In memoriam: Sven

Bron: f-side.nl

Sven, vandaag is het alweer zes jaar geleden dat je zo plotseling uit ons midden werd weggenomen.Men zegt dat de tijd alle wonden heelt, maar zo voelt dat zeker niet. We missen je nog steeds, elke dag weer.

Gelukkig hebben we veel mooie herinneringen en die zullen nooit verdwijnen.Jij blijft ook…  in onze harten en in onze gedachten.

Wij zijn een echte vriend verloren… Maar vergeten doen we je nooit!

Laat hier een reactie achter op het condoleanceregister.

#FINALE

Bron: f-side.nl

Misschien kun je het nog steeds niet beseffen, maar op 24 mei a.s. spelen we toch echt de finale van de Europa League! We krijgen per e-mail en social media heel veel vragen binnen over o.a. vervoer naar Stockholm en de kaartverkoop.

Sjaak Swart: Mister Ajax!

Bron: f-side.nl

In aanloop naar de ontknoping van de competitie en de halve finale EL heeft de media weer wat gevonden om onrust te stoken bij onze club. Deze week kwam “kwaliteitsomroep” Powned met een filmpje waarop onze Sjaak Swart het clublied van de aartsrivaal zou zingen. Hierbij werd verdere context weggelaten. Ook werd voorbij gegaan aan het feit dat het hier ging om een opname van jaren geleden en het een gelegenheid betrof waarbij Mister Ajax een goede, oude vriend bezocht.

Woensdag gehaktdag!

Bron: f-side.nl

BESTE AJACIEDEN

Overmorgen is het zover. Na 20 jaar staan we weer in de halve finale van een Europees bekertoernooi. Veel jonge Ajacieden hebben nog nooit een halve finale in Europa meegemaakt. Oudere Ajacieden hebben daarentegen de nodige mooie wedstrijden en successen al meegemaakt in de jaren ’70 ’80 ’90. We willen allemaal dat deze tijden weer terug zullen komen in Amsterdam.

Remember Taxi Piet

Bron: f-side.nl

Piet, vandaag is het alweer acht jaar geleden dat je ons door die rotziekte moest verlaten. Een ras-Ajacied is heengegaan, maar blijft voor altijd in onze harten voortleven.Piet, we missen je humor en je lach.Proost en je weet het:  leipe shit ouwe!

Kleine vogel, ga maar zwevenVlieg zover als je maar kanKleine vogel, ‘t is jouw levenGa en maak er dus wat vanKleine vogel, ga maar zingenBlijf steeds opgewekt en blij

Supportershome Ajax keert terug!

Bron: f-side.nl

Dankzij maximale inspanningen van Ajax, de gemeente Amsterdam en Stichting Beheer Supportershome Ajax is overeenstemming bereikt over de komst van een nieuw Supportershome. Vanmiddag werden in de ambtswoning van de burgemeester van Amsterdam, door alle partijen de handtekeningen gezet. Hierdoor kan zo spoedig mogelijk opdracht gegeven worden voor de bouw. De afgelopen twee jaar is er een lang traject gevolgd om alle partijen dichter bij elkaar te brengen en om tot definitieve afspraken te komen. Burgemeester Van der Laan speelde hier een positieve en doorslaggevende rol in.

PAR CBS

Bron: f-side.nl

Para, vandaag is het jouw 42ste verjaardag. Helaas ben je er niet meer om het met ons samen te vieren, maar wij staan vandaag zeker bij je stil. We missen je nog steeds en dat zal nooit veranderen. We drinken straks een biertje op je: proost gap!

Condoleanceregister: klik hier.

Entrada Ajax – FC Kopenhagen

Bron: f-side.nl

Aanstaande donderdag moet ons aller Ajax de kwartfinale van de Europa league zien te bereiken. Daarom trappen we om 19:00 af met een Entrada. Ook als je geen kaart voor de wedstrijd hebt, kan je gewoon komen. Zodat je dit spektakel, wat wereldwijd bekend is, kan meemaken.Laat je telefoon tijdens de Entrada lekker in je broekzak, want we hebben eigen mensen die filmen.Het wordt druk dus zorg er voor dat je lekker vroeg in het stadion bent. Donderdag gaan we er als vanouds een grote jungle van maken.Tot donderdag.

CARLO – STILL NOT FORGOTTEN

Bron: f-side.nl

Op 23 maart 2017 is het precies 20 jaar geleden dat Carlo ons werd ontnomen. Elke vijf jaar plaatsen we een paginagroot bericht in De Telegraaf. Dit doen we om Carlo, een van de oprichters van de F-Side, te eren en de herinnering aan hem levend te houden. Om deze advertentie mogelijk te maken, is er maar liefst €12.000 nodig. Dat bedrag willen we bij elkaar krijgen door voorafgaand aan de wedstrijd Ajax – FC Twente te collecteren in en rondom het stadion. We roepen in ieder geval alle F-Siders op een bijdrage van minimaal €5 p.p. te doen.

Subscribe to