Transfers

Column: ‘Ajax dreigt een weeshuis van voetbaltalent te worden’

ajaxfanzone.nl

De man van vier miljoen euro, Ajax’ grootste aankoop in jaren, bezorgde zijn ploeg tegen Excelsior drie broodnodige punten in de strijd om het landskampioenschap. Na zijn verlossende doelpunt in het slotakkoord van het voetbaljaar 2014 wordt Mike van der Hoorn, de verguisde aankoop van Marc Overmars, voor het eerst uitgebreid toegezongen door het naar Rotterdam afgereisde equipe supporters.

Moisander hoeft nu geen aanbieding van Ajax meer

www.ajaxlife.nl

Het einde van Moisander bij Ajax is in zicht, dat is wel zeker.© Proshots

Niklas Moisander is nog maar een half seizoen speler van Ajax. Hooguit. Het boek in Amsterdam sluit misschien wel eerder voor de centrale verdediger. Ajax deed hem geen aanbieding en hoeft dat nu ook niet meer te doen, aldus de Fin.

Er werd afgelopen zomer al ernstig rekening gehouden met een vertrek van Moisander – vandaar ook de komst van Nick Viergever – maar er werd geen club concreet voor de centrale verdediger, die vervolgens niet zijn beste wedstrijden in dienst van Ajax speelde.

Arek Milik blijft bij Ajax

www.ajax1.nl

Frank de Boer wil Arek Milik zo snel mogelijk overnemen van Bayer Leverkusen. De Poolse spits speelt nu nog op huurbasis voor Ajax maar De Boer wil de goalgetter snel vastleggen. Hij was in de eerste seizoenshelft lang niet altijd basisspeler, maar scoorde wel al acht keer in de eredivisie. ‘Milik is met […]

Het bericht Arek Milik blijft bij Ajax verscheen eerst op Ajax1.nl Profvoetbalclub Amsterdam laatste nieuws over Ajax.

Pages

Subscribe to Transfers