De Toekomst

Laatste training voor Klassieker: Alleen warming-up open voor supporters

Bron: ajaxfanzone.nl

Aankomende zondag speelt Ajax de eerste Klassieker van het seizoen en zoals gebruikelijk is er dan op zaterdag een open training voor de supporters. Echter is zaterdag alleen de warming-up open voor supporters. Deze begint om 10:30 uur op het hoofdveld van de Toekomst. Rond 11:00 uur verhuist het team van Marcel Keizer naar het vaste trainingsveld om achter gesloten deuren verder te trainen. De reden is dat Ajax O19 om 12:00 uur op het hoofdveld de thuiswedstrijd speelt tegen Feyenoord O19.

Jong Ajax wint met 3-0 van Almere City

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen Almere City met 3-0 gewonnen en staat weer wat steviger op de eerste plaats in de Jupiler League. Voor het elftal van trainer Reiziger wisten Mateo Cassierra, Vaclav Cerny en Noussair Mazraoui de doelpunten te maken op een goed gevuld sportpark de Toekomst. Door de overwinning staat Jong Ajax vier punten los van Fortuna Sittard en kan het komende vrijdag bij een overwinning in Deventer op Go Ahead Eagles zelfs de 1e periodetitel pakken. ‘We gaan naar Deventer om die wedstrijd te winnen.

Informatie open trainingen Ajax 1 in de herfstvakantie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is herfstvakantie in Nederland en voor wie nog een uitje zoekt, is er goed nieuws. Ajax houdt namelijk meerdere open trainingen.

Meerdere open trainingen

De eerste open training is op woensdag 18 oktober en begint om 10.30 op het hoofdveld van de Toekomst. Supporters zijn vanaf 9.30 welkom om een plekje te zoeken op de tribune. Ook op zaterdag 21 oktober wordt er deels open getraind. Die zondag staat namelijk de Klassieker op het programma.

Open trainingen Ajax woensdag, zaterdag én donderdag

Bron: www.ajaxlife.nl

Lekker over het hekje hangen en naar de open training van Ajax kijken. © Pro Shots

Gaaf! Goed dat de club zijn belofte nakomt trainingen weer open te stellen voor Ajaxsupporters. En meteen een aantal keer. Op zaterdag is de traditionele open training voor de klassieker, vanaf 10.30 uur.

Voor een deel van Nederland is het nu al herfstvakantie. Voor de regio waar Amsterdam onder valt, is dat vanaf volgende week. Een uitgelezen mogelijkheid dus om de Ajaxaanhang weer uit te nodigen om eens een kijkje te nemen naar een training onder leiding van Marcel keizer.

Veel spelers uit het eerste elftal bij Jong Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax neemt het maandagavond met veel spelers uit het eerste elftal op tegen Almere City FC. Onder meer Daley Sinkgraven en Mitchell Dijks zijn van de partij.

Coach Michael Reiziger heeft verder normaal gesproken ook de beschikking over Norbert Alblas, Deyovaisio Zeefuik, Carel Eiting en Mateo Cassierra. De laatste drie acteerden de laatste weken al vaker bij de beloften, voor Alblas betekent het zijn rentree na een gebroken pols.

Ajax Vrouwen blijft tegen PEC aan goede kant van score

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax Vrouwen mocht op De Toekomst maar liefst vijf keer juichen. © Sjoerd Tullenaar

Ajax Vrouwen heeft de draad weer opgepakt na de midweekse Europese uitschakeling. De ploeg van trainer Benno Nihom was met 5-2 te sterk voor PEC Zwolle. Dat klinkt als een gemakkelijke middag, maar dat verhaal is niet helemaal waar.

Het goede nieuws is dat er niet alleen een driepunter werd gescoord, ook is de aansluiting met de kopgroep van de eredivisie hervonden. PSV won eerder dit weekeinde met 1-0 van koploper FC Twente en daardoor schuift alles weer dichter bij elkaar.

Pages

Subscribe to De Toekomst