Column

Column: Hopen dat Justin niet boos is

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Geen gerenommeerde voetballer had het gepikt, misschien dat Peter Bosz het daarom juist bij Justin Kluivert deed. Hij moet zich nog bewijzen en zal daarom wellicht niet zo snel boos worden. Toch heeft Justin alle recht om boos te zijn. De wissel in de laatste tien minuten van de wedstrijd tegen Legia Warschau was verre van chic, een zeldzame misser van Peter Bosz. Je kunt je zelfs afvragen of het tactisch gezien de juiste keuze is.

Column: Gudelj in China

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

“Ja, alles is helemaal geweldig hier papa”, zegt Nemanja Gudelj door zijn Huawei telefoon. Het technische hoogstandje, het nieuwste model, is het enige wat nog doet denken aan zijn tijd in Amsterdam. “Alles hier is supermooi en hypermodern. Ze hebben het echt goed voor elkaar hier. Ik heb laatst Lavezzi in het echt gezien papa”, vervolgt hij. Om uiteindelijk af te sluiten met “Ja papa, ik eet wel gezond. Ze gooien hier ook gewoon groenten in de wok. Ja, ik ook van jou hoor. Doe je de groetjes aan Dragi?”

Column: Een ode aan Lasse Schöne

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In de zomer van 2012 kwam hij transfervrij over van NEC. Het was een transfer waarbij Ajax weinig risico liep, maar niemand hield het voor mogelijk dat Lasse Schöne belangrijk zou gaan worden voor Ajax. Nu, bijna vijf jaar later, kunnen we stellen dat onze Lasse uit is gegroeid tot één van de belangrijkste spelers en denkt niemand hem meer weg van ons middenveld. Onlangs bood Overmars de Deen een nieuw contract aan en laten we hopen dat deze snel ondertekend gaat worden.

Column: Pas als hij puntert, is hij rijp

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het ging de hele week over niemand anders dan Justin Kluivert. Terecht natuurlijk. De jonge Justin was in de wedstrijd tegen PEC van toegevoegde waarde, zo niet beslissend. Hij liet veel meer zien dan Younes in de eerste helft, uiteindelijk leek dit de schakel te zijn waardoor PEC brak in de tweede helft. Dus gaat men vergelijken en speculeren over de toekomst van Kluivert junior. Veel te vroeg, het echte speculeren is pas gerechtvaardigd na zijn eerste punter.

Pages

Subscribe to Column