Appie

Bron: www.afca.nl

Appie, ik ben een kale ,bijna 2 meter lange en 135 kilo zware vrachtwagenchauffeur, maar nadat ik t nieuws hoorde dat t waarschijnlijk niet meer goed kwam, heb ik de hele nacht wakker gelegen in m’n bed..

Appie, er was opgeroepen om vrijdag ter ere van jou naar ’t pleintje te komen, echt waar Ap, iedereen was daar, leek wel heel Nederland…

Appie, ik kwam ook en moest m’n auto zowat in Halfweg parkeren om aan de file te ontsnappen en op tijd te zijn…, zo druk was ’t voor jou.

Klaassen verkast naar Everton

Bron: www.afca.nl

Davy Klaassen heeft Ajax vorige week officieel verlaten. De aanvoerder heeft een vijfjarig contract ondertekent bij Everton. De middenvelder heeft bij Ajax een enorme groei doorgemaakt en speelde een belangrijke rol in de afgelopen seizoenen. De Premier League club betaald een bedrag van om en nabij de 27 miljoen euro voor de international. Wie dit had voorzien had flink kunnen cashen met een weddenschap op deze transfer.

Geen verrassing :

010 vliegtuigje

Bron: www.afca.nl

Dit zegt alles: In rotterdam hebben ze het over een droomseizoen omdat ze de schaal pakken. Hadden wij het bij die 4 schalen achter elkaar, ooit over een droomseizoen? Nee, want willen wij ons seizoen een droomseizoen noemen, dan hebben we meer nodig dan een schaal, gewonnen met 1 puntje voorsprong dankzij de doellijntechnologie.

Stockholmsyndroom

Bron: www.afca.nl

Het stockholmsyndroom is het psychologisch verschijnsel dat soms optreedt tijdens een gijzeling. Het verschijnsel houdt in dat de gegijzelde sympathie voor de gijzelnemer krijgt.

Tja, je ken t wel als je je ziekig voelt en je zegt: “beetje de griep ouwe, voel me beetje brak”. Vaak hoor je dan: “ja, inderdaad , hoor t van meerdere: het heerst”.

Nou ja, in Amsterdam heerst er nou ook iets, althans bij mij wel, nogal hevig ook.

O JA, HET WORDT NOG MOOIER!

Bron: www.afca.nl

Alsof het weer halverwege de jaren 90 was: met tranen in de ogen naar een scherm kijken. Intens blij door wat daarop te zien was: Ajax, dat een prestatie van wereldformaat levert met Cruijffiaans voetbal en dat daarmee eindelijk weer bij de beste van Europa hoort.

Wat een opluchting, wat een ongelooflijk heerlijk gevoel!

Subscribe to