January 2015

Heerenveen bedingt optie tot koop Duarte; Sinkgraven krijgt rugnummer 8

Bron: ajaxfanzone.nl

Lerin Duarte vertrekt voor een halfjaar op huurbasis naar SC Heerenveen, zo melden zowel Ajax als de Friese club via de officiële kanalen. Duarte wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door heerenveen maar nu is bekend geworden dat de Friezen ook een optie tot koop hebben weten te bedingen. Duarte wees een aanbieding van ADO Den Haag af voor een avontuur in Friesland, zo meldt Dennis Jansen van het Algemeen Dagblad via Twitter.

Thalita rust zacht

Bron: f-side.nl

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Thalita Panka is overleden. Thalita is bijna tien jaar actief geweest als vrijwilligster in het Supportershome. Vanaf het begin (2002) was zij betrokken. Eerst als medewerker in de keuken, later als toiletjuffrouw. Zij heeft zich altijd met veel passie en plezier ingezet voor de supporters.Via deze weg wensen wij haar nabestaanden veel sterkte met het verlies.

The post Thalita rust zacht appeared first on F-SIDE.

[Update] Sinkgraven krijgt nummer acht

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het contract van Sinkgraven gaat per direct in en het loopt tot en met medio 2019. Ook is er een optie in het contract meegenomen voor een extra jaar. Er mocht geen contract worden getekend voor meer dan 4,5 jaar, waardoor de optie voor een extra jaar in het contract werd toegevoegd. De medische keuring van het talent wordt zondag afgewerkt. De transfer hing al maanden in de lucht, maar pas in de slotfase van de transfermarkt werd de overgang beklonken. Heerenveen heeft naar eigen zeggen een doorverkooppercentage bedongen.

Jong Ajax wint ingelast oefenduel tegen SDC Putten

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft zaterdagmiddag een ingelast oefenduel met 4-2 gewonnen van SDC Putten. Het duel in de Jupiler League tegen FC Den Bosch, dat zaterdagmiddag gespeeld zou worden, werd afgelast omdat het veld werd afgekeurd waardoor Jong Ajax uitweek naar de MiCoach Performancehal voor deze oefenwedstrijd. De MiCoach Performancehal was echter geen optie om de wedstrijd tegen FC Den Bosch alsnog door te laten gaan omdat er in de hal geen publiek aanwezig kan zijn.

[Update] Optie tot koop voor Heerenveen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax kocht Duarte anderhalf jaar geleden van Heracles Almelo, maar de middenvelder brak nooit door in Amsterdam. Afgelopen zomer was FC Groningen concreet voor Duarte, maar wilde de 24-jarige speler zelf liever bij Ajax blijven. Zijn contract met Ajax loopt nog door tot medio 2017.

Duarte is een product van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Hij speelde ook regelmatig in de selectie van de jeugdelftallen van de KNVB. De afgelopen anderhalf jaar kwam hij tot achttien wedstrijden en drie goals in Ajax 1. Voor Jong Ajax speelde hij elf wedstrijden.

Bevestiging: Duarte op huurbasis naar sc Heerenveen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en sc Heerenveen hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Lerin Duarte, zo melden beide clubs. De verhuur is per direct en loopt tot en met 30 juni 2015. Duarte heeft bij Ajax nog een contract tot en met 30 juni 2017.

Duarte werd op 11 augustus 1990 geboren in rotterdam. De middenvelder maakte op 14 september 2013 zijn debuut in het eerste elftal in de competitiewedstrijd Ajax – PEC Zwolle (2-1). Tot nu toe speelde hij 28 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en scoorde daarin vier doelpunten.

Pages