DE ROTI REVOLUTIE

Bron: www.afca.nl

Het was weer niet overtuigend afgelopen woensdag in Kerkrade, vooral de eerste helft. Het zit er niet naar uit dat we psv nog gaan inhalen. De euforie na ‘t op non-actief stellen van Keizer, Bergkamp en Spijkerman is alweer weggeëbd. Met terugwerkende kracht blijkt Keizer het niet eens zo slecht gedaan te hebben….

FLAKKA

Bron: www.afca.nl

Hierbij luidt ondergetekende de noodklok. Ajacieden dienen zich ernstig zorgen te gaan maken over de in gevorderd stadium verkerende hersenverweking waar onze algemeen directeur Edwin van der Sar onder gebukt gaat. Tot nu toe waren de optredens van Flappie vooral hilarisch onnozel en leek een en ander zonder gevaar voor zichzelf en zijn direct(i)e omgeving. Maar sinds deze week moet een harde interventie overwogen worden. Waarbij de hulp van gespecialiseerde deskundigen ingeroepen zou moeten worden.

FANATIEKE SUPPORTERS

Bron: www.afca.nl

Ajax heeft al enige tijd een beloftevol stel spelers in de selectie en op de Toekomst rondlopen. Waar na Frank de Boer Peter Bosz en Marcel Keizer, nu Erik ten Hag moet proberen er een steeds beter presterend eerste elftal van te maken. Het gaat al net zo lang met horten en stoten. Koning Frank wiegde zonder met zijn ogen te knipperen en met lak aan de toen nog door een deel van Ajax nagestreefde Cruijff filosofie hele stadions in slaap. Peter Bosz deed diezelfde stadions zover opveren dat dat de incapabele directie kennelijk iets teveel van het goede was, en moest dus opzouten.

MAASWATER

Bron: www.afca.nl

Honey, i’m home !

Jimmy is thuis. Het dwalen heeft even geduurd maar uiteindelijk staat op de plek waar je thuishoort de deur altijd open. De timing had niet beter gekund, daags voor de kakkies thuis. Het voelt erg goed.

Er gaan geluiden…

Bron: www.afca.nl

Er gaan geluiden dat als bepaalde zaken waar zijn, de hele club letterlijk kapot gaat door bijvoorbeeld een schadeclaim m.b.t. dood door schuld van een werknemer.Mocht Ajax op de hoogte zijn geweest van Nouri’s toestand en dit verzwegen hebben, wellicht ook bij andere spelers die die test bij de knvb deden en nu denken: Heb ik ook wat zonder het te weten?Was de arts in dienst bij Ajax die Nouri op het veld hielp capabel genoeg?

Dennis B

Bron: www.afca.nl

Johan had 1 eis: Jonk terug of ik ben weg. Dennis speelde al die tijd ergens verstoppertje…. Cruijff weg en 3 maanden later was hij kassiewijle.Bergkamp die sindsdien vol aan het houden is de visie van Cruijff te volgen.verder gaan met Europees succes na de finale en trainer aanstellen die nooit Europees voetbal heeft meegemaakt als speler of trainer. Franse middelmaat en Noren en voor het eerst geen Europees.Dennis was een wereld speler, een Mokumse legende.

Subscribe to