Transfers

Huurlingen: Zivkovic bloeit op, Muric baalt

Bron: www.ajaxshowtime.com

De competitie is inmiddels een aantal weken onderweg. Helaas niet zonder de nodige teleurstellingen, maar het seizoen kent ook al een aantal mooie momenten. Dit geldt echter niet alleen voor de Ajacieden, maar ook voor het grote aantal talentvolle huurlingen, dat zich elders probeert te ontwikkelen. Voor sommigen een laatste kans om zich aan trainer Peter Bosz te bewijzen. Voor anderen een mogelijkheid om te ruiken aan het hoogste niveau.

Dijks twijfelgeval; Krul voorlopig nog niet bij selectie

Bron: www.ajaxlife.nl

Dijks was in de vorige EL-wedstrijd nog belangrijk door een pingel te versieren. © Pro Shots

Ajax werkt met een bijna fitte selectie toe naar het duel met Standard Luik. Alleen Mitchell Dijks is een twijfelgeval en Tim Krul is nog niet ver genoeg in zijn herstel om op te worden genomen in de wedstrijdselectie.

“We moeten zo wel even naar Mitchell Dijks kijken,” zegt Peter Bosz tijdens het persgesprek tegen Ajax Life. “Mitch is ziek geweest de afgelopen dagen. Hij trainde vandaag wel mee, dus we moeten even kijken hoe hij zich voelt.”

Dolberg begrijpt uitleg, maar heeft moeite met accepteren

Bron: www.ajaxlife.nl

Dolberg verontschuldigt zich haast voor zijn wondergoal tegen PEC. © Pro Shots

Kasper (spreek uit Kesper) Dolberg moet de eerste spits van Ajax worden. De Deen imponeert echter nu al in de minuten die hij krijgt en het is nog maar de vraag hoe lang Peter Bosz om hem heen kan. Tijd voor een kennismakingsgesprek.

De overgang vanuit de jeugd naar het eerste elftal blijkt pittig. De oorzaak ligt deels in het afgelopen seizoen. Daarin trainde de achttienjarige spits volgens zijn trainers niet hard genoeg. Bosz las de overdracht en sprak tijdens de voorbereiding in op de aanvaller.

Pages

Subscribe to Transfers