'Wöber bank, Kluivert linksbuiten in Breda'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Naar verluidt begint Maximilian Wöber na een reeks basisplaatsen op de bank van Ajax voor het uitduel bij NAC Breda. Justin Kluivert vervangt naar alle waarschijnlijkheid Amin Younes als linksbuiten.

Doordat Wöber op de bank begint in Brabant, is er weer eens een basisplaats weggelegd voor Daley Sinkgraven als linksback. Nick Viergever verhuist automatisch naar het centrum van de Ajax-verdediging. De rest van de namen in de achterhoede zijn zoals de laatste weken. 

Op het middenveld heeft Donny van de Beek zijn plek op het middenveld terug. In de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (1-2 verlies) mocht Siem de Jong nog opdraven als rechtshalf. Kluivert vervangt Younes als linksbuiten, waardoor de flanken weer eens bezet zijn zoals Feyenoord-thuis vorig seizoen (2-1). 

Vermoedelijke opstelling: Onana; Veltman, De Ligt, Viergever, Sinkgraven; Schöne, Van de Beek, Ziyech; Neres, Dolberg, Kluivert. 

Sjors van Veen (Twitter @SjorsvanVeen) | sjorsvanveen@live.nl 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108565/wober-bank-kluivert-linksbuiten-in-breda