January 2013

Update: Ajax bevestigt huur Cuenca

Bron: ajax1.nl

Ajax gaat FC Barcelona-speler Isaac Cuenca huren. Dat lijkt inmiddels vrijwel zeker. Ook directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax bevestigt dat Ajax en Barcelona in onderhandeling zijn. “Het ziet er goed uit”, vertelt hij tegen Mike Verweij van De Telegraaf. Het zou gaan om een verhuurperiode van vijf maanden. Cuenca moet de concurrentie aangaan met spelers als Jody Lukoki en Derk Boerrigter. “Het gaat een strijd tegen de klok worden”, zegt Verweij op Twitter.

Schöne: “We mogen niet ontevreden zijn”

Bron: ajax1.nl

Lasse Schöne houdt een lekker gevoel over aan de 0-4 overwinning op Vitesse. De Amsterdammers konden sportieve wraak nemen in de kwartfinale van de KNVB Beker na het 3-2 verlies van afgelopen zondag. “Het is zeker lekker, vooral op deze manier. We waren vandaag de betere ploeg. Met 0-4 winnen is gewoon lekker”, aldus de Deen.

Schöne geeft aan dat Ajax veel ruimte had op het middenveld en dat Vitesse daar veel moeite mee had. “In de eerste helft ging het voetballen prima maar waren we slordig in de eindfase”, aldus de middenvelder. “Maar we mogen niet ontevreden zijn.”

Nieuws: Ajax neemt revanche, wint en bekert verder: 0-4!

Bron: www.ajaxlife.nl

De entourage leek nergens op, maar ook in een meer dan halfleeg stadion te Emmen  heeft Ajax op waardige wijze revanche genomen op Vitesse. Ging het afgelopen zondag nog mis (3-2), nu voetbalde Ajax zich naar een 0-4 overwinning. Dat is mooi, de halve finale is mooi, maar het mooiste was misschien wel de rentree van Sigthorsson. Hij bekroonde zijn invalbeurt met twee treffers. Het volledige verslag: in de doorklik!

Pages