Transfers

Sar bevestigt dat Ziyech inderdaad een paniekaankoop was

Bron: www.ajaxlife.nl

Ziyech was ook in de klassieker weer van grote waarde. © Pro Shots

We wisten het stiekem al een beetje, maar nu kunnen we Hakim Ziyech echt bestempelen als ‘paniekaankoop’. Edwin van der Sar geeft het toe, dus dan is het zo. Een geluk bij een ongeluk is dat Ziyech misschien wel de beste paniekaankoop ooit wordt.

Meestal als je favoriete club een paniekaankoop doet, staat daar als supporter amper een beloning tegenover. De portemonnee raakt leeg, verwachtingen kunnen niet worden waargemaakt en frustraties nemen toe.

Ajax scout in Bosnië ‘nieuwe’ Suarez

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een ‘nieuwe’ Luis Suarez op het oog en die komt momenteel uit voor FK Sarajevo in Bosnië. Scout Henk Veldmate heeft de achttienjarige Nedim Hadzic meerdere keren bekeken en inmiddels een positief advies afgegeven aan de leiding van Ajax. Henk Veldmate, de man ooit die in dienst van FC Groningen Luis Suarez van inmiddels FC Barcelona spotte in Uruguay, ziet in Hadzic een ‘nieuwe’ Suarez. Bovendien loopt het contract van Hadzic ‘slechts’ tot 2018, waardoor een vertrek komende zomer een goede optie is om te voorkomen dat hij het jaar daarop transfervrij is.

Schöne: “Gingen te veel mee in hun spel”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Lasse Schöne was na afloop niet tevreden over het 1-1 gelijkspel tegen Feyenoord. De middenvelder baalt vooral van de late tegengoal. “We kunnen niet echt tevreden zijn. Vooral niet omdat we vijf minuten voor tijd nog met 1-0 voor stonden. Dan moet je alles op alles zetten om de overwinning over de streep te trekken. Dat je dan toch nog die goal tegen krijgt, is heel zuur. Ik ben nooit tevreden als we gelijkspelen”, laat hij weten aan Ajax TV.

Ziyech droomt van winnende goal

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Voor Hakim Ziyech staat zondag zijn eerste Klassieker op het programma, maar spanning kent hij niet: “Van extra spanning of adrenaline is bij mij geen sprake. Ik maak me niet druk en leef net als bij andere wedstrijden ontspannen toe naar de wedstrijd”, aldus de middenvelder op Ajax.nl.

Pages

Subscribe to Transfers