Transfers

Ziyech keurt transferbeleid af: "Niet van fouten geleerd"

Bron:

Hakim Ziyech windt er geen doekjes om na de roemloze 0-1 in eigen huis tegen Rosenborg BK in de play-offs van de Europa League. De middenvelder van Ajax spreekt zich na de nieuwe domper uit over het transferbeleid van Ajax, waarbij er volgens hem niet geleerd is van de fouten van vorig jaar. Toen werd hij zelf pas last-minute aan boord gehaald.

Keizer: "Ik ga ervan uit dat voor de rest iedereen blijft"

Bron:

Marcel Keizer heeft al min of meer afscheid genomen van Davinson Sánchez, die voor 45 miljoen euro naar Tottenham Hotspur gaat overstappen, maar verwacht niet dat er nog een speler zal vertrekken bij Ajax. De trainer rekent erop dat de selectie verder intact blijft en hoopt zelf nog een aantal versterkingen te kunnen begroeten in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax en Tottenham Hotspur maken transfer Sánchez officieel

Bron:

Davinson Sánchez is vertrokken bij Ajax en gaat aan de slag bij Tottenham Hotspur. Met de veelbesproken transfer is veertig miljoen euro gemoeid, communiceert Ajax via de officiële kanalen.Door bonussen kan de transfersom verder oplopen tot maximaal 42 miljoen euro. Sanchez had in Amsterdam nog een contract tot medio 2021. Zijn nieuwe verbintenis in Londen loopt tot de zomer van 2023.

‘Tottenham kan transfer Sánchez volledig bekostigen door verkoop Alderweireld’

Bron: ajaxfanzone.nl

Tottenham Hotspur heeft dan eindelijk Davinson Sanchez binnen. De Columbiaan kostte een flinke duit maar wellicht is het leed voor de club helemaal niet zo groot. Manchester City heeft volgens Manchester Evening News immers zijn pijlen gericht op een ander ex-Ajacied in dienst van The Spurs; Toby Alderweireld. Manager Pep Guardiola van City wil voor het einde van de transfermarkt nog een centrale verdediger aan zijn selectie toevoegen en Alderweireld lijkt de droomkandidaat van de Spaanse coach te zijn.

Keizer: ‘Hij belt zijn zaakwaarnemer heus wel eens, maar ik denk dat hij blijft’

Bron: www.voetbalzone.nl

Davinson Sánchez heeft Ajax verlaten en is na Davy Klaassen en Bertrand Traoré de derde basisspeler van vorig seizoen die vertrekt uit Amsterdam. Hakim Ziyech liet zich na de verloren wedstrijd tegen Rosenborg BK op vrijdagavond bijzonder kritisch uit over het transferbeleid van de club, maar Marcel Keizer is niet bang dat dit de spelmaker ook richting de uitgang drijft.

Pages

Subscribe to Transfers