(Kort) verslag Supporters en Ajax Directie

Bron: f-side.nl

Op 5-10-2017 heeft een delegatie vanuit supportersgroeperingen (ook de Supportersvereniging Ajax was aanwezig) een overleg gehad met de Ajax Directie. Het overleg was gepland op initiatief van AFCA Supportersclub. Doel van het overleg was duidelijkheid te krijgen over- en inzicht te krijgen in de ontwikkelingen van Ajax, zowel beleidsmatig als sportief over de afgelopen maanden. Er is vanuit de achterban en supporters volop kritiek over de huidige sportieve malaise, het aan- en verkoopbeleid en het functioneren van het Technisch Hart.

Remember Taxi Piet

Bron: f-side.nl

Piet, vandaag is het jouw 58ste verjaardag. Helaas kunnen we het niet meer met je samen vieren, maar vieren doen we het wel. Maak er een feest van met de boys daarboven, we missen je.

Kleine vogel, ga maar zwevenVlieg zover als je maar kanKleine vogel, ‘t is jouw levenGa en maak er dus wat vanKleine vogel, ga maar zingenBlijf steeds opgewekt en blij

Klik hier om naar het condoleanceregister te gaan.

Dit is de limiet, Den Haag geeft niet thuis

Bron: f-side.nl

De AFCA Supportersclub heeft vandaag een melding gemaakt om a.s. zondag te gaan demonstreren in Den Haag. Directe aanleiding hiervoor is dat zoals eerder gemeld de Haagse autoriteiten eenzijdig hebben besloten om de bekerwedstrijd tegen SVV Scheveningen in het Cars Jeans stadion van Ado Den Haag te spelen met als gevolg dat hierbij geen Ajax supporters welkom zijn. Een regelrechte schande, temeer dat een overleg hierover tot 2 keer toe eenzijdig is afgezegd.

In memoriam: Sven

Bron: f-side.nl

Sven, vandaag is het alweer zes jaar geleden dat je zo plotseling uit ons midden werd weggenomen.Men zegt dat de tijd alle wonden heelt, maar zo voelt dat zeker niet. We missen je nog steeds, elke dag weer.

Gelukkig hebben we veel mooie herinneringen en die zullen nooit verdwijnen.Jij blijft ook…  in onze harten en in onze gedachten.

Wij zijn een echte vriend verloren… Maar vergeten doen we je nooit!

Laat hier een reactie achter op het condoleanceregister.

#FINALE

Bron: f-side.nl

Misschien kun je het nog steeds niet beseffen, maar op 24 mei a.s. spelen we toch echt de finale van de Europa League! We krijgen per e-mail en social media heel veel vragen binnen over o.a. vervoer naar Stockholm en de kaartverkoop.

Sjaak Swart: Mister Ajax!

Bron: f-side.nl

In aanloop naar de ontknoping van de competitie en de halve finale EL heeft de media weer wat gevonden om onrust te stoken bij onze club. Deze week kwam “kwaliteitsomroep” Powned met een filmpje waarop onze Sjaak Swart het clublied van de aartsrivaal zou zingen. Hierbij werd verdere context weggelaten. Ook werd voorbij gegaan aan het feit dat het hier ging om een opname van jaren geleden en het een gelegenheid betrof waarbij Mister Ajax een goede, oude vriend bezocht.

Woensdag gehaktdag!

Bron: f-side.nl

BESTE AJACIEDEN

Overmorgen is het zover. Na 20 jaar staan we weer in de halve finale van een Europees bekertoernooi. Veel jonge Ajacieden hebben nog nooit een halve finale in Europa meegemaakt. Oudere Ajacieden hebben daarentegen de nodige mooie wedstrijden en successen al meegemaakt in de jaren ’70 ’80 ’90. We willen allemaal dat deze tijden weer terug zullen komen in Amsterdam.

Remember Taxi Piet

Bron: f-side.nl

Piet, vandaag is het alweer acht jaar geleden dat je ons door die rotziekte moest verlaten. Een ras-Ajacied is heengegaan, maar blijft voor altijd in onze harten voortleven.Piet, we missen je humor en je lach.Proost en je weet het:  leipe shit ouwe!

Kleine vogel, ga maar zwevenVlieg zover als je maar kanKleine vogel, ‘t is jouw levenGa en maak er dus wat vanKleine vogel, ga maar zingenBlijf steeds opgewekt en blij

Supportershome Ajax keert terug!

Bron: f-side.nl

Dankzij maximale inspanningen van Ajax, de gemeente Amsterdam en Stichting Beheer Supportershome Ajax is overeenstemming bereikt over de komst van een nieuw Supportershome. Vanmiddag werden in de ambtswoning van de burgemeester van Amsterdam, door alle partijen de handtekeningen gezet. Hierdoor kan zo spoedig mogelijk opdracht gegeven worden voor de bouw. De afgelopen twee jaar is er een lang traject gevolgd om alle partijen dichter bij elkaar te brengen en om tot definitieve afspraken te komen. Burgemeester Van der Laan speelde hier een positieve en doorslaggevende rol in.

Subscribe to