September 2012

Nieuws: Stoeltje 63: Hooghartigheid

Bron: www.ajaxlife.nl

Geachte Jan Willem van Dop. Bij Ajax - FC Twente moest ik geregeld aan u denken. Door uw woorden over de hooghartigheid van Ajaxfans die er voor zorgt dat uw FC Utrechtsupporters zich gaan misdragen, heb ik eens geprobeerd objectief te kijken of dit klopt. Mijn conclusie is behoorlijk onthutsend. Ik denk namelijk dat het gedrag van de Ajaxspelers nog veel erger is dan die van de aanhang.

Nieuws: Video: sfeeractie 'don't call it a comeback'

Bron: www.ajaxlife.nl

Tijden veranderen. Dat blijkt bij Ajax vooral uit het verzamelen van sterren. Inmiddels staat de teller op drie en hopelijk hoeven we minder lang te wachten op nummer vier. Ook voor de F-side zijn de tijden veranderd. Niet langer met tram 9 naar De Meer, maar met metro 54 naar de Arena. Toby Alderweireld beseft de toegevoegde waarde van fanatieke support. Kort voor de aftrap mocht Ventos de sfeeractie filmen vanaf de lange zijde. Don't call it a comeback, we've been here for years!

Nieuws: Foto: Alderweireld jut de F-side op!

Bron: www.ajaxlife.nl

Toby Alderweireld wordt misschien de opvolger van Jan Vertonghen. Niet eens zozeer op het veld, maar wel met alles wat er omheen gebeurt. De Belg besloot enkele minuten voor de 1-0 de F-side op te jutten. Het startschot voor een halfuur lang prima sfeer aan de Zuidzijde. "De fans staan al jaren volop achter ons, maar we hadden ff wat extra'snodig om dat doelpunt te maken," vertelt Alderweireld over zijn actie. "FC Twente werd er misschien ook net een beetje banger van. Er moest iets gebeuren, dat voelde ik." Het antwoord van de F-side is terug te vinden in ons fotoverslag, plaat 29!

Pages