Transfers

Vd Hoorn onderweg naar 'prachtige club' Swansea City

Bron:

Het heeft er alle schijn van dat Mike van der Hoorn op zeer korte termijn de deur van de ArenA achter zich dichttrekt. Volgens VI en De Telegraaf heeft Ajax met Swansea City een akkoord bereikt over een transfer van de 23-jarige centrumverdediger, die in Amsterdam moeite had om indruk te maken. Naar verluidt vangt Ajax zo'n 2,5 miljoen euro als de transfer zijn beslag krijgt. 

Ajax oefent tegen Olympique Marseille

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De voorbereiding van Ajax op het nieuwe seizoen begint steeds meer vorm te krijgen. Na FC Liefering, AFC, KAA Gent en Krylia Sovetov heeft Ajax nog nieuwe oefentegenstander gevonden. Aan het rijtje voegt zich namelijk ook Olympique Marseille. De Franse topclub maakt op de officiële website melding van de oefenwedstrijd, die op 20 juli wordt gespeeld.

Ajax en Swansea akkoord over Van der Hoorn

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax en Swansea City hebben nagenoeg een akkoord bereikt over Mike van der Hoorn. De centrale verdediger zal op korte termijn in gesprek gaan met de club uit Wales over een contract, meldt Voetbal International.

Eerder deze week meldde Swansea zich bij Ajax en nu hebben de twee clubs nagenoeg een akkoord bereikt. De 23-jarige verdediger heeft nog een éénjarig contract, waardoor het aantrekkelijk is om hem deze zomer te verkopen.

Ajax en Swansea eens over prijs Brexit VDHoorn

Bron: www.ajaxlife.nl

Onomstreden was VDHoorn eigenlijk nooit bij Ajax. © Pro Shots

Als Mike van der Hoorn zich kan vinden in het salarisaanbod, speelt hij volgend seizoen voor Swansea City. De club uit Wales is het al met Ajax eens over de voorwaarden waaronder een transfer moet plaatsvinden.

Van der Hoorn gaat bij Ajax het laatste jaar van zijn contract in en het lijkt er niet op dat er een grote toekomst voor hem is weggelegd in de Amsterdam Arena. De interesse van Swansea City komt daardoor als geroepen.

Ajax en Swansea akkoord over Van der Hoorn

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax en Swansea City hebben een akkoord bereikt over de transfer van Mike van der Hoorn naar de Premier League, zo meldt Mike Verweij van De Telegraaf. Geruchten betreft een overgang hingen al langer in de lucht.

Volgens de journalist ontvangt Ajax 2,5 miljoen euro voor de sterke mandekker. Dit bedrag is exclusief bonussen en een doorverkooppercentage. 'Nu afspraak maken om naar Wales te gaan', vertelt Van der Hoorn zelf. 'Prachtige club.'

[Update] Akkoord Ajax en Swansea over Van der Hoorn

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax en Swansea City zijn het bijna met elkaar eens wat betreft de transfer van Mike van der Hoorn, aldus Freek Jansen (Ajax-watcher van VI). Van der Hoorn gaat nu met de club uit Wales in gesprek.

Jansen meldde al eerder dat de clubs in bespreking waren, maar nu lijkt het tot een akkoord over de verdediger te komen. Van der Hoorn transfereerde drie seizoenen geleden van FC Utrecht naar Ajax voor 3,8 miljoen euro, maar is nooit een succes geworden. Er worden bedragen van rond de 2,5 miljoen genoemd.

Pages

Subscribe to Transfers