Sánchez voor Rosenborg terug in wedstrijdselectie van Ajax

Bron:

Ondanks alle transferperikelen zit Davinson Sánchez bij de wedstrijdselectie van Ajax voor het Europa League-duel van donderdag met Rosenborg BK. De Colombiaan, die in verregaande belangstelling van Tottenham Hotspur staat, werd voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo nog buiten de selectie gehouden door Marcel Keizer.

Enoh: "Bij Ajax voetbal je niet alleen, maar begrijp je het ook"

Bron:

Eyong Enoh is benieuwd hoe Frank de Boer het met Crystal Palace gaat doen in de Premier League. De 31-jarige middenvelder, die bij Ajax twee keer kampioen werd onder de hoede van de Nederlandse trainer, denkt dat De Boer zich moet aanpassen om te slagen in Engeland. "Inter had ook een andere stijl en ik denk dat hij dat zich achteraf realiseert. Je moet je aanpassen en de Premier League is ook een andere competitie."

Kuipers fluit Excelsior-Feyenoord, Higler leidt Ajax

Bron:

In navolging van PSV-AZ (3-2) krijgt Björn Kuipers de taak om de eredivisiewedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord in goede banen te leiden. Het Rotterdamse onderonsje, dat vorig seizoen in 3-0 eindigde, wordt zondagmiddag om 12.30 uur afgetrapt in Kralingen. Beide ploegen wonnen hun eerste duel met 2-1.

Ajax: Sánchez trainde binnen wegens knieklachten

Bron:

Ajax heeft duidelijkheid verschaft inzake de situatie van Davinson Sánchez. De Colombiaanse verdediger, die zwaar in verband wordt gebracht met een vertrek uit Amsterdam, meldde zich dinsdag op De Toekomst, maar trainde niet mee met de selectie. Ajax stelt dat dit door knieklachten komt.

ErediVisie: dolle Diego, bruine kurk en fysiek malheur

Bron:

Opvallende resultaten, een verliezende topclub, 37 doelpunten en slechts één gelijkspel, die dan wel weer het meest spectaculair was. Dat is de eerste speelronde van de Eredivisie in een notendop. Ja, we zijn weer los, het is weer begonnen. Het betekent ook weer een nieuwe ErediVisie, waarin we de opvallendste zaken van het eredivisieweekend behandelen.
Subscribe to