Trainer

De Boer tekent drie jaar bij Crystal Palace

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frank de Boer vervolgt zijn trainerscarrière bij Crystal Palace. Volgens Voetbal International gaat de oud-Ajaxtrainer voor drie jaar tekenen bij de club uit Londen.

Om de overgang definitief te maken moeten er nog enkele formaliteiten worden afgerond. Het wordt voor De Boer zijn tweede klus na zijn Ajax-periode. Nadat hij in juni 2016 besloot te stoppen bij Ajax ging hij in augustus 2016 naar Internazionale. Het Italiaanse avontuur was van korte duur, want vanwege de wisselende resultaten stuurde Inter de trainer al op 1 november de laan uit.

De Boer in Premier League aan de slag bij Crystal Palace

Bron: www.ajaxlife.nl

De Boer staat in Londen voor een serieuze uitdaging. © Pro Shots

Frank de Boer heeft een nieuwe uitdaging. Hij wordt trainer van Crystal Palace en moet ervoor zorgen dat de club voor het vijfde seizoen op rij in de Premier League blijft. De Boer tekent een contract voor drie seizoenen.

De kampioenenmaker veroverde met Ajax een kwartet schalen, maar de jacht op titel vijf mislukte twee maal. De overstap naar Internazionale werd geen groot succes. De Boer werd nog voor de winterstop ontslagen vanwege tegenvallende resultaten.

Pages

Subscribe to Trainer