Transfers

Ajax Vrouwen wint en heeft nog maar één concurrent voor titel

Bron: www.ajaxlife.nl

Na de winst op PSV vormt alleen FC Twente nog een bedreiging voor Ajax Vrouwen. © Sjoerd Tullenaar

Door de winst van vrijdagavond bedraagt de voorsprong van Ajax Vrouwen op PSV maar liefst dertien punten. Alleen FC Twente vormt nog een gevaar.

Ajax Vrouwen heeft vrijdagavond eventuele titelaspiraties weggenomen bij PSV. PSV, dat in de reguliere competitie als derde was geëindigd, moest een minimale nederlaag slikken en staat zodoende dertien punten achter koploper Ajax in de kampioenspoule.

Versterkt Jong Ajax wint gemakkelijk van VVV

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft vrijdagavond een eenvoudige en verdiende zege geboekt op de kampioen VVV Venlo. De ploeg van Marcel Keizer speelde goed, kwam eigenlijk de gehele wedstrijd niet in de problemen en wist zodoende met 1-4 te winnen in Limburg. Door de overwinning blijft Jong Ajax staan op de tweede plaats, met nog altijd twee punten voorsprong op de nummer drie, SC Cambuur.

Stap in een SV Ajax-bus naar Willem II-uit!

Bron: www.ajaxlife.nl

Nee, we hebben geen plek in de spelersbus, maar je kunt die wel tegenkomen. © De Brouwer

Oh ja, Willem II - Ajax, die wedstrijd hebben we ook nog. Je zou het bijna vergeten tussen alle Europese wedstrijden door. Bovendien staat er tegen die tijd waarschijnlijk weinig meer op het spel. Toch blijft een awayday altijd leuk en er valt natuurlijk altijd een scanpunt te verdienen.

Bosz: “Ons vertrekpunt ligt volgend seizoen veel hoger”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Peter Bosz is inmiddels bijna een jaar hoofdtrainer van Ajax. In gesprek met Ajax Life vertelt de Apeldoorner dat er in dit jaar stappen zijn gemaakt. De lijn van de afgelopen maanden moet na de zomerstop worden doorgetrokken. “Ons vertrekpunt ligt volgend seizoen veel hoger. Ik ken de spelers. Zij kennen mij en de manier waarop ik wil spelen. Het is straks gemakkelijker als er maar één of twee nieuwe spelers bijkomen. Die worden meteen door de groep meegenomen of gecorrigeerd.”

Bosz: 'Ons vertrekpunt ligt volgend seizoen veel hoger'

Bron: www.ajaxlife.nl

Al bijna één jaar de Bosz van Ajax. © Pro Shots

In Ajax Life 18, de krant die vandaag bij onze leden op de deurmat valt, vertelt Peter Bosz dat hij is grootgebracht met het voetbal van Rinus Michels en Johan Cruijff. “Naar voren, aantrekkelijk, initiatief nemen en acties durven maken. Dat is Ajaxvoetbal!”

De punten zijn ook belangrijk, weet Bosz die nu bijna één seizoen Ajaxtrainer is. “Natuurlijk, supporters willen dat hun ploeg wint. Maar Ajacieden willen dat hun ploeg wint op een aantrekkelijke manier. Daar houd ik zelf ook van.”

‘Traoré mogelijk naar Olympique Lyon’

Bron: ajaxfanzone.nl

Bertrand Traoré vervolgt zijn loopbaan mogelijk bij Olympique Lyon, de aankomende tegenstander van Ajax in de halve finale van de Europa League. Traoré wordt dit seizoen door Chelsea verhuurd aan Ajax, maar de kans is klein dat de aanvaller uit Burkina Faso volgend seizoen veel aan spelen toekomt in Londen. Lyon verwacht een vertrek van topscorer Lacazette en is zoekende naar een vervanger. Naar verwachting zal Lyon binnenkort een bod uitbrengen en willen zij de aanvaller definitief overnemen van Chelsea.

Pages

Subscribe to Transfers