Gametalk Ajax – Rosenborg: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt donderdagavond om 20:45 uur de eerste wedstrijd in de playoff-ronde van de Europa League tegen BK Rosenborg. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Ajax akkoord met voorstel omtrent bezetting F-Side

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft met vertegenwoordigers van de F-Side, AFCA Supportersclub en de SVA overeenstemming bereikt over een nieuwe regeling op de F-Side. Doel van de regeling is om de F-Side zo sfeervol mogelijk te maken en de opkomst tijdens wedstrijden te vergroten. Het feit dat de opkomst de afgelopen jaren nogal aan de lage kant was staat in schril contrast met de vele Ajacieden die op de wachtlijst staan.

Selectie voor duel met Rosenborg, Sanchez keert terug

Bron: ajaxfanzone.nl

Trainer Marcel Keizer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het duel in de Europa League tegen BK Rosenborg van aanstaande donderdag. In tegenstelling tot het eerste competitieduel met Heracles Almelo, doet Keizer geen beroep op Vaclav Cerny. Davinson Sánchez maakt wel weer deel uit van de wedstrijdselectie. De Colombiaan staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur maar omdat er nog geen akkoord is bereikt zit Sánchez ‘gewoon’ in de wedstrijdselectie.

Selectie:

‘Ajax wil ook linksback Angulo van Deportivo Cali’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax blijft interesse houden in spelers uit Colombia en nadat het eerder Mateo Cassierra en Luis Orejuela wist over te nemen van Deportivo Cali is het nu linksback Jeison Angulo die volgens journalist Yordi Yamali kan rekenen op belangstelling van Ajax.

Trainer Cardena van Deportivo Cali heeft laten weten dat hij rekening houdt met een vertrek van zijn 21-jarige linksback naar Ajax waar hij de concurrentie zal moeten aangaan met Mitchell Dijks en Daley Sinkgraven. Angulo speelde dit seizoen 29 wedstrijden voor Deportivo Cali als basisspeler.

‘Cassierra vervolgt loopbaan mogelijk bij Malaga’

Bron: ajaxfanzone.nl

Mateo Cassierra vervolgt zijn loopbaan mogelijk bij Malaga, zo weet het Spaanse AS te melden. Cassierra kwam in 2016 over van het Braziliaanse Deportivo Cali maar maakt sindsdien de speelminuten bij Jong Ajax. De zaakwaarnemer van Cassierra zou zijn cliént daarom hebben aangeboden bij Malaga. Ajax betaalde in 2015 een slordige 5,5 miljoen voor Cassierra die in Amsterdam nog een contract heeft tot medio 2021. 

Bron: AS

Sanchez meldt zich op De Toekomst, maar traint ‘vanwege knieblessure’ niet mee

Bron: ajaxfanzone.nl

Davinson Sanchez heeft zich dinsdagmorgen gewoon op De Toekomst gemeld. Hij trainde echter niet mee, zo meldt Mike Verweij van De Telegraaf. Ajax meldt op de website dat dit is vanwege een knieblessure. 

De verdediger lijkt af te stevenen op de transfer naar Tottenham Hotspur. Het is dan ook zeer de vraag of de verdediger donderdag tegen Rosenborg nog in actie zal komen. Ajax wil vooralsnog niet meer kwijt dan dat er veel wordt gesproken over Sanchez. Volgens Verweij is de melding over de knieblessure totale onzin.

Ziggo zendt duels tegen Rosenborg ‘openbaar’ uit

Bron: ajaxfanzone.nl

Ziggo, de hoofdsponsor van Ajax, gaat aanstaande donderdag de wedstrijd Ajax – Rosenborg niet alleen voor eigen klanten uitzenden. Op Ziggo Sport Select zal de wedstrijd in freeview te zien zijn. Ook de return in Noorwegen op 24 augustus kan men via Ziggo Sport Select volgen. Door het premiumkanaal tijdelijk freeview te maken, kunnen ook abonnees van KPN, Canal Digitaal, Caiway, Delta, Tele2 en T-Mobile beide wedstrijden zien. Bij de vorige wedstrijd, in de derde voorronde Champions League, werd nog samengewerkt met Eurosport.

Schaapherders Kale & Kokkie op de Toekomst: ‘Hé, jij wel blijven hè’ (Incl video)

Bron: ajaxfanzone.nl

Echt een goede morgen is het niet voor Ajax-fans Kale en Kokkie. Een 2-1 verlies tegen Heracles en één van de beste spelers van het afgelopen seizoen, Davinson Sanchez, die dreigt te vertrekken. Daarom staan de twee voor de poort van trainingscomplex de Toekomst om de resterende spelers toe te spreken.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

‘Ajax kan honderdvijftig miljoen ontvangen’

Bron: ajaxfanzone.nl

De telefoon van Marc Overmars draait overuren want de aanbiedingen voor spelers stromen binnen. ‘Er liggen (direct of indirect) biedingen voor André Onana, Matthijs de Ligt, Hakim Ziyech en Kasper Dolberg, voor wie Ajax samen ruim honderdvijftig miljoen zou kunnen ontvangen. Er klinkt (zolang het verantwoord is) steevast: niet te koop!’, zo meldt De Telegraaf.

‘Ajax gaat snel kopen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Marcel Keizer sloeg voorafgaand aan de wedstrijd tegen Heracles al alarm en Joël Veltman bevestigde dit na de wedstrijd met een noodkreet: Er moeten spelers aangetrokken worden. Prioriteit ligt bij de verdediging maar op andere posities zou een nieuwe aanwinst tot de mogelijkheden horen.

 

Subscribe to