Transfers

Davy Klaassen schuift aan bij #Afkicken

Bron: www.ajax1.nl

Davy Klaassen was vandaag te gast bij het online voetbalprogramma #Afkicken. Hier ging hij in op de slechte vorm van Ajax, zijn nieuwe positie en zijn eigen toekomst.

Over de vormdip van Ajax zegt de middenvelder. “Ik was gisteren pislink. Het gaat nu te moeizaam, dingen lukken niet. Het ziet er gewoon niet in. We moeten nu keihard werken voor de punten. Zo is het niet altijd even leuk om te voetballen, ik tik ze liever weg.”

Gudelj op de tribune bij Ajax – NAC

Bron: ajaxfanzone.nl

Nemanja Gudelj was zondagmiddag te gast in de Arena. Samen met zijn vader werd de middenvelder van AZ gespot op de tribune. Na afloop wilde Frank de Boer niet bevestigen dat een overgang van de middenvelder dichtbij is. ‘Ik heb nog niets gehoord van Overmars,’ aldus de Ajax coach. Gudelj zelf liet al eerder weten pas aan het eind van dit seizoen te willen praten over zijn toekomst.

‘RvC schuift Van Boxtel naar voren als opvolger algemeen directeur Kinsbergen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het vertrek van algemeen directeur Michael Kinsbergen lijkt aanstaande. Eerder werd al duidelijk dat de Raad van Commissarissen er niet happig om is om het aflopende contract van de Algemeen directeur te verlengen. De RvC wilde volgens afspraak Edwin van der Sar laten doorschuiven. De huidige commercieel directeur voelt zich daar nog niet klaar voor. Kinsbergen zou volgens De Telegraaf niet akkoord zijn gegaan met een eenjarige contractverlenging.

VIP-actie bij Ajax - NAC

Bron: www.ajaxlife.nl

De supporters worden deze middag als special guests ontvangen.© Pro Shots

Op de foto met Edwin van der Sar, een optreden van Peter Beense en Ajax - NAC kijken op een plek waar je het gras kunt ruiken. Voor 160 leden van de Supportersvereniging Ajax was het een bijzondere middag vandaag. Het spel was niet bepaald goed, dus werd er veel teruggekeken naar 1995.

Voorbeschouwing Ajax - NAC

Bron: www.ajaxlife.nl

Sigthórsson was in Breda goed voor drie doelpunten.© Pro Shots

Nog een paar puntjes. En dan is de tweede plaats wel zeker. Het is een kwestie van tijd voordat Ajax na zo’n 1400 dagen wordt onttroond als kampioen. Voor het gevoel is het seizoen al een tijdje klaar, maar NAC-thuis moet nog een stapje zijn richting tweede plaats.

Pages

Subscribe to Transfers