De Toekomst

Ajax onder 19 in Youth League gekoppeld aan PSG

Bron: www.ajaxlife.nl

Zo zag Donny er twee jaar geleden uit. Je ziet haast geen verschil. © Pro Shots

Ajax onder 19 moet zich ten koste van Paris Saint-Germain zien te plaatsen voor de hoofdfase van de Youth League. Dit wees de loting uit. De talenten van De Toekomst weten zich in ieder geval verzekerd van thuisvoordeel.

Het gekke is dat de play-offs van de Youth League worden afgewerkt op basis van een wedstrijd, op De Toekomst nog wel. Het treffen staat op de rol voor 6 of 7 februari, daarover volgt nog uitsluitsel.

Ekkelenkamp over loting: “Maken zeker een kans”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 werd vandaag gekoppeld aan PSG O19 in de UEFA Youth League. De play-off-wedstrijd wordt begin februari afgewerkt op Sportpark de Toekomst. Jurgen Ekkelenkamp kijkt al uit naar het Europese topduel. “Paris Saint-Germain vind ik wel een leuke tegenstander. Het is een grote club, maar ik denk dat het ook een team is waartegen we wel kans maken”, reageert de middenvelder op Ajax.nl op de loting.

Jong Ajax wint oefenduel van VVV-Venlo

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft maandagmiddag het oefenduel met VVV-Venlo met 3-4 gewonnen. Het duel met de Venlonaren werd achter gesloten deuren afgewerkt.

De doelpunten van de beloften kwamen op naam van Ché Nunnely, Noa Lang en tweemaal Zian Flemming. Namens VVV troffen  Johnatan Opoku, Tarik Tissoudali en Mitchel Bakker (E.D) doel.

Aankomende maandag neemt de ploeg van Michael Reiziger het op De Toekomst op tegen FC Den Bosch. Jong Ajax staat momenteel tweede op de ranglijst, Den Bosch bezit momenteel de vijfde plek.

Ajax O19 speelt gelijk tegen Vitesse, O17 wint van Emmen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 heeft zaterdag met 3-3 gelijkgespeeld tegen Vitesse O19. Jurgen Ekkelenkamp scoorde drie keer. De topscorer van Ajax O19 mocht twee keer aanleggen vanaf elf meter en schoot ook beide keren raak.

Vitesse kwam vlak na rust op een 2-0 voorsprong, maar deze achterstand werd door Ajax snel recht gezet. Vervolgens kwam de thuisploeg via een penalty weer op voorsprong. Vlak voor tijd schoot Ekkelenkamp de 3-3 binnen. Mooi moment was er voor Jurriën Maduro. De verdediger maakte zijn debuut in O19.

Opleidingsspecialist Ajax op miljoenenjacht in China

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax maakte deze week bekend dat het een overeenkomst heeft gesloten met de Chinese club Guangzhou R&F FC. De Chinezen willen met de hulp van Ajax de jeugdopleiding ontwikkelen tot de beste van China, zo maakten de Amsterdammers maandagmorgen op de clubwebsite bekend. Met de vijfjarige overeenkomst die Ajax met de Chinezen tekende, is een bedrag gemoeid van 10 miljoen euro. Mocht de samenwerking na deze periode wederzijds bevallen zijn, zal daar nog eens vijf jaar aan vast worden geplakt, en kan Ajax nog eens miljoenen bijschrijven.

Ajax vrouwen simpel langs Achilles’29: 0-3

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de zesde overwinning op rij geboekt waarbij ditmaal Achilles’29 aan de zegekar werd gebonden. Marjolein van den Bighelaar opende na een kwartier de score en daar bleef het tot de rust ook bij. In de tweede helft liepen de Ajax Vrouwen via Zeeman en Bakker uit na een 0-3 overwinning in Groesbeek. Met de overwinning blijven de vrouwen koploper in de competitie. Volgende week vrijdag ontvangen de vrouwen de nummer twee, FC Twente, op sportpark de Toekomst.

Pages

Subscribe to De Toekomst