Transfers

Last-minute transfer Ziyech zorgt voor spannende uren

Bron:

Ajax wil doorpakken om de transfer van Hakim Ziyech rond te krijgen. De Amsterdamse club schuift maandagochtend aan tafel met de clubleiding van FC Twente en hoopt dat beide partijen nader tot elkaar kunnen komen. Lukt dit, dan tekent de 23-jarige Marokkaanse international vermoedelijk voor vijf seizoenen in de Amsterdam ArenA.

FC Twente bevestigt ‘goede deal’: ‘We zijn blij dat hij in Nederland blijft’

Bron: www.voetbalzone.nl

FC Twente en Ajax hebben de transfer nog niet officieel bevestigd, maar interim-directeur Onno Jacobs laat maandagochtend aan De Telegraaf weten dat de aanvallende middenvelder inderdaad voor elf miljoen euro naar Amsterdam verhuist.Jacobs spreekt van ‘een goede deal’ voor de geplaagde club uit Enschede: “We zijn blij dat Ziyech zijn carrière binnen Nederland voortzet.

Ziyech vanmiddag gepresenteerd: “Ik ben nu al trots”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hakim Ziyech zet vanmiddag om 16.00 uur zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij Ajax. Dat meldt De Telegraaf. Alleen de medische keuring van vanochtend kan hem nog scheiden van zijn overstap.

Hoewel de transfer dus nog niet eens officieel is, heeft Ziyech al een eerste reactie gegeven. “Ik ben nu al trots op de volgende stap in mijn carrière, ik wil mooie dingen gaan bereiken”, aldus de sterspeler van FC Twente van afgelopen seizoen. Voor Ziyech betaalt Ajax zo’n 11 miljoen euro.

Marco van Basten ruilt Oranje in voor FIFA

Bron: www.ad.nl

Marco van Basten ruilt Oranje in voor een baan bij de wereldvoetbalbond FIFA. Dat heeft de Utrechter bevestigd bij Voetbal International, het weekblad waar Van Basten columnist is. Van Basten, assistent van bondscoach Danny Blind bij het Nederlands elftal, heeft ook de KNVB al van zijn naderende 'transfer' op de hoogte gebracht.

Pages

Subscribe to Transfers