De Boer noemt keuze Eindhoven ‘een grote dreun’

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer noemt de beslissing van de gemeente Eindhoven, om een buscombi te verbieden, een grote dreun voor de supporters. “Er zijn heel veel supporters waar Ajax bovenaan staat in hun leven. Ik kan me voorstellen dat zij zeer teleurgesteld zijn,” liet De Boer weten tijdens de wekelijkse persconferentie. “Het is toch anders als er geen uitsupporters zijn. Het bepaalt wel de sfeer natuurlijk.”

De Boer vindt het opmerkelijk dat er is besloten om de combiregeling te verbieden. “De laatste jaren is er weinig gebeurd, daarom is het juist nog sneuer voor deze mensen dat zij de dupe worden van beslissingen. Dat het niet leuk is voor deze supporters kan ik zeer goed begrijpen,” vervolgt de trainer.

Tijdens de persconferentie vertelde hij ook dat hij onder de indruk was van de Ajax-supporters die aanwezig waren bij het Champions League-duel tegen FC Barcelona. “Je hebt toch gezien dat op een gegeven moment de Ajax-supporters de 80.000 fans in Camp Nou overstemden. Dat geeft je een goed gevoel als trainer, maar ook als speler zijnde”, benadrukt De Boer, die daarmee aangeeft hoe belangrijk het is als de supporters je, zeker in lastige uitduels, steunen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-noemt-keuze-eindhoven-een-grote-dreun/