Transfers

“Zit met mijn hoofd volledig bij Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Anwar El Ghazi is blij met zijn terugkeer in Ajax 1. De vleugelaanvaller denkt op dit moment dan ook niet aan een mogelijk vertrek uit Amsterdam. “Het is heerlijk om weer in de ArenA te spelen. Ik ben heel blij met de ontvangst van de fans en om voor Ajax te spelen. Natuurlijk speel ik na de winter nog bij Ajax. Al weet je in de voetballerij nooit wat er gaat gebeuren. Ik zit met mijn hoofd in ieder geval volledig bij Ajax en nergens anders”, laat El Ghazi aan de NOS weten.

Toornstra: Die kritiek gaf ons extra brandstof

Bron: www.ad.nl

Jens Toornstra wist zondag in de 43ste minuut van de Rotterdamse derby tegen Sparta genoeg toen hij de bal van zijn rechterschoen voelde vertrekken. Met een prachtige curve, meegegeven door de buitenkant van zijn voet, vloog de bal van grote afstand in de kruising langs de tevergeefs duikende doelman Roy Kortsmit. ,,Ik voelde direct dat ik hem goed raakte", vertelde de Feyenoorder met een brede grijns.

Ajax O19 speelt gelijk in mini Klassieker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 heeft op de Toekomst gelijkgespeeld in de mini Klassieker, maar wist zich desondanks tot winterkampioen te kronen.

Al vroeg kwamen de Ajacieden op voorsprong. Na krap 10 minuten spelen viel de bal na een vrije trap voor de voeten van Dani de Wit, die wist te scoren. Met ruim een halfuur op de klok verdubbelde Ajax de voorsprong via de andere De Wit: Mees schoot vanaf de rand van het strafschopgebied de 2-0 binnen.

Van de Beek logeert na wedstrijden af en toe bij Swart

Bron: www.ajaxlife.nl

Een basisplaats lonkt voor Van de Beek tegen FC Groningen. © Pro Shots

De wissels van Ajax lieten zich de afgelopen maanden nou niet echt op een goede manier gelden. Tijd dus voor een positief bericht. Donny van de Beek laat weten na een wedstrijd soms bij zijn zaakwaarnemer Sjaak Swart te slapen om zo de volgende ochtend weer fit op de training te verschijnen. Kijk, dat zijn mooie dingen!

Pages

Subscribe to Transfers