'Transfersom Klaiber kan oplopen tot 7 miljoen euro'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax tast diep in de buidel voor het binnenhalen van Sean Klaiber, zo meldt De Telegraaf. De ochtendkrant schrijft dat de rechtsback bijna vijf miljoen euro kost. Dat bedrag, dat bovendien werd opgestuwd door de belangstelling van Parma, kan door bonussen en een percentage doorverkoop nog oplopen tot bijna zeven miljoen euro.

De Telegraaf meldt verder dat Ajax dinsdagavond laat een mondelinge overeenstemming bereikte met FC Utrecht over de transfersom. Bij FC Utrecht had Klaiber nog een contract tot de zomer van 2022. Woensdag wordt het papierwerk in orde gemaakt en Klaiber zelf zal naar verwachting een persoonlijk akkoord bereiken.

Na het vertrek van Sergiño Dest, die gaat spelen voor FC Barcelona, was Ajax op zoek naar een back-up voor Noussair Mazraoui. Laatstgenoemde veroverde in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een basisplaats. Met Klaiber heeft Mazraoui er nu een nieuwe concurrent bij.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134487/transfersom-klaiber-kan-oplopen-tot-7-miljoen-euro

Gegevens