NAC Breda

Ajax Jeugd: O17 boekt opnieuw zege, O16 wint topper van PSV

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O17

Ajax O17 kwam zaterdagmiddag in actie tegen NEC/FC Oss O17. In Nijmegen stonden onder andere Brian Brobbey en Jurrien Timber in de basis. Beide talenten vielen vrijdag nog in bij Ajax O19 in de mini-Klassieker. Brobbey schoot de Amsterdammers vanaf de stip op een 0-1 voorsprong. De spits scoorde daarmee alweer zijn 20e doelpunt van het seizoen. Na de opvallende gelijkmaker wist Jurrien Timber de stand weer in het voordeel van de Ajacieden te brengen. Na een combinatie met Brobbey rondde hij goed af: 1-2.

NAC hoopt op stunt in eigen stadion tegen AZ

Bron: www.ad.nl

Thuis verloor NAC de laatste Eredivisie-ontmoeting met AZ op 8 november 2014 met 0-1, na in 6 wedstrijden ongeslagen te zijn geweest (W3-G2- V0). Na de 6-1 winst op Heracles Almelo en het 0-0 gelijkspel bij Excelsior kan NAC Breda voor het eerst sinds april 2015 in 3 opeenvolgende Eredivisie-wedstrijden ongeslagen blijven (toen een reeks van 5). Jochem Kamphuis is de scheidsrechter

Ten Hag vindt dat talentvolle Ajacieden 24/7 prof moeten zijn

Bron: www.ajaxlife.nl

Sinds de komst van Ten Hag is het aanhaken of afhaken geblazen. © Pro Shots

Net als in Utrecht wordt Erik ten Hag geconfronteerd met een selectie die zijn oefenstof niet per direct aankan. De trainer laat zijn selectie twee keer per dag trainen, verwacht dat spelers in zichzelf investeren en zich 24/7 profvoetballer wanen.

Dit klinkt allemaal ontzettend logisch, maar dat is het niet altijd. Een beetje voetballer heeft het maar gemakkelijk, als je zijn trainingsuren afzet tegen een topschaatser, om maar een voorbeeld te noemen. Traininkje, ’s middags lekker vrij en ga zo maar door.

Pages

Subscribe to NAC Breda