Transfers

Schöne: ‘Ik zal Ajax niet zomaar verlaten’

ajaxfanzone.nl

Lasse Schöne reageerde na afloop van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles voor de camera van Fox Sports over zijn toekomst. De Deen beschikt over een aflopend contract en kan dus eventueel transfervrij vertrekken.

‘Ik ga niet zeggen of ik bij Ajax blijf. Mijn zaakwaarnemer heeft goede gesprekken gevoerd met Ajax. Mocht ik in de winterstop een transfer maken dan kan Ajax daar nog aan verdienen maar ik ben daar niet mee bezig. Tevens ga ik niet zomaar naar een andere club waar ik tegen degradatie moet vechten. Voorlopig zit ik goed bij Ajax’.

De Boer: 'We speelden echt heel goed'

www.ajaxshowtime.com

Tegenover FOX Sports verklaarde de hoofdtrainer dat hij Ajax dit seizoen nog niet vaak zo goed had zien spelen als in het begin van de wedstrijd tegen Go Ahead, maar dat hij toch ook niet helemaal tevreden kon zijn. 'Ik sta hier met gemengde gevoelens. We speelden echt heel goed, maar nemen geen afstand. De eerste de beste aanval, waarbij we slordig balverlies lijden, resulteerde in de 1-1. Het goede gevoel van de eerste 28 minuten was daarna verdwenen.'

De Boer: 'Spelers zitten dicht bij elkaar'

www.ajaxshowtime.com

Een reden om af en toe andere spelers op te stellen is dat De Boer ziet dat veel spelers kwalitatief ontzettend dicht bij elkaar ziten. 'Ik zal het zeker niet laten om af en toe met mijn opstelling te rouleren. Ricardo Kishna had last van zijn knie, daarom zit hij er deze keer niet bij. Denswil speelt nu omdat ik hem het gevoel wil geven dat hij er ook bij hoort. Hij moet er staan als Moisander in de winterstop vertrekt. Normaal gesproken speelt hij ook tegen Urk en staat Niklas er tegen FC Dordrecht weer.

De Boer passeert Moisander, Boilesen aanvoerder

ajaxfanzone.nl

Niklas Moisander zal vanavond tegen Go Ahead Eagles op de bank beginnen. Frank de Boer heeft hiertoe besloten nadat Moisander al enkele weken matige wedstrijden speelt. Stefano Denswil neemt zijn plek in en daardoor zal Nicolai Boilesen vanavond de aanvoerdersband dragen. Frank de Boer lijkt met deze zet al verder te kijken, aangezien Moisander zijn contract niet wil verlengen en dus eventueel in de winterstop al mag vertrekken. Waarschijnlijk start Denswil ook dinsdag in het bekerduel tegen Urk in de basis.

Pages

Subscribe to Transfers