Transfers

Handige SV Ajax-bussen prima idee voor Vitesse-uit!

Bron: www.ajaxlife.nl

Die twee links zijn heel blij met wat vrije stoeltjes. © De Brouwer

Gemakkelijke uitwedstrijden bestaan niet. Maar Ajax krijgt een paar potjes op rij die toch echt wel lastig genoemd mogen worden. Ook Vitesse-uit is hier onderdeel van. SV Ajax-bussen zijn een prima optie om dit duel in Arnhem bij te wonen!

Er zijn in totaal 1000 Ajacieden welkom in het uitvak van Vitesse en als je niet beschikt over een plusje op je uitkaart, krijg je zaterdag de kans om alsnog een kaartje te scoren. Je moet wel scherp zijn, want tijdens de loterij krijg je niet veel kansen.

‘Sampaoli adviseerde mij min of meer om in Nederland te gaan spelen’

Bron: www.voetbalzone.nl

Nicolás Tagliafico streek afgelopen maand neer bij Ajax en maakte niet zonder reden de keuze om Independiente in te ruilen voor de Eredivisie. De linksback droomt van deelname aan het WK van aankomende zomer in Rusland met de nationale ploeg van Argentinië en kreeg van bondscoach Jorge Sampaoli de hint dat een transfer naar Amsterdam daar weleens een positieve invloed

‘Dijks voor vijf seizoenen naar Bologna’

Bron: ajaxfanzone.nl

Mitchell Dijks vertrekt na dit seizoen definitief bij Ajax en gaat volgens De Telegraaf een vijfjarig contract ondertekenen bij het Italiaanse Bologna. Dijks en zijn zaakwaarnemer Dick van Burik zijn met de huidige nummer dertien van de Serie A op een haar na rond over een verbintenis en zodra de laatste details goed op papier zijn gezet, zal de deal wereldkundig worden gemaakt.

Pages

Subscribe to Transfers