Transfers

Verbazing over situatie Milik: "Gekte is toegeslagen"

Bron:

Arek Milik en de clubleiding van Ajax spraken onlangs af dat er deze zomer geen transfer gemaakt zou worden door de Poolse spits en brachten hier zelfs een officieel statement over naar buiten. De 22-jarige linkspoot lijkt de Amsterdamse club echter alsnog te verlaten. Napoli wil maar liefst 34 miljoen euro neerleggen voor Milik. Leo Beenhakker snapt er maar weinig van.

[Update] Agent: 'Het is heel snel gegaan'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Volgens De Telegraaf is Arek Milik toch op weg naar de uitgang bij Ajax. De krant claimt dat de targetman voor een slordige 35 miljoen euro de overstap gaat maken naar Napoli, waar Milik al een persoonlijk akkoord over een contract voor 5 jaar mee bereikt heeft.

Eerder maakte Ajax bekend dat de Poolse spits zou blijven in de Nederlandse hoofdstad, echter blijkt nu dus niets minder waar. Volgens de krant kwam de RVC van Ajax gisteren bijeen om te spreken over de transfer van de eerste spits van Ajax, uitkomst was dat 35 miljoen euro een niet te weigeren bod is.

Zivkovic helpt Jong Ajax aan gelijkspel

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft donderdagmiddag in een besloten oefenduel tegen het Griekse Iraklis FC (eerste elftal) met 1-1 gelijkgespeeld. Het enige Amsterdamse doelpunt werd gemaakt door Richairo Zivkovic. De spits scoorde vanaf elf meter.

In de basisopstelling had trainer Marcel Keizer ruimte voor enkele 'grote' namen. Zo werden onder meer Vaclav Cerny, Robert Muric en Daley Sinkgraven opgesteld. Ook Abdelhak Nouri, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt waren van de partij.

Info kranten verschilt inzake Milik-bonussen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het is nog steeds niet helemaal duidelijk hoeveel geld Ajax nu precies opstrijkt voor de transfer van Arek Milik naar Napoli. Hoewel er overal gesproken wordt van een bedrag van 34 miljoen euro, spreken De Telegraaf en het Algemeen Dagblad elkaar nogal tegen.

De Telegraaf stelde eerder al dat in het bedrag van 34 miljoen euro een deel bonussen is opgenomen. Deze sportieve prestaties zouden echter makkelijk haalbaar zijn, waardoor het volledige bedrag in principe snel bereikt moet kunnen worden. Over de precieze bonussen werden nog geen uitspraken gedaan.

“Het is tijd voor hem om nu verder te kijken”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Arek Milik wordt donderdag medisch gekeurd in Napels en lijkt een recordtransfer te gaan maken. Zijn teamgenoten van Ajax zijn lovend over hem: “Hij heeft het supergoed gedaan, veel goals voor ons gemaakt. En voor hem is het tijd om nu verder te kijken. Wij moeten door en vooral positief blijven. Of er een nieuwe spits moet komen, is aan de trainer en aan Marc Overmars”, aldus Kenny Tete tegenover De Telegraaf.

Ook Klaassen reageerde op het vertrek van Milik: “Wat ik dacht toen ik het hoorde van Arek? Dat is veel geld!”

Meespelen Milik tegen PAOK van de baan; vandaag medische keuring

Bron: ajaxfanzone.nl

Het meespelen van Arek Milik in de return van het duel tegen PAOK is volgens De Telegraaf definitief van de baan. Gisteren meldde de zaakwaarnemer van de Poolse spits nog dat er nog helemaal niets definitiefs is en dat Milik gewoon zou meespelen tegen PAOK. Na nu blijkt zou Napoli tijdens de onderhandelingen inderdaad aangegeven hebben bereid te zijn in te stemmen met het meespelen indien Ajax het risico bij een blessure zou nemen. Uiteindelijk is door die optie toch een streep gezet, aldus de krant.

Pages

Subscribe to Transfers