt: Jan Vertonghen. De knuffelbelg die op dat moment nog geen knuffelbelg was. In tegendeel. De sympathieke Belg was pas 19 jaar en hij mocht dat jaar ervaring opdoen bij RKC, om zich het seizoen erna weer bij de Ajax-selectie te voegen.

Pantelic: 'Milik heeft zich goed aangepast'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Marko Pantelic komt naar Amsterdam toe om Ajax - PEC Zwolle bij te wonen. De voormalig spits is uitgenodigd voor de jaarlijkse reünie van oud-Ajacieden, die tijdens de wedstrijd plaatsvindt. In aanloop naar het beladen duel sprak Ajax Showtime met Pantelic over Arek Milik, Nemanja Gudelj, Frank de Boer en Johan Cruijff. 'Ik heb zin om terug te keren naar Amsterdam en de Arena', begint Pantelic. 'Het zal een emotionele wedstrijd worden.'

De Boer is er zondag 'gewoon' bij

Bron: www.ajaxshowtime.com

In gesprek met het digitale kanaal van Ajax.nl heeft Ajax-trainer Frank de Boer aangegeven dat hij ondanks zijn gescheurde achillespees zondag gewoon op de bank plaats zal nemen wanneer de Amsterdamse club het opneemt tegen PEC Zwolle. 'Ja, ik ben er zondag gewoon bij. Op mijn krukken. Ik kan gewoon met een kruk langs het veld gaan staan', vertelt de oefenmeester.

Tete: “We waren een stimulans voor elkaar”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Kenny Tete werkt momenteel hard aan zijn herstel en mocht deze week alweer voorzichtig aansluiten bij de selectie. Toch kreeg hij vorige week, net als alle andere Ajacieden, ook slecht nieuws te verwerken met het overlijden van Johan Cruijff. “Het bericht kwam hard aan, compleet uit het niets. Ik had het helemaal niet verwacht. Het is zonde dat zo’n voetballegende er niet meer is. Hij heeft zoveel voor het Nederlandse, maar ook internationale voetbal betekend”, laat Tete weten op de clubsite.

Pages