Column

‘Een terugkeer van Huntelaar zou net zo kunnen uitpakken als die van Kuyt’

Bron: www.voetbalzone.nl

Er wordt al een tijdje gesproken over een terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar naar Ajax: de Nederlander lijkt bij Schalke 04 op weg naar de uitgang en Ajax weet niet of het volledig wil vertrouwen op de capaciteiten van Arkadiusz Milik. Volgens columnist Jaap Stalenburg zouden de Amsterdammers er goed aan doen om Huntelaar, die de broodnodige ervaring met zich meebrengt,

R. de Boer: “Toen hoorde je Van Hanegem niet”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ronald de Boer heeft in zijn column in Voetbal International gereageerd op de uitlatingen van Willem van Hanegem aan het adres van scheidsrechter Danny Makkelie. “Ik las dat Van Hanegem behoorlijk uit zijn dak is gegaan vanwege het optreden van Makkelie. Ik moest meteen terugdenken aan de beginfase van het seizoen, waarin Feyenoord meerdere keren profijt had van arbitrale beslissingen. Toen heb ik Willem niet gehoord over de scheidsrechters”, schrijft De Boer.

Van Hanegem gaat door het lint na penalty Makkelie

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Willem van Hanegem is het boegbeeld van Feyenoord en Feyenoord is met de hoofdletter F van Frustratie. Schuimbekkende tokkies van ‘Het Legioen’ in De Kuip en al jaren typt ook ‘De Kronkel’ zijn columnstukjes voor het Algemeen Dagblad met het schuim op zijn mond. Deze keer gaat het stukje uiteraard weer over Ajax (en Makkelie). De bejaarde Feyenoorder liep na de penalty even de tuin in om dit afschuwelijke voorval te verwerken.

Geen prijsverhogingen seizoenkaarten

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De seizoenkaartprijzen blijven komend seizoen gelijk. Dat heeft Ajax gistermiddag bekend gemaakt op de officiële website. De club voert zodoende geen prijsverhogingen of indexaties door.

Een jaar geleden nam de club voor om de prijzen op de eerste ring oost te verhogen, maar hier ziet de club nu dus van af. Naast het gelijk blijven van de prijzen op de eerste ring oost, blijven ook de overige prijzen gelijk.

De verkoop van seizoenkaarten start op 2 mei en zijn beschikbaar vanaf €222,50.

Pages

Subscribe to Column