March 2013

Studio Voetbal: “Titels verdienste van De Boer”

Bron: ajax1.nl

Zondagavond ging het in Studio Voetbal over het puntenverlies van PSV en Feyenoord. Natuurlijk kwam ook koploper Ajax in het gesprek voor. Eerst ging het over de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen NEC. “Geen vuiltje aan de lucht voor Ajax”, vond analyticus Jan van Halst. “Als ze even versnellen scoren ze, alles gaat op de automatische piloot.” Gespreksleider Jack van Gelder gaf aan dat Ajax teveel kansen weggaf. Jan Mulder sloot zich daarbij aan: “Het had ook zomaar 2-2 kunnen worden.”

Ajax steviger aan kop na zege op NEC

Bron: www.ajax.nl

Ajax heeft in de strijd om het landskampioenschap een belangrijke overwinning op NEC geboekt. In de Amsterdam ArenA werd het 4-1 dankzij treffers van Viktor Fischer (2x), Ryan Babel en een eigen doelpunt van NEC’er Rens van Eijden. Terwijl concurrenten Feyenoord en PSV punten morsten, heeft de ploeg van Frank de Boer zich steviger aan kop gevestigd.

Nieuws: Video: de prachtige stift van Fischer

Bron: www.ajaxlife.nl

Hij kijkt, hij ziet en hij voert uit. Viktor Fischer scoorde in de wedstrijd tegen NEC een prachtig doelpunt. De Deen stond een tijdje droog, maar daar is inmiddels geen sprake meer van. Fischer zorgde vroeg in de wedstrijd al voor 1-0, maar daar praat niemand meer over. Als het over Fischer gaat, denken we voortaan gelijk terug aan deze stift. Afgekeken van meester Dennis Bergkamp, ongetwijfeld. Het maakt de fluwelen rechter van Fischer niets minder mooi op.

Pages