Transfers

‘Ajax komt in zoektocht naar nieuwe linksback uit bij Haps’

Bron: ajaxfanzone.nl

Met Daley Sinkgraven, Nick Viergever en Jairo Riedewald heeft Ajax drie spelers onder contract die als linksback kunnen spelen maar toch wil men zich op die positie gaan versterken, en lijkt Ridgeciano Haps van AZ de voornaamste kandidaat om een transfer naar Amsterdam te maken. Voetbal International weet te melden dat Ajax de speler van AZ ziet als de enige geschikte linksback uit de Eredivisie. Haps staat bij AZ nog tot 2019 onder contract en de club uit Alkmaar heeft naar verluidt een prijskaartje van tien miljoen om de nek van Haps gehangen.

‘Haps enige optie in Nederland’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het lijkt erop dat Mitchell Dijks Ajax gaat verlaten. Zo zei hij tegen VI: “Er spelen wel wat dingen op de achtergrond.” Het weekblad meldt nu dat Ajax (opnieuw) in AZ-speler Ridgeciano Haps een waardige vervanger ziet.

Ajax ziet Haps als enige mogelijke vervanger in de Eredivisie. Daarom heeft de club het vizier ook op het buitenland gericht. In Alkmaar heeft de linksback nog een contract tot medio 2019, waardoor wordt verwacht dat AZ de hoofdprijs kan vragen.

‘Ajax wil Van Leer van Roda JC aantrekken als tweede doelman’

Bron: ajaxfanzone.nl

Na het vertrek van Diederik Boer naar PEC Zwolle is Ajax uitgekomen bij Benjamin van Leer om Boer op te volgen als tweede keeper achter Andre Onana. De 25-jarige doelman staat echter nog tot 2019 onder contract bij de club uit Kerkrade waardoor Ajax nog tot een akkoord moet zien te komen aangaande de transfersom. Naast Van Leer had Ajax ook interesse in Hendrik van Crombrugge van KAS Eupen en Frederik Rönnow van Bröndby maar heeft men besloten om het vizier volledig te richten op Van Leer.

Pages

Subscribe to Transfers