Transfers

QPR legt bal voor transfer bij Sigthórsson

www.ajaxlife.nl

Als Sigthórsson vertrekt, wil Ajax een ervaren spits erbij.© Proshots

Als Frank de Boer antwoord geeft op de vraag welke speler hij spoedig ziet vertrekken, luidt het antwoord Kolbeinn Sigthórsson. Een dag of tien voor de aftrap van het seizoen is de spits nog altijd speler van Ajax. Dit terwijl Queens Park Rangers concrete belangstelling heeft.

De club uit Londen viert binnenkort zijn rentree in de Premier League en in de hoop zichzelf nu wel veilig te spelen, wordt gezocht naar een spits. Sigthórsson valt in de smaak en QPR claimt zelfs een akkoord te hebben met Ajax.

Dinamo Zagreb in hoger beroep

ajax1.nl

De overgang van Robert Muric naar Ajax is nog steeds niet helemaal afgerond. Woensdag werd nog bekend dat de FIFA groen licht gaf voor de transfer. Ook zou Muric zijn vergunningen rond hebben. Dinamo Zagreb geeft het echter niet op en is in beroep gegaan, zo meldt De Telegraaf.

Dinamo Zagreb in hoger beroep

ajax1.nl

De overgang van Robert Muric naar Ajax is nog steeds niet helemaal afgerond. Woensdag werd nog bekend dat de FIFA groen licht gaf voor de transfer. Ook zou Muric zijn vergunningen rond hebben. Dinamo Zagreb geeft het echter niet op en is in beroep gegaan, zo meldt De Telegraaf. Tot die tijd kan Ajax niet beschikken over de diensten van de rechtsbuiten. Hij mag niet meedoen met trainingen en mag ook geen wedstrijden spelen. Ajax houdt goede hoop en verwacht dat Muric snel kan aansluiten.

Pages

Subscribe to Transfers