Column

Column: Waarom Keizer de lijn-Bosz gewoon doorzet

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Gastcolumn Anton Jongeling

Dinsdag 6 juni werd de angst die de dagen daarvoor bij vele Ajax-supporters en andere Nederlandse liefhebbers van aanvallend voetbal regeerde werkelijkheid. Peter Bosz, die de Amsterdammers met schitterend voetbal naar de finale van de Europa League had geloodst, tekende voor twee seizoenen bij Borussia Dortmund. Alle redenen voor die overstap daargelaten, is het een fantastische uitdaging bij een topclub.

Column: Exodus

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De term werd door Bob Marley gebruikt als titel van een van zijn nummers. Sterker nog, het album waar het nummer op staat draagt dezelfde titel als dit nummer. Uitgerekend Bob Marley, de man die ons in de rust van iedere wedstrijd toezingt dat alles wel weer goed gaat komen, bezingt hier een van de grootste angsten van de Ajacieden: de exodus.

Driessen: “Mourinho is een verschrikkelijke B-acteur”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Valentijn Driessen heeft zich in zijn column uitgelaten over de trainer van komende tegenstander Manchester United. In de Telegraaf vertelde Driessen dat hij Mourinho laf, hypocriet en en zielig tegelijk vind.

“José Mourinho blijft een verschrikkelijke B-acteur. Zijn doorzichtige amateurpsychologie in aanloop naar Ajax – Manchester United is van bedenkelijk niveau. In weinig straalt klasse uit, die je verwacht bij de trainer van s’werelds grootste club.” Zo start Driessen zijn relaas in zijn column.

Gullit prijst Ajacied: ‘Op termijn kan hij eenzelfde rol als Sánchez spelen’

Bron: www.voetbalzone.nl

In zijn column voor De Telegraaf laat Ruud Gullit, deze week aangesteld als assistent-bondscoach van het Nederlands elftal, zijn licht schijnen over het success van Ajax in Europa en het aanstaande kampioenschap van Feyenoord. De oud-international is trots op de prestaties van Ajax en gaat ervan uit dat Feyenoord de landstitel grijpt na een week waarin de Rotterdammers zich volledig

Pages

Subscribe to Column