Transfers

'Ajax denkt mee aan oplossing voor niet keepende Krul'

Bron:

Nadat Jasper Cillessen zijn droomtransfer naar FC Barcelona afrondde, werd Tim Krul door Ajax op huurbasis verwelkomd. De huurling van Newcastle United moest echter nog herstellen van een zware knieblessure, waardoor André Onana de tussenperiode moest overbruggen onder de Amsterdamse lat. De Kameroener deed het echter zo goed, dat hij zijn plek niet meer kwijtraakte. Mogelijk wordt er daarom een oplossing gezicht voor Krul.

Ex-Ajacieden in het nieuws: ‘Kishna mag vertrekken bij Lazio; Bojan wil weg bij Stoke’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is altijd leuk, volgens ons tenminste, om te zien hoe het voormalig Ajacieden vergaat nadat zij uit Amsterdam zijn vertrokken. Vandaag verscheen er nieuws over twee spelers die na hun periode bij Ajax zich echt moesten gaan bewijzen om niet als een nachtkaars uit te gaan. Ricardo Kishna was een top-talent bij Ajax maar maakte de verwachtingen nooit waar. Bojan Krkic was mega-talent van Barcelona maar via AC Milan en Ajax vertrok hij naar Stoke City.

Ophef! PEC-fans boos om Amsterdamse vlaggetjes in kaas

Bron: www.ajaxlife.nl

Het zijn zware tijden voor de supporters van PEC.© Pro Shots

Zwaar weekeinde gehad? Wij niet, de gemiddelde supporter van PEC Zwolle wel. En dus is er ophef. De vlaggetjes in de kaas bij de business club vormen de aanleiding. Het waren namelijk Amsterdamse vlaggetjes.

Het loopt dit seizoen niet lekker met PEC, dat in zwaar weer verkeert en succestrainer Ron Jans in de zomer ziet vertrekken. Ook de eerste wedstrijd van 2017 bood nog geen beterschap. Genoeg redenen dus voor ophef, maar die ontstond vanwege iets anders.

El Idrissi vertrekt per direct bij Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax en Adham El Idrissi hebben overeenstemming bereikt over de ontbinding van zijn tot en met 30 juni 2018 lopende contract, meldt Ajax.nl.

De 19-jarige centrumspits kwam al sinds 2006 uit voor de jeugdopleiding van Ajax. El Idrissi speelde zes officiële wedstrijden voor Jong Ajax. Eind november van het vorige jaar werkte hij nog een proefperiode af bij FC Utrecht. Of dat zijn nieuwe club wordt is nog niet bekend.

Kluivert: “Ajax beslist of het miljoenen uitgeeft”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Als het aan Justin Kluivert ligt, hoeft Ajax deze winter geen nieuwe buitenspeler aan te trekken. Met het aanstaande vertrek van Anwar El Ghazi is er mogelijk ruimte voor Kluivert als buitenspeler in het eerste elftal. “Ik heb nog niet tegen Marc Overmars gezegd dat hij geen buitenspeler hoeft te halen. Maar als ik hem zie…”, vertelt Kluivert aan De Telegraaf.

Klaassen hoopt dat El Ghazi blijft

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Anwar El Ghazi staat op het punt om een transfer naar Lille OSC af te ronden, maar Davy Klaassen hoopt dat hij toch tot een ander besluit komt. “Een nieuwe speler moet zich altijd aanpassen, Anwar is gewend om met ons te spelen. Al moet ik niet op de zaken vooruit lopen. Bovendien: als zo’n nieuwe speler gelijk draait, hoor je er niemand meer over”, vertelt de aanvoerder aan het Algemeen Dagblad.

Pages

Subscribe to Transfers