Transfers

De Boer: We gaan niet eens spelers kopen

www.ajaxupdate.nl

De deceptie in de bekerfinale zorgt er niet voor dat Ajax komende zomer meer geld uitgeeft op de transfermarkt. Dat is de verwachting van trainer Frank de Boer.

De Amsterdammers worden zo goed als zeker kampioen, maar het gevoel dat er dit seizoen amper vooruitgang is geboekt, heerst bij de achterban. Daar was de bekernederlaag tegen PEC Zwolle (5-1) misschien wel het beste voorbeeld van. Van invloed op het transferbeleid zijn de resultaten echter niet. “Nee, we gaan nu niet opeens allemaal spelers kopen”, zegt De Boer tegen Voetbal International.

Kortom - Marcellis en Diaby terug op veld, Cacau vertrekt

www.vi.nl

Een doorlopende rubriek op de website van Voetbal International. In onderstaand overzicht lees je een korte weergave van nieuwtjes uit de mondiale en de vaderlandse voetbalwereld.

? Dirk Marcellis is na zijn langdurige knieblessure begonnen aan de individuele training ? De verdediger van AZ, in het bezit van een aflopend contract, is al lange tijd uit de roulatie en speelde zijn laatste wedstrijd namens de Alkmaarders in mei vorig jaar tegen PEC Zwolle (4-0 winst) ?

www.vi.nl

Een doorlopende rubriek op de website van Voetbal International. In onderstaand overzicht lees je een korte weergave van nieuwtjes uit de mondiale en de vaderlandse voetbalwereld.

? Daniel Van Buyten is teruggekeerd naar Mnchen om de geboorte van zijn derde kind mee te maken ? De Belgische verdediger was afgereisd naar Madrid met de selectie van Bayern voor de halve finale van de Champions League tegen Real Madrid ? Aangezien Van Buyten doorgaans reserve is, heeft het geen directe gevolgen voor de ploeg van trainer Pep Guardiola ?

KNVB: 'Bekerfinale met de clubs grondig evalueren'

www.vi.nl

De KNVB heeft een dag na de bekerfinale in De Kuip aangekondigd de daders van de ongeregeldheden op te sporen en te straffen. Het duel tussen PEC Zwolle en Ajax (5-1) werd na vier minuten stilgelegd omdat Ajax-fans voor de tweede keer vuurwerk op het veld gooiden. De KNVB vertelt door middel vaneen statement er waarde aan te hechten toe te lichten hoe de veiligheid rondom het evenement georganiseerd is.

'KNVB gaat bekerfinale met de clubs grondig evalueren'

www.vi.nl

De KNVB heeft een dag na de bekerfinale in De Kuip nogmaals laten weten de ongeregeldheden te betreuren. Het duel tussen PEC Zwolle en Ajax (5-1) werd na vier minuten stilgelegd omdat Ajax-fans voor de tweede keer vuurwerk op het veld gooiden. De KNVB vertelt middels een statement er waarde aan te hechten om toe te lichten hoe de veiligheid rondom het evenement georganiseerd is.

Info bus- en treinreizen naar de bekerfinale

www.afcasupportersclub.nl

Morgen speelt Ons Aller AJAX de bekerfinale in de kuip tegen PEC Zwolle.

Zo'n 10.000 AJAX fans zullen per bus en trein afreizen naar rotterdam.

Hieronder vind je informatie over de vertrektijden en wat andere zaken.

Veel succes, wees op tijd, laat je horen en houd de bussen en treinen heel!

De bussen vertrekken vanaf P2. Toegang via de loopbrug aan de Noordzijde van de Amsterdam ArenA, want op het andere deel staat de grote tent van Cirque du Soleil.

Pages

Subscribe to Transfers