May 2013

Mini-Klassieker afgelast door kans op rellen

Bron: www.ajaxshowtime.com

TRIEST - De B1 van Ajax en de B1 van Feyenoord zouden elkaar zaterdag treffen in Schalkhaar voor de Supercup van de B-jeugd, maar de gemeente Deventer heeft de wedstrijd vrijdagavond afgelast. Men is bang voor rellen.Aanleiding voor dit besluit was het gedrag van Feyenoord-fans tijdens de bekerfinale van de A-jeugd, die donderdagavond werd gespeeld. De A1 van PSV en de A1 van Feyenoord troffen elkaar destijds in het Polman Stadion van Heracles Almelo. PSV won het duel.

Mini-Klassieker afgelast uit angst voor rellen

Bron: www.ajaxshowtime.com

TRIEST - De B1 van Ajax en de B1 van Feyenoord zouden elkaar zaterdag treffen in Schalkhaar voor de bekerfinale van de B-jeugd, maar de gemeente Deventer heeft de wedstrijd vrijdagavond afgelast. Men is bang voor rellen.Aanleiding voor dit besluit was het gedrag van Feyenoord-fans tijdens de bekerfinale van de A-jeugd, die donderdagavond werd gespeeld. De A1 van PSV en de A1 van Feyenoord troffen elkaar destijds in het Polman Stadion van Heracles Almelo. PSV won het duel.

Marc Overmars: “Houden Boerrigter er graag bij”

Bron: ajax1.nl

Derk Boerrigter kwam dit seizoen door blessureleed en verschillende concurrentie weinig aan spelen toe. Toch was de flankspeler belangrijk voor Ajax, want in het belangrijke uitduel tegen PSV scoorde hij de 2-3. Marc Overmars vertelt in het Algemeen Dagblad dat hij Derk Boerrigter niet graag ziet vertrekken bij Ajax. De aanvaller beschikt over een contract dat over een jaar afloopt.

Pages