Live Ajax – Union Berlin: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat donderdagavond de wedstrijd in de tussenronde van de Europa League op het programma en daarin is Union Berlin de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax en Union Berlin troffen elkaar nog nooit in een Europees verband. Wel werd er in 2020 een oefenwedstrijd gespeeld tegen de Duitse club en die eindigde in 2-2. Voor Ajax wisten Eiting en Ekkelenkamp te scoren. Union Berlin is momenteel de grote verrassing in Duitsland en staat tweede met een punt achter Bayern München. In de Europa League wist Union Berlin vier keer te winnen: twee keer van Malmö FF en één keer van zowel Braga als Union St. Gilloise.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/02/15/live-ajax-union-berlin-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/