Terugkeer

Viergever niet bij selectie; Dolberg op weg terug

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nick Viergever en Kasper Dolberg zijn op de weg terug. Dit heeft Erik ten Hag vrijdag laten weten op de persconferentie voorafgaand aan PEC Zwolle - Ajax van zondagmiddag (aftrap 16.45 uur). 

De coach van de Amsterdammers stelde dat Viergever, die van de week alweer met de groep meetrainde, niet bij de selectie zit voor het duel in Zwolle. Waarom? 'Hij heeft tegen NAC tijdens de uitwedstrijd voor het laatst gespeeld', was Ten Hag kraakhelder. 'Dat hij op trainingsveld staat is positief.' 

Younes: “Het maakt niet uit wat er in de toekomst komt, Ajax blijft speciaal”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Amin Younes bleef na een lange transfersoap toch bij Ajax. Hij maakte maandag minuten bij Jong Ajax en viel woensdag in bij Ajax 1.

Blij

“Ik heb een goede wedstrijd met Jong gehad, goed getraind. Nu moet ik ook weer echt fit worden en in goede vorm komen. Ik ben blij om hier te zijn en om te spelen voor Ajax. Voor mij maakt het niet uit of ik speel in Ajax 1, 2, of 3”, vertelt een blije Younes aan Ajax TV.

Castelen doet oude liefde pijn en geniet ervan

Bron: www.ad.nl

Romeo Castelen geniet met volle teugen van zijn terugkeer in de eredivisie. De 34-jarige aanvaller van VVV-Venlo had vandaag aan een invalbeurt van tien minuten genoeg om zijn oude club Feyenoord pijn te doen. Castelen brak door het midden door en werd op de rand van het strafschopgebied onderuit gehaald door Renato Tapia. Vanaf elf meter schoot Clint Leemans de thuisclub naar de winst: 1-0.

Fischer kon terug naar Ajax maar kiest uiteindelijk voor FC Kopenhagen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft in de zoektocht naar een extra buitenspeler tevergeefs aangeklopt bij Viktor Fischer. De Deen vertrok in 2016 bij Ajax en na een avontuur bij Middlesbrough en FSV Mainz heeft Fischer gekozen voor een terugkeer naar zijn vaderland waar hij gaat voetballen voor FC Kopenhagen. Ajax zou 2,5 miljoen geboden hebben om het lopende contract van Fischer bij Mainz af te kopen maar kreeg al snel te horen dat Fischer niet heeft gekozen voor een terugkeer naar Amsterdam.

‘Overmars had miljoenen over voor terugkeer oud-Ajacied’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax was bereid om veel geld te betalen voor een terugkeer van Viktor Fischer, zo meldt Ekstra Bladet. In de zoektocht naar een nieuwe linksbuiten kwam Overmars uit bij de Deense oud-Ajacied.

Fischer vertrok in de zomer van 2016 uit Amsterdam naar Middlesbrough. In Engeland wist hij echter niet te overtuigen en werd hij afgelopen zomer naar de Bundesliga gehaald door Mainz. Ook in Duitsland kwam hij echter nauwelijks uit de verf en mocht hij na een half seizoen weer vertrekken.

Pages

Subscribe to Terugkeer