December 2014

Koeman erkent: 'Ik wil graag dat hij blijft, maar het is aan hem'

Bron: www.voetbalzone.nl

Southampton raakte afgelopen zomer tal van belangrijke spelers kwijt, maar onder leiding van trainer Ronald Koeman staat de ploeg op een even knappe als verrassende vierde plaats in de Premier League. De Nederlandse oefenmeester wil zijn selectie intact houden en wil zich ervan verzekeren dat de van Atlético Madrid gehuurde Toby Alderweireld langer in het St Mary’s Stadium blijft.

Denswil niet van plan om te vertrekken bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Winny Haatrecht, zaakwaarnemer van Stefano Denswil, zegt in het Parool dat de in ongenade geraakte centrumverdediger niet van plan is om in de winterstop al te vertrekken bij Ajax. Gisteren liet Marc Overmars weten dat hij transfervrij mag vertrekken, maar niet naar PSV of Feyenoord. “Stefano vindt het jammer dat […]

Het bericht Denswil niet van plan om te vertrekken bij Ajax verscheen eerst op Ajax1.nl Het laatste nieuws over Ajax Amsterdam.

Southampton wil goed presterende Alderweireld kopen

Bron: ajaxfanzone.nl

Toby Alderweireld speelt momenteel op huurbasis bij Southampton maar als het aan trainer Koeman ligt dan krijgt Alderweireld een vast dienstverband bij de club uit Engeland. De verdediger die in 2013 van Ajax naar Atletico Madrid verhuisde moet een kleine tien miljoen kosten. Alderweireld is momenteel een onbetwiste basisspeler bij Southampton en scoorde afgelopen weekend zijn eerste doelpunt in de wedstrijd tegen Crystal Palace.

AS Jaaroverzicht IV: Ajax blijft toch Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

De jaarlijkse terugslag voor de winterstop wilde de technische staf van Ajax dit seizoen coûte que coûte voorkomen. De zogeheten herfstdip zorgde er in de voorgaande seizoenen onder Frank de Boer vrijwel steevast voor dat er een comeback nodig was voor de titel. In 2014 liep Ajax al vóór de herfst tegen een achterstand aan na de nederlagen tegen PSV en FC Groningen. Desondanks bezette de club de tweede plek bij het ingaan van oktober.

De worsteling van Lucas Andersen ?Het was nu of nooit?

Bron: www.vi.nl

Voor Lucas Andersen (20) staat er dit seizoen veel op het spel bij Ajax. Na twee moeizame jaren wist hij dat het voor hem buigen of barsten zou worden in Amsterdam. Op de drempel van 2015 blikt het Deense talent terug op zijn doorbraak en het traject dat eraan voorafging. ?In Denemarken was ik een rijzende ster, in Nederland was ik opeens niks.?

Het was zomer, Lucas Andersen had twee frustrerende seizoenen bij Ajax achter de rug en het was tijd voor verandering. Tijdens zijn vakantie in Denemarken besloot de aanvaller terug te keren naar de oorsprong.

Pages