Transfers

“Genoeg belangstelling voor Vermeer”

ajax1.nl

Na zijn goede optreden tegen Benfica, met onder andere een gestopte strafschop, werd een vertrek van Kenneth Vermeer bij Ajax weer veelvuldig besproken. Het Algemeen Dagblad sprak met zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht: “Er is genoeg belangstelling voor Kenneth”, vertelt hij. Maar, zo geeft hij aan: “Nog niet van club waarvan ik zeg: ‘dat is de juiste club voor Kenneth, iets dat hij echt wil’”. Toch verwacht Haatrecht dat het wel moet lukken om de juiste club te vinden voor de doelman: “Iedereen kent de kwaliteiten van Kenneth.

Go Ahead Eagles lovend over debuut De Sa

ajax1.nl

Lesly de Sa is nog maar net gearriveerd in Deventer om daar een seizoen op huurbasis te spelen, maar de Deventenaren zijn nu al enthousiast over de buitenspeler: “Het sprankelt weer op de vleugels van Go Ahead Eagles. En daar is een kleine man uit Mijdrecht verantwoordelijk voor. Direct bij zijn debuut voor de Deventer club wist Lesly de Sa zijn stempel te drukken”, schrijft De Stentor. Hoewel de wedstrijd tegen het Israëlische Hapoel Ironi Kiryat Shmona met 1-2 verloren ging, maakte De Sa indruk. De aanvaller voelde zich ook al snel thuis bij de Overijsselse club: “Het was even wennen. […]

“Genoeg interesse voor Vermeer”

www.ajaxtotaal.nl

De zaakwaarnemer van Kenneth Vermeer geeft in het AD uitleg over de stand van zaken rondom een eventuele transfer van de Ajacied. 

“Iedereen kent de kwaliteiten van Kenneth. Die wedstrijd van gisteren tegen Benfica was nog maar eens een bevestiging daarvan. Er is genoeg belangstelling, maar nog niet van clubs waarvan ik zeg: Dat is een goede club voor Kenneth, iets dat hij echt wil. De transferperiode loopt tot 31 augustus dus er is nog voldoende tijd”, aldus zaakwaarnemer Winnie Haatrecht.

Agent Vermeer: 'Genoeg interesse'

www.ajaxshowtime.com

Zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht laat in het Algemeen Dagblad weten dat er voldoende interesse is in de 28-jarige Vermeer. 'Iedereen kent de kwaliteiten van Kenneth. Die wedstrijd van gisteren tegen Benfica was nog maar eens een bevestiging daarvan. Er is genoeg belangstelling, maar nog niet van clubs waarvan ik zeg: dat is een goede club voor Kenneth, iets dat hij echt wil.'

Pages

Subscribe to Transfers