Selectie

Goossens aast bij ADO op terugkeer in de eredivisie

Bron: www.ad.nl

ADO Den Haag krijgt mogelijk versterking van John Goossens (29). De voormalige middenvelder van Ajax, NEC en Feyenoord is vanaf morgen op proef bij de selectie van trainer Fons Groenendijk. Goossens, die zonder club zit nadat hij eind vorig jaar bij Chicago Fire vertrok, krijgt tot het einde van de week de tijd om een contract in de wacht te slepen.

Ten Hag tevreden over Eiting: “Heeft hij zelf afgedwongen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag was na afloop van PEC Zwolle-Ajax zeer te spreken over Carel Eiting. De jonge middenvelder verving direct na rust Lasse Schöne, die niet helemaal fit was. “Carel deed het fantastisch. In januari had hij best wat moeite om aan te haken, maar je ziet hem nu beter en fitter worden. Dit heeft hij gewoon verdiend en zelf afgedwongen”, vertelt hij in gesprek met de NOS.

“Lasse moest er helaas uit, maar dat heeft hij goed ingevuld. Hij heeft het laten zien. We werden zeker niet minder met hem”, vervolgt hij.

Wöber niet wedstrijdfit en mist PEC-uit

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag stuurt de vertrouwde namen het veld in voor het cruciale Eredivisie-duel van Ajax bij PEC Zwolle zondag. Maximilian Wöber ontbreekt zondagmiddag. De Oostenrijker is niet wedstrijdfit.

De zeventienjarige Mitchel Bakker was al opgenomen in de wedstrijdselectie en zal ook op de bank plaatsnemen. Op het veld zijn er geen wijzigingen noch verrassingen. De gebruikelijke namen staan in de basis, waardoor onder meer Amin Younes wéér op de Ajax-bank begint. 

Bakker opnieuw bij wedstrijdselectie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag heeft Mitchel Bakker opnieuw bij de wedstrijdselectie gehaald. De 17-jarige linksback speelde gistermiddag nog een helft mee tegen Feyenoord O19 en mag zich nu opmaken voor de reis naar Zwolle.

Eerder deze maand zat Bakker ook al bij de selectie voor het duel tegen Roda JC. In Kerkrade bleef het talent op de bank. Max Wöber is een twijfelgeval voor komende zondag.

Drie dingen die je moet weten over PEC Zwolle - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Ziyech miste thuis nog een strafschop tegen PEC. © Pro Shots

John van ’t Schip levert uitstekend werk als trainer van PEC Zwolle, de ploeg laat vlot voetbal zien en staat op een knappe vijfde plek. Van ’t Schip was als speler en (jeugd)trainer actief bij Ajax en weet derhalve waar de Ajax-filosofie te kort schiet. Om langs de voormalig rechtsbuiten te cruisen, hier drie dingen die je moet weten over PEC Zwolle – Ajax.

Op bezoek in Zwolle. Ten Hags elf: wat denk je zelf?

Bron: www.ajaxlife.nl

Volgt Ten Hag jouw advies op? © Pro Shots

Aan Ajax en PEC Zwolle de eer om dit eredivisieweekend af te sluiten. Zondag om 16:45 treden de nummers twee en vijf aan in een onderlinge confrontatie. Bij Zwolle genoeg Ajax-DNA in de selectie, reden voor jou om de Ajax-opstelling aan te passen?

AjaxLife laat Ajax-fans hun eigen opstelling bepalen. In onze app kun je jouw ideale basis samenstellen. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je jouw sterrenensemble gestalte geven. 

Pages

Subscribe to Selectie