Bosz en Zivkovic om de tafel: “Hij is goed bezig”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Vijf maanden geleden werd Richairo Zivkovic door Ajax verhuurd aan FC Utrecht. Beide ploegen staan aanstaande zondag tegenover elkaar in stadion Galgenwaard. Ajax-trainer Bosz en Zivkovic zaten onlangs om de tafel.

“We hebben onlangs met elkaar gesproken, hier op De Toekomst. We hebben aangegeven hoe wij zijn ontwikkeling zien. En we hebben ook met zijn trainer gesproken”, zegt Bosz voor de camera van AjaxTV. “Als je spelers verhuurt, is het logisch dat je ze volgt en feedback geeft. Dat is gebeurd.” Zivkovic zal hoogstwaarschijnlijk als basisspeler in het veld staan tegen Ajax. “Wat ik hem gezegd heb? Dat hij zondag niet zijn best moet doen”, zegt de coach gekscherend. “Hij is goed bezig, is dreigend en snel. Hij heeft ook scorend vermogen, maar dat moet wel omhoog. Hij moet rustiger blijven. Maar verder is het een Utrecht-speler. Het is meer dat je contact hebt en hem het gevoel geeft dat hij niet uit beeld is”, aldus Bosz.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/01/19/bosz-en-zivkovic-om-de-tafel-hij-is-goed-bezig/

Gegevens