Transfers

De fraaie carrière van John Heitinga in vijftien foto's

Bron:

In de sloturen van 'Deadline Day' kwam er veel transfernieuws naar buiten, maar het meest opvallende bericht had maandag niets te maken met de transfermarkt. John Heitinga kondigde prompt aan dat hij het op 32-jarige leeftijd voor gezien houdt als profvoetballer. Een mooi moment dus om terug te kijken op de fraaie carrière van de 87-voudig international van Oranje. Dat doet FCUpdate.nl aan de hand van vijftien foto's.

De Boer: “Dan ga ik liever met andere mensen aan de slag”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frank de Boer heeft respect voor het beleid van Ajax dat er eerst spelers verkocht moeten worden, voordat er een nieuwe speler gehaald wordt. Dat beleid zorgde ervoor dat er deze winter geen nieuwe spits gehaald kon worden. “Er heeft serieus wel iets gespeeld, maar ook spelers die we niet willen verkopen. Er zijn altijd spelers die we willen verkopen en die we niet willen verkopen. Er was vooral interesse in jongens die niet weg mogen”, lichtte de trainer de situatie tijdens de wekelijkse persconferentie toe.

Heitinga geeft uitleg, maar trapt niet na: "Dat is rood"

Bron:

Maandag stond in het teken van 'Deadline Day' op de transfermarkt, maar aan het einde van deze dag was het meest opvallende bericht niet transfergerelateerd. John Heitinga heeft op 32-jarige leeftijd besloten om per direct een punt te zetten achter zijn carrière. Op zijn persoonlijke website heeft de verdediger tekst en uitleg gegeven rond zijn keuze. "Ik stop met voetballen. Per direct. En dat voelt raar."

Pages

Subscribe to Transfers