Transfers

Huntelaar veegde lucratief aanbod uit China van tafel

Bron:

Klaas-Jan Huntelaar benadrukte eerder deze week dat hij Schalke 04 een geweldige club vindt en dat hij het daarom absoluut geen straf vindt om in Gelsenkirchen te blijven spelen, maar heeft de deur voor een vertrek nu toch op een kier gezet. De 32-jarige spits wordt voornamelijk in één adem genoemd met zijn oude club Ajax.

Hoe gaat het nu met: Florian Jozefzoon?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Florian Jozefzoon begon zijn carrière in de jeugdopleiding van Ajax en debuteerde in 2010 onder Martin Jol in het eerste elftal. Onder Jol kwam hij tot vier optredens waarin hij één keer scoorde. Na een meniscusblessure en het vertrek van Jol kregen aanvallers Lorenzo Ebecilio en Aras Özbiliz de voorkeur van de nieuwe trainer Frank de Boer en daarom besloot Jozefzoon zijn heil ergens anders te zoeken.

Verhuurperiode

Ajax oefent tegen stadsgenoot AFC

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het programma van de voorbereiding op het nieuwe seizoen is op een paar punten gewijzigd. Zo speelt de ploeg van de nieuwe trainer Peter Bosz op dinsdag 12 juli om 19.00 uur een oefenwedstrijd tegen stadsgenoot AFC. Dat meldt Ajax op de officiële website.

OostenrijkVoordat de oefenwedstrijd tegen de Amsterdamse club wordt gespeeld, vertrekt Ajax  op maandag 4 juli naar Mayrhofen in Oostenrijk. Aan het einde van die week, op 9 juli,  zal er een oefenwedstrijd worden gespeeld. De tegenstander is nog onbekend.

Klaassen verkoopt ‘nee’ aan Napoli en blijft bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Davy Klaassen staat al enkele weken in de belangstelling van het Italiaanse Napoli en die club zou ver willen gaan om de middenvelder van Ajax in te lijven. Echter heeft Klaassen laten weten dat een zomerse transfer uitgesloten is en dat hij ook komend seizoen te bewonderen is in de Amsterdam Arena. Directeur Cristiano Giuntoli heeft volgens Italiaanse media een gesprek gehad met Klaassen in Milaan en daarin heeft de middenvelder laten weten dat hij ook komend seizoen bij Ajax speelt om zich verder te ontwikkelen.

Pages

Subscribe to Transfers