Transfers

Rode kaart helpt Ajax langs Heerenveen

ajaxfanzone.nl

Het leek er lange tijd op dat Ajax schade zou oplopen in het thuisduel tegen Heerenveen. Na een rode kaart aan het eind van de eerste helft voor Heerenveen-speler Slagveer sloeg Ajax uiteindelijk in de laatste 25 minuten toe. Binnen tien minuten veranderde 0-1 achterstand in een 3-1 voorsprong. Uiteindelijk werd het 4-1.

FOTOVERSLAG VOLGT ZSM!

[Update] 'Mondeling akkoord met Ajax'

www.ajaxshowtime.com

Begin oktober kwam het nieuws al naar buiten dat Ajax graag verder wil met El Ghazi en de club voegt nu de daad bij het woord. Het jeugdcontract van El Ghazi zal worden omgezet in een verbeterde verbintenis voor de komende vijf seizoenen. Ronald de Boer is blij met de Marokkaan. 'Ik vind hem een lekker joch. Hij heeft talent, is enthousiast, wil graag en luistert goed. Anwar heeft heel veel specifieke kwaliteiten om een topper te zijn. Qua fitheid vind ik dat hij nog niet daar is waar hij moet zijn. Je ziet nog niet de contouren van zijn benen, het is te slap.

‘Ajax wil Portugees toptalent Bruma huren van Galatasaray’ (Incl. video)

ajaxfanzone.nl

Het Engelse tabloid The Daily Star meldt vandaag dat Ajax in de winterstop een poging gaat wagen om Armindo Tué Na Bangna, beter bekend als Bruma, op huurbasis naar Amsterdam te halen. Het Portugese toptalent staat momenteel bij Galatasaray. Ook de Engelse topclubs Chelsea, Manchester United en Everton zouden in de markt zijn voor de vleugelspeler. Aanvankelijk wilden ook Sunderland en West Ham United de vleugelspeler graag overnemen, maar Bruma wees, via zijn management, beide clubs af.

[Gerucht] Ajax aast op Bruma

www.ajaxtotaal.nl

De Engelse krant Daily Star meldt dat Ajax aast op het talent Bruma. Geen zorgen, het betreft niet de verdediger van PSV maar het gaat om Armindo Tué Na Bangna die in het kort ook wel Bruma wordt genoemd.

De 20-jarige Bruma genoot zijn jeugdopleiding bij Sporting Lissabon en werd vorig seizoen verkocht aan Galatasaray, de club van ex-Ajacied Wesley Sneijder. Ajax zou de vleugelspeler willen huren. Onder andere Chelsea, Manchester United en Everton zouden ook geïnteresseerd zijn in Bruma.

De Boer wil gat met PSV dichten

www.ajaxshowtime.com

'Dat hangt van onszelf en PSV af. Ik heb het de groep aangegeven dat deze maand – met twee Champions Leagueduels en een bekerwedstrijd tegen Vitesse – heel zwaar is', vervolgt de succestrainer van Ajax, die het zaterdagavond met zijn ploeg opneemt tegen sc Heerenveen. 'Wil je goed blijven meedoen en met een goed gevoel de tweede seizoenshelft ingaan, dan zal je ook nog eens de vijf competitieduels moeten winnen.'

De Boer kiest nog niet voor spitspositie

www.ajaxshowtime.com

Volgens De Boer gaat Ajax een hele zware maand tegemoet. 'Er komen nu naast de competitie natuurlijk ook weer Champions League-wedstrijden aan. En als we derde willen worden in Europa en PSV inhalen moet er gewoon gewonnen worden. Te beginnen met de wedstrijd tegen Heerenveen. Het is een goede ploeg met spelers die echt voor elkaar willen werken. Maar wij zijn beter, en zeker in de Arena moet er gewoon altijd gewonnen worden', begint De Boer.

Ajax oefent in Qatar tegen Schalke 04

www.ajax.nl

Ajax overwintert dit seizoen in Qatar. De landskampioen vertrekt zondag 4 januari en keert zondag 11 januari weer terug. Op 10 januari wordt er in Doha een oefenwedstrijd gespeeld tegen het Duitse Schalke 04. Dat duel begint om 17:30 uur lokale tijd. Op de wedstrijdshirts van Ajax is dan voor het eerst de naam van de nieuwe hoofdsponsor Ziggo te zien.

Pages

Subscribe to Transfers