Transfers

Dag 2: vliegende keep Onana uit nood in de spits

Bron: www.ajaxlife.nl

Hopelijk zien we Van de Beek nog veel vaker scoren.© Pro Shots

De tweede dag van Ajax in Oostenrijk is de eerste zonder Ricardo Kishna. De aanvaller verliet het trainingskamp vanwege het overlijden van zijn oma. Waar Kishna terugkeerde, gingen de overige Ajacieden door.

Het gebeurt wel vaker dat een Ajacied de opgeslagen tenten in Neustift snel weer verlaat. Toby Alderweireld kreeg al eens te maken met trieste familieomstandigheden en vorig jaar had Siem de Jong amper zijn koffer uitgepakt of kon zijn transfer naar Newcastle United afgerond worden.

Internationals stuk voor stuk door bij Ajax Vrouwen

Bron: www.ajaxlife.nl

Hoogendijk wil FC Twente graag van de troon stoten.© Pro Shots

Koud terug van het WK hebben de internationals zich voor nog een seizoen verbonden aan de Ajaxvrouwen. Daarmee is zo'n beetje de helft van de basisploeg voor een extra jaar vastgelegd, maar er vinden ook de nodige mutaties plaats.

De Oranjevrouwen werden in de achtste finales van het WK door Japen naar huis gestuurd, maar het is de bedoeling om aan het einde van het nieuwe nieuwe seizoen alsnog glorie te vieren. De Ajaxvrouwen willen kampioen worden en de selectie voor het nieuwe seizoen krijgt vorm.

Kishna verlaat Oostenrijk, Hendriks vervanger

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ricardo Kishna heeft het trainingskamp in Oostenrijk per direct verlaten. De aanvaller kreeg het trieste nieuws dat zijn oma is overleden en zal daarom huiswaarts keren om bij zijn familie te zijn. Sam Hendriks is de vervanger van Kishna.

Hendriks zal dinsdagavond aansluiten bij de groep, die tijdens de ochtendtraining uit 22 spelers bestond. Orlando Trustfull sprong in om de trainingsoefeningen goed te laten verlopen. Hendriks zal de eerste echte spits worden in de eerste selectie. Kolbeinn Sigthórsson is door transferperikelen afwezig, Arek Milik is nog op vakantie. 

Pages

Subscribe to Transfers