De Toekomst

JOHAN CRUIJFF ARENA

Bron: www.afca.nl

Over een maand, op 24 maart , is het alweer twee jaar geleden dat Johan Cruijff overleed.

Wie de stukkies van ondergetekende kent verbaast zich niet meer over het anti Hennie Henrichs gehalte daarin. Mogelijk, en waarschijnlijk, verveelt of irriteert het inmiddels velen. Speciaal voor hen leg ik hier nog maar eens uit waar mijn antipathie wortelt en waarom ik vind dat voorzitter Henrichs een smet op roemrucht Ajax is.

Ten Hag loopt niet juichend over De Toekomst

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit is geen juichen, maar netjes gedag zeggen. © Pro Shots

Ondanks de zeer prettige wedstrijd die Ajax afwerkte in Zwolle, hangt nergens de vlag uit. Dit kan er zomaar mee te maken hebben dat de achterstand op PSV nog altijd vijf punten bedraagt, maar de spanning is weer enigszins terug. Erik ten Hag blijft kalm.

Juist op het moment dat de kritiek op het spel van Ajax een beetje begon op te borrelen, zag Ten Hag zijn ploeg de beste wedstrijd van 2018 spelen. De trainer verandert onwijs veel en dat heeft even tijd nodig, maar op bezoek bij PEC liet Ajax zien wat het kan.

Koploper Jong Ajax slaat gaatje in Jupiler League

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is geen carnaval meer, maar Oss treedt aan als RKC. © Pro Shots

Het perspectief voor Jong Ajax op het kampioenschap in de Jupiler League is maandag weer een stukkie groter geworden. De manschappen van Michael Reiziger waren met 2-0 te sterk voor FC Oss en slaan een gaatje van drie punten met hun naaste belager.

De belangen waren duidelijk op De Toekomst. Zorg dat je wint en de stand op Teletekst ziet er heel erg leuk uit. Dat belang leek eventjes te verlammen, want er ontspon zich een rommelige wedstrijd waarin weinig gevaar voor beide doelen viel waar te nemen.

'Niet juichend over De Toekomst lopen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag zag zondagmiddag eindelijk een Ajax dat negentig minuten goed speelde. De Amsterdammers waren voorheen in fases goed, op bezoek bij PEC Zwolle domineerden de Ajacieden de hele wedstrijd lang. 

Het stemde de coach zeer tevreden, zo liet hij weten tegenover Ajax TV. 'Wat ik bijvoorbeeld goed vond, is dat we over de hele wedstrijd gezien compact zijn blijven spelen en dat hebben volgehouden', begint Ten Hag. 'Dat was een groot verschil. Het was een prima wedstrijd en dan zie je de progressie.' 

Gespannen koppies en klamme handjes op Fifa-toernooi

Bron: www.ajaxlife.nl

64 game-fans verzamelden zich zondag op sportpark De Toekomst. Zij hebben zich aangemeld voor het Ajax Life Fifa-toernooi, in de hoop dat ze kaarten voor Ajax – AZ weten te bemachtigen. Het resulteert in een spannende middag vol emoties.

Voorgaande edities waren altijd voor onze Jonge Schare-leden, maar het blijkt dat volwassenen ook graag een potje voetbal spelen op de spelcomputer. Daarom organiseerden wij voor onze trouwe leden een Fifa-toernooi.

Pages

Subscribe to De Toekomst