Column

Streppel: 'Een kans bij Ajax zou ik wel aandurven'

www.vi.nl

Het was een mooie week voor Jurgen Streppel (45). Hij tekende eindelijk het contract dat hem ook de komende twee jaar als trainer aan Willem II verbindt. En na de 0-0 bij NAC lijkt handhaving bijna een feit. Over getreuzel, unfair play bij de KNVB en zijn kleurrijke imago. Maar: ?Ik ben geen Malle Eppie.?

Proficiat.

?Met wat??

Met de handhaving. Of ziet u nog beren op de weg?

Jasper Cillessen gedroeg zich zondag als een baby

www.vi.nl

Frank de Boer heeft afgelopen zondag, tijdens Ajax-Feyenoord, een wedstrijd lang het volgende gedacht: Tottenham. Oh, schitterend Tottenham met je straten en je pleinen en met je voetballers zonder Nederlandse namen. Oh, Tottenham zonder keeper Jasper Cillessen. Tottenham, waarom? Ik had de ballen nog voor jullie willen oppompen. Desnoods reis ik met de boot naar wedstrijden buiten Engeland, om de kosten te drukken. Waarom, Tottenham? Waarom niet ik?

Cruijff schrikt zelfs zonder te kijken van Ajax

www.ajaxlife.nl

Er moeten dingen gebeuren, want het gaat niet goed met Ajax.© Pro Shots

Er gaan dingen niet goed bij Ajax. Zo veel is de laatste tijd wel duidelijk en verbetering blijft uit tijdens de eerste wedstrijden van 2015. Johan Cruijff schrikt zelfs van Ajax zonder dat hij de klassieker heeft bekeken.

Cruijff is ergens in Afrika vakantie aan het vieren en slaagde er niet in om een televisie te vinden waarop Ajax - Feyenoord werd uitgezonden. Ergens jammer omdat de huidige stand van zaken mede aan de nummer veertien is te danken, maar het bespaarde hem ook een hoop ergernis.

Cruijff schrikt van Ajax

www.ajax1.nl

“Toch voelt een Klassieker die in 0-0 eindigt nooit prettig”, aldus Johan Cruijff in zijn exclusieve column in De Telegraaf/Telesport. “Helaas was het voor mij niet mogelijk om vanuit mijn Afrikaanse vakantieadres Ajax-Feyenoord te volgen. Dus in details treden wordt dit keer moeilijk.” “Verder ben ik normaal gesproken nooit zo […]

Het bericht Cruijff schrikt van Ajax verscheen eerst op Ajax1.nl - Het laatste nieuws over Ajax - Official Ajax Fansite.

Vandaag verkoop De Meersche Helden uitgave 37

ajaxfanzone.nl

Vandaag, voorafgaand aan de Klassieker, komt de Meersche Helden uit met uitgave 37. Naast de AFCA Supportersclub en de SVA leveren ook de bekende groeperingen als de F-Side, VAK410, NUA en South Crew hun bijdrage en vind je het verplichte leesvoer van de bekende columnisten. De verkoop zal plaatsvinden in en rondom het stadion. Koop massaal het fanzine, het kan toch niet zo zijn dat een club als Ajax geen eigen fanzine heeft.

STEUN DE MEERSCHE HELDEN!

Cijfers Feyenoord in De Klassieker om te huilen

www.vi.nl

Een zege op Ajax, zondagmiddag in de 176ste officile Klassieker, zou voor Feyenoord bijzonder welkom zijn. Niet alleen verkleinen de Rotterdammers dan de achterstand op de Amsterdamse rivaal naar vijf punten, ook zou de onderlinge balans er iets minder pijnlijk uitzien.

Voor de fans van Feyenoord is het een ware kwelling: de recente prestaties tegen de aartsvijand. Het gebrek aan aansprekende resultaten en daarmee het onvermijdelijke leedvermaak vanuit de hoofdstad doet de liefhebbers pijn, jaar in, jaar uit.

Pechvogel Depay, late goals en meesterlijke Milik

www.vi.nl

Het wemelt van de cijfers in het voetbal. In de rubriekStat en Land speurt VI?s Ramon Min elke week naar een opvallende statistiek uit binnen- of buitenland. Deze keer over de herstart van de Eredivisie.

Vrijdavond 20.00 uur trappen Ajax en FC Groningen in de Amsterdam Arena de tweede helft van het Eredivisie-seizoen in gang. Ter voorbereiding op de achttiende speelronde van deze jaargang achttien opmerkelijke en verrassende feiten uit de eerste competitiehelft.

El Ghazi: ?Ik wil onmisbaar zijn bij Ajax?

www.vi.nl

Anwar El Ghazi (19) hervat komende vrijdag met de thuiswedstrijd tegen FC Groningen de jacht op koploper PSV. De vleugelspits van Ajax had tijdens de winterstop veel stof tot nadenken. Over zijn doorbraak, zijn ambities, zijn afkomst en zijn verleden. ?Veel mensen bij Sparta twijfelden of ik het zou gaan redden. Het was echt kantje boord.?

Het is warm in Doha, maar in het trainingskamp van Ajax laat Anwar El Ghazi ons zijn rechterarm zien en zegt: ?Kijk, kippevel.?

Pages

Subscribe to Column