Trainer

Keizer vindt dat het er steeds beter uitziet bij Ajax

Bron:

Het gaat steeds beter lopen bij Ajax. Althans, dat constateert Marcel Keizer. De trainer van de Amsterdamse topclub ziet een aantal spelers steeds fitter worden, waaronder de lang afwezige Daley Sinkgraven, en denkt dat dit de concurrentiestrijd en het niveau in de wedstrijden ten goede komt. Dat hoopt Keizer zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam al te kunnen zien.

Jong Ajax wint met 3-0 van Almere City

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen Almere City met 3-0 gewonnen en staat weer wat steviger op de eerste plaats in de Jupiler League. Voor het elftal van trainer Reiziger wisten Mateo Cassierra, Vaclav Cerny en Noussair Mazraoui de doelpunten te maken op een goed gevuld sportpark de Toekomst. Door de overwinning staat Jong Ajax vier punten los van Fortuna Sittard en kan het komende vrijdag bij een overwinning in Deventer op Go Ahead Eagles zelfs de 1e periodetitel pakken. ‘We gaan naar Deventer om die wedstrijd te winnen.

Reiziger: 'Was een genot om naar te kijken'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Michael Reiziger was tevreden met hetgeen dat zijn ploeg liet zien tijdens de 3-0 overwinning op Almere City. 'Ik vind dat de spelers een hoop kwaliteit laten zien. Het is soms een genot om naar te kijken.'

Maar uiteraard heeft de trainer een aantal verbeterpunten gezien. 'In de eerste helft liepen we goed vrij, maar aan het einde hadden we meer in de diepte moeten lopen. Misschien hadden we ietsje meer druk op de bal moeten zetten bij balverlies.'

Keizer over Dolberg: “Hij weet dat hij terugkomende is”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Marcel Keizer heeft zaterdag bij vlagen genoten van zijn elftal. Toch zag de trainer nog genoeg verbeterpunten. Al met al was de oefenmeester dus tevreden over zijn selectie. “Ik heb in bepaalde fases wel genoten van het team. Ook de spirit waarmee we speelden was goed. Veel ballen werden naar voren toe gegeven. Sparta zoveel mogelijk vast proberen te zetten en hebben kansen gecreëerd. Over het algemeen ben ik wel tevreden. Al weten we zelf ook dat er nog veel verbeterpunten zijn”, zegt hij voor de camera van Ajax TV.

Pages

Subscribe to Trainer