Column

'PSV denkt in mogelijkheden, niet in problemen'

Bron: www.vi.nl

Het is een bekend stokpaardje van Toon Gerbrands: de afwezigheid van een speler mag niet als excuus worden gebruikt. En daarom ook geen overbodige aandacht krijgen. Een psychologisch trucje van de algemeen direc-teur van PSV, dat doorwerkt op de hele club. Vorig seizoen moest de ploeg het na de winter-stop wekenlang stellen zonder sterspeler Memphis Depay. Het gemis werd nauwelijks benadrukt in woorden en vervolgens ook niet in daden. Vorige week was het de buitenwereld die de blessures van de sterkhouders Luuk de Jong, Andrs Guardado en Jetro Willems uitgebreid belichtte.

De Boer over Cruijjf opmerking over spelen met nummer ’10’

Bron: ajaxfanzone.nl

In De Telegraaf reageert Frank de Boer uitgebreid op de column van Johan Cruijff waarin Cruijff het gebruik van de nummer tien ter discussie stelde. “We hebben gewoon gekeken wat de zwaktes van ons team waren en geleerd van afgelopen jaren. De spits stond op een eiland, kon heel moeilijk vrijkomen en stond vaak één tegen twee.” Met een speler achter de spits moeten de verdedigers hun aandacht verdelen en komt er meer ruimte voor de spelers, zo verklaart De Boer zijn keuze.

Zondag verkoop De Meersche Helden uitgave 40 met interview Johnny Heitinga

Bron: ajaxfanzone.nl

Aanstaande zondag, voorafgaand aan Ajax – Psv, komt de Meersche Helden uit met uitgave 40. Naast de AFCA Supportersclub en de SVA leveren ook de bekende groeperingen als de F-Side, VAK410, NUA en South Crew hun bijdrage en vind je het verplichte leesvoer van de bekende columnisten. Tevens staat er in deze editie een interview met Johnny Heitinga. De verkoop zal plaatsvinden in en rondom het stadion. 

Steun de Meersche Helden en koop het Fanzine.

Pages

Subscribe to Column