Transfers

Viergever kiest ‘in principe’ om transfervrij te vertrekken

Bron: www.ajaxlife.nl

Viergever gaat nog één seizoen knallen en door de voordeur naar buiten. © Pro Shots

Hij is een type speler die je er altijd bij wilt hebben. Bescheiden maar ongelooflijk nuttig. Ajax ziet dat iets anders en heeft de 28-jarige Nick Viergever (nog) geen contractvoorstel gedaan.

In een gesprek met Ajax Life zei Viergever al dat Bayer Leverkusen deze zomer een mooie stap had geweest: “Ik ben 28, had een goed seizoen gedraaid, een aflopend contract en de geïnteresseerde club paste bij mij. Ze hadden een goed verhaal.”

‘Ajax meldt zich bij Chelsea voor Matt Miazga’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat in de komende winterstop de selectie met twee spelers versterken en een naam lijkt inmiddels bekend. Matt Miazga moet de achterhoede van Ajax gaan versterken, zo melden enkele bronnen op Twitter. Miazga speelt momenteel op huurbasis voor Vitesse en is eigendom van Chelsea dat heeft laten weten dat het acht miljoen wil ontvangen voor de stopper. De technische leiding van Ajax is overtuigd van de kwaliteiten van Miazga en zijn naam zou inmiddels bovenaan het verlanglijstje van Overmars prijken.

Viergever houdt deur toch op een kier: ‘Ga erover nadenken als Ajax alsnog met nieuw contract komt’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Nick Viergever nog steeds geen duidelijkheid gegeven over zijn toekomst. Schandalig hoe Ajax omgaat met een speler die al jaren een vaste basisspeler van Ajax 1 is. Het minst dat de club kan doen is de speler duidelijkheid geven al lijkt de opstelling van Ajax in deze al een duidelijk signaal. De club laat daarmee een vaste waarde transfervrij vertrekken en doet daarmee ook aan een stuk kapitaal vernietiging want een speler van zijn kaliber is tegenwoordig al snel tussen de 5 en 10 miljoen euro waard.

Huntelaar en Neres vormen samen een mooi stel

Bron: www.ajaxlife.nl

Je hebt wel eens van die duo's... dat werkt gewoon! Klaas Jan Huntelaar en David Neres vormen zo'n duo. Het werkt de laatste weken prima als je die twee hun gang laat gaan. Huntelaar mist weliswaar nog te veel kansen, Neres trekt dat wel recht.

De Braziliaanse aankoop is zo'n beetje ieder uur speeltijd bij een doelpunt betrokken. Daar kan en mag je van alles van vinden, het vertelt vooral dat zijn rendement erg hoog ligt. Dat rendement had tegen Sparta nog hoger kunnen zijn, maar 4-0 doen we het voor.

Pages

Subscribe to Transfers