Champions League

Bron: www.afca.nl

Welkom in de Champions League

De irritatiegrens is reeds bereikt. Normaliter probeer ik zo weinig mogelijk aandacht te besteden aan andere clubs dan de Onze: de mooiste club van allemaal.

Maar ik moet eerlijk toegeven dat me dat op dit moment wat moeilijker afgaat. Dit alles heeft uiteraard te maken met de Champions League rentree van Neerlands second city losers uit dat dorpje aan de Maas.

Dit is de limiet, Den Haag geeft niet thuis

Bron: www.afca.nl

De AFCA Supportersclub heeft vandaag een melding gemaakt om a.s. zondag te gaan demonstreren in Den Haag. Directe aanleiding hiervoor is dat zoals eerder gemeld de Haagse autoriteiten eenzijdig hebben besloten om de bekerwedstrijd tegen SVV Scheveningen in het Cars Jeans stadion van Ado Den Haag te spelen met als gevolg dat hierbij geen Ajax supporters welkom zijn. Een regelrechte schande, temeer dat een overleg hierover tot 2 keer toe eenzijdig is afgezegd. Zie hierover ook de pagine van Ajax Life.

De Hennies

Bron: www.afca.nl

Het voetbalseizoen begint eigenlijk pas het komende weekend, na het sluiten van de transfermarkt. Het voelt echter aan alsof we de midden in de winterstop zitten, zoveel is er al gebeurd en zoveel is er vooral al verkeerd gegaan, rondom Ajax.

In de jaren ’90 pleegde een onnozel echtpaar uit het oosten, de Hennies genaamd, een behoorlijk knullige misdaad, erin geluisd door hun buurvrouw. De Hennies kwamen er met een relatief lage straf vanaf en slijten hun dagen sindsdien in sociale werkplaatsen en begeleid wonen.

Subscribe to