Veltman houdt vertrouwen in Europese ommekeer

Bron: www.ajaxlife.nl

Veltman (23) was in 2013 echt nog een broekie. © Pro Shots

Joël Veltman maakt zich op voor zijn tweede bezoek aan Celtic Park en hoopt dit keer wel als winnaar van het veld te stappen. Alleen als dat lukt, lijkt Ajax nog in aanmerking te komen voor een plekje bij de eerste twee van Groep A in de Europa League.

Met drie punten uit vier wedstrijden kunnen we niet bepaald stellen dat het crescendo loopt. En dat terwijl de Ajacieden het dit seizoen toch niet opnemen tegen de topteam van Europa. Tot dusver werd slechts van FK Jablonec gewonnen, dankzij een benutte penalty.

“Vorige keer stond ik op bezoek bij Celtic samen met Stefano Denswil achterin. We verloren met 2-1, thuis wonnen we met 1-0. Zij hebben nu een ander team, wij ook. Maar Celtic Park blijft prachtig om te spelen. We hopen er maar het beste van,” aldus Veltman in gesprek met Ajax Life.

We proberen altijd met een speler vooruit te blikken op een naderend Europees duel. En dat doen we toevallig niet voor het eerst met Veltman. Maar zo lang de Ajacieden teleurstellende prestaties boeken, levert dat een herhaling van zetten op.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18730