Transfers

Sampdoria heet Ajacied Moisander officieel welkom

Bron:

Het was al een tijdje duidelijk dat de transfer ervan zou komen, maar Sampdoria heeft het nu pas via de officiële kanalen van de club bevestigd: Niklas Moisander is komende zomer in de Italiaanse Serie A te bewonderen. De verdediger van Ajax heeft een driejarig contract getekend in het Stadio Luigi Ferraris.

"Ajax heeft Kishna niet nodig, Kishna heeft Ajax niet nodig"

Bron:

Op 14 maart, kort nadat hij disciplinair werd geschorst, was een vertrek van Ricardo Kishna bij Ajax volgens zijn zaakwaarnemer Mino Raiola nog niet aan de orde. Nog geen twee weken later is de spelersmakelaar van gedachten veranderd. "De klik is er niet. Ajax heeft hem niet nodig, hij heeft Ajax niet nodig, dan is het verstandig als hij het dan elders probeert", zegt Raiola tegen het Algemeen Dagblad.

De Jong: 'Voor mij is Ajax nog te vroeg'

Bron: www.ajaxshowtime.com

'In principe nog niet. Voor mij is het nog te vroeg. Maar ik zeg nooit nooit. Ik sluit de deur voor geen enkele club, dus ook niet voor Ajax', zo houdt De Jong de hoop voor Ajax-fans levend dat hij ooit nog weer in het rood-wit zal spelen. Nog niet deze zomer, als het aan De Jong ligt. 'Het is even afwachten, ik heb een aanbieding op zak van Milaan, maar ik ben ook transfervrij deze zomer dus ik heb nog een paar maanden om te beslissen.'

Kishna naar PSV of Feyenoord

Bron: www.ajaxupdate.nl

Mino Raiola lijkt aan te sturen op een breuk tussen Ajax en Ricardo Kishna. De zaakwaarnemer is van mening dat de vleugelspeler zich beter ergens anders verder kan ontwikkelen. Hij noemt daarbij Feyenoord en PSV als geschikte kandidaten.

“Mijn persoonlijke mening is dat Frank de Boer een goede trainer is. Ik diskwalificeer hem niet als ik zeg dat het niet botert met Ricardo. Er is gewoon geen klik. Dan moet je verder kijken”, vertelt de belangenbehartiger in gesprek met het Algemeen Dagblad. Kishna staat tot en met de zomer van 2016 onder contract bij de Amsterdammers.

Pages

Subscribe to Transfers