Transfers

Neres: “Fans laten zien dat ik dat bedrag waard ben”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

David Neres is nog altijd blij met zijn keuze voor Ajax. De Braziliaan laat weten aan Ajax Life dat Ajax met Peter Bosz een goede trainer heeft en dat er op een hoog niveau wordt getraind. “Achter alles zit een gedachte. Niemand doet maar wat. Soms gaat het iets te snel, maar het meeste kan ik prima aan. Communiceren gaat af en toe nog lastig. Ik praat met de Spaanstalige spelers en als dat niet lukt proberen we er met handen en voeten wel uit te komen.”

Jeugdspeler Redan verlaat Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Daishawn Redan vertrekt aan het einde van het seizoen bij Ajax. De jeugdspeler komt momenteel uit voor Ajax O17 en speelt ook regelmatig mee met het elftal O19. Ajax en de zaakwaarnemer van Redan zijn na meerdere gesprekken het niet eens geworden om Redan zijn eerste profcontract te laten tekenen bij Ajax. ‘We hebben er alles aan gedaan om een groot talent als Daishawn voor de club te behouden maar op een gegeven moment houdt het op, kennelijk hebben zij hun zinnen ergens anders op gezet’, aldus hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali.

Barça en Ajax maken afspraken rond Sánchez

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De voetbalgrootmacht uit Catalonië toonde al eerder interesse in Davinson Sánchez, maar de Colombiaan verkoos een verblijf in Amsterdam boven Barcelona. Bij Ajax heeft Sánchez zich ontwikkeld tot vaste basiskracht en dat is FC Barcelona niet onopgemerkt gebleven. De Spaanse topclub heeft nog steeds verregaande interesse in de diensten van de verdediger. Die interesse gaat zelfs zo ver, dat Ajax en Barcelona afspraken hebben gemaakt rond Sánchez, meldt het Spaanse Sport.

Daishawn Redan vertrekt bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nadat eerder het bericht naar buiten kwam dat Daishawn Redan zou gaan vertrekken bij Ajax liet de talentvolle spits weten niet weg te willen bij Ajax. Vandaag komt echter toch naar buiten dat hij vertrekt bij Ajax. Hij heeft besloten geen contract bij Ajax te gaan ondertekenen en zal dan ook na dit seizoen vertrekken.

Column: “Cruijff is voor mij onnavolgbaar”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

24 maart 2016 zal voor eeuwig in de boeken staan als de dag dat we een grootheid en legende in de historie van het Nederlandse voetbal verloren. Tot op de dag van vandaag leeft het ongeloof onder de voetballiefhebbers en word de naam ‘Cruijff’ overal nog geschreven en gesproken. Johan Cruijff zal ook altijd bekend staan als de man die clubs als Ajax en FC Barcelona groot maakte, als speler en adviseur maakte Cruijff furore bij beide clubs.

Hoe het allemaal begon

Pages

Subscribe to Transfers