Column

Bosz: “Werden onzeker in het drukzetten”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Peter Bosz is ontevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg tegen FC Groningen. Wel was de hoofdtrainer blij met het resultaat. “Na een begin waarin we snel scoren en veel één-op-één kwamen in de zestien, zakten we ver terug. Ik denk dat de jongens wel de intentie hadden om druk te zetten, maar als je twee of drie keer te laat bent, dan word je onzeker. Dan lijkt het meer op pseudo-drukzetten”, laat hij weten aan FOX Sports.

Column: Ondertussen op de bietenbrug 

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

“Hallo, jij weer hier?”, zegt man 1 tegen man 2. “Ja, ik ben er weer ingetuind”, zegt Man 2. Man 2 kan overigens ook man 1 zijn. Dit is geheel aan u, de lezer. De mannen die met elkaar staan te praten op de bietenbrug leven in uw fantasie. Hun uiterlijk, de naam die zij dragen en hoe ze geadresseerd worden, het is allemaal een product van de verzameling hersenkwabben in uw hoofd.

Klaassen: “Zochten sneller de andere kant”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax won zondagmiddag met 0-1 van SC Heerenveen. In een moeizame wedstrijd werd er verdiend gewonnen. Na rust kregen de Amsterdammers meer controle op de wedstrijd. “We zochten iets beter en sneller de andere kant. Ik denk ook dat zij vermoeid werden, omdat zij er in de eerste helft zo veel energie in hebben gelegd. Vooral met het drukzetten. In de rust hadden we dat ook al voorspeld met elkaar dat dat ging gebeuren”, zegt de aanvoerder in gesprek met Ajax TV.

‘Bazoer mag weg voor 13 miljoen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het was al een tijdje bekend dat Riechedly Bazoer en Ajax in gesprek waren over het bedrag waarvoor de middenvelder zou mogen vertrekken.

De Telegraaf weet nu te melden dat dat bedrag inmiddels zwart op wit staat: Bazoer zou 13 miljoen moeten kosten.

De middenvelder heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2020.

Van Hanegem: "Dolberg gaat voor grootste clubs spelen"

Bron:

Willem van Hanegem wijdt zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad maandagochtend volledig aan Kasper Dolberg, de man die zondagmiddag tijdens Ajax-NEC goed was voor drie doelpunten en een assist. De pas 19-jarige spits uit Denemarken verbaast vriend en vijand dit seizoen met het ogenschijnlijke eenvoud waarmee hij het net steeds weet te vinden.

Pasquali: “Heel erg mooie kans voor mij”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sebastian Pasquali komt deze winter naar Ajax en nam via Twitter alvast afscheid van de supporters van zijn huidige club, Melbourne Victory.

“Dit is een heel erg mooie kans voor mij, een groot overzees avontuur. Dit is mijn droom al sinds ik een kleine jongen was. Ik ben heel erg blij dat de club mij gesteund heeft”, vertelt hij in de video.

De 17-jarige middenvelder speelde al meerdere wedstrijden in het eerste elftal van Melbourne Victory.

“Wil dit ook in een volle ArenA proberen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De goal van Kaj Sierhuis tegen Breidablik was zo mooi, dat Ajax de goal tien keer nomineerde als doelpunt van de maand. Sierhuis kreeg de prijs dan ook overhandigd voor zijn schitterende omhaal.

“Het is mijn eerste doelpunt van de maand, dus ik ben er heel blij mee. Ik had vorig jaar heel veel goals gemaakt, dus ik hoopte dit jaar wel een goal te maken die tot deze prijs zou leiden. Dat is in oktober al gelukt. De dag erna kreeg ik al reacties van ‘als dit geen goal van de maand is, weet ik het ook niet meer’. Ik ben er heel erg blij mee.”

Pages

Subscribe to Column