Transfers

Boer: "Ben bij Ajax in een heel andere wereld beland"

www.fcupdate.nl

Diederik Boer maakte afgelopen zomer een last-minute transfer naar Ajax, waar hij de opvolger werd van de naar Feyenoord vertrokken Kenneth Vermeer. De doelman keepte jaren bij PEC Zwolle en stelt dat hij in Amsterdam in een 'heel andere wereld' beland is. Hij benadrukt dat niet alleen het niveau, maar ook de druk hoger is bij de topclub. Woensdag debuteert Boer onder de Amsterdamse lat, in de KNVB Beker.

Droevig Ajax zakt door nieuwe ondergrens

www.ajaxtotaal.nl

Ajax dat midweeks door een ongeïnteresseerd en onzorgvuldig Paris St. Germain in de waan was gelaten dat het in de tweede helft leuk had meegevoetbald (maar in werkelijkheid alleen met twee vrije trappen gevaarlijk was) heeft een treurig nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de wanprestaties van de afgelopen jaren. In de Rotterdamse Kuip werden de Amsterdammers door een karaktervol Feyenoord afgebluft en overlopen. De supporters van Ajax geneerden zich na afloop niet alleen voor de gestolen 0-1 uitoverwinning maar vooral voor het vertoonde spel dat niet eens op voetbal leek.

Wedstrijdverslag FeyeNooit-Ajax

www.afca.nl

Vandaag zal de klassieker uit gaan plaatsvinden en gaat ons cluppie op bezoek bij FeyeNooit. Altijd een beladen wedstrijd al jaren zonder uitsupporters helaas. Vandaag zal het een extra aparte klassieker worden met die nieuwe aankoop van ze in dat kakkies doel. Dat hij zijn true colors heeft laten zien is nu wel duidelijk!!! We gaan zie wat deze pot gaat brengen.

Voorbeschouwing Feyenoord - Ajax

www.ajaxlife.nl

Beter kunnen de Ajacieden weer op de juiste momenten juichen!© ProShots

Tijd voor de klassieker! Zonder Lasse Schöne helaas. Zonder uitsupporters ook. We merken zondag vanzelf wie van de twee er het meest wordt gemist. Als Ajax in de eredivisie aansluiting met de top wil hervinden, is een overwinning een must.

Ajax verliest zelden een klassieker, maar juist op de momenten dat we met z'n allen denken dat er fluitend wordt gewonnen, moeten we oppassen. Dat zijn nou vaak net de momenten dat Ajax het lelijk laat liggen.

Vermeer vindt niet dat hij Ajax kunstje heeft geflikt

www.ajaxlife.nl

Er was een tijd... Nou ja, dat. Dus.© ProShots

Iedere speler die een rechtstreekse transfer maakt naar Feyenoord flikt Ajax in feite een kunstje. Misschien dat over een 'afdankertje' als Angelos Charisteas nog te discussiëren valt, maar over Kenneth Vermeer? Eigenlijk niet. De keeper zelf maakt zich nergens druk om.

Vermeer is sowieso niet iemand die zich snel druk maakt. Zware blessure, plotselinge rentree, nieuw contract, moeilijke wedstrijd, penalty tegen, ketser hier of daar, vuurwerk rond je hoofd bij de KNVB-bekerfinale? Je merkt of ziet niets aan de keeper.

'Minks transfer heeft niets met geld te maken'

www.ajaxshowtime.com

Vader Peeters begint zijn verhaal bij het begin, namelijk bij de interesse van Real Madrid. Zijn zoon vloog naar Madrid, sprak daar met Real en daarna begon het grote wachten tot alles definitief rond zou zijn. 'De afgelopen maanden bleek dat Mink in de belangstelling stond van diverse buitenlandse clubs, waaronder dus Real Madrid. Wij – ouders en vertrouwenspersonen van Mink - hebben het aanvankelijk allemaal over ons heen laten komen en we hebben daarna alles rustig op een rijtje gezet', vertelt vader Peeters. 

Pages

Subscribe to Transfers