Feyenoord

Ajax O19 ziet kans PSG, Nitra onbekende voor Feyenoord

Bron:

Waar alle Eredivisieclubs al uitgeschakeld zijn in Europa, geldt dat niet voor de jeugdteams van Ajax en Feyenoord. Beide elftallen zijn nog actief in de UEFA Youth League. Ajax 019 werd maandag in de loting gekoppeld aan Paris Saint-Germain terwijl het hoogste jeugdteam van Feyenoord FC Nitra treft.

UEFA Youth League: Ajax O19 neemt het op tegen PSG

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maandagmiddag vond de loting plaats van de play-offs in de UEFA Youth League. Alle clubs die de Domestic Champions Path goed doorlopen hebben, werden in deze loting gekoppeld aan de nummers twee van de UEFA Youth League groepsfase (hoofdtoernooi).

Ajax zal het moeten gaan opnemen tegen PSG O19. Het duel zal worden gespeeld op 6 of 7 februari in Amsterdam. De clubs die deze ronde (één wedstrijd) doorkomen zullen bij de volgende loting worden gekoppeld aan één van de groepswinnaars van het hoofdtoernooi.

Volledige loting:

Jong Ajax - FC Den Bosch afgelast

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het competitieduel tussen Jong Ajax en FC Den Bosch is vanwege de barre weersomstandigheden- en voorspellingen afgelast. Dat meldt FOX Sports maandagochtend. Het duel zou eigenlijk maandagavond (20.00 uur) gespeeld worden.

Ook de andere wedstrijden in de Jupiler League die maandagavond gespeeld zouden worden zijn door de KNVB afgelast. Ook FC Oss - NEC en Jong AZ - SC Cambuur gaan dus niet door.

Het Elftal v/d Week, in samenwerking met Opta: Ajax hofleverancier

Bron: www.voetbalzone.nl

Wie waren in het afgelopen Eredivisie-weekeinde volgens Opta-statistieken de beste spelers op hun positie? Deze week is Ajax hofleverancier met drie spelers, terwijl ook AZ met twee spelers goed vertegenwoordigd is.{embed}{/embed}DM: André Onana (Ajax), statistiek: 3 reddingen - Ajax hield voor het eerst sinds 20 maart 2016 de nul in een competitieduel met Feyenoord of PSV.

Veltman: “Moeten dit ook in die wedstrijden laten zien”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Joël Veltman is blij met de 3-0-zege op PSV. De Ajacieden gingen in de wedstrijd vol de duels in, iets wat deze week op de trainingen was besproken. “We moesten winnen. Daarom gingen we hard de duels in, omdat zij ook spelers hebben die er vol op kunnen klappen. In de eerste helft waren we gewoon heel goed. We creëerden niet heel veel kansen, alleen die van Kasper. Maar PSV creëerde ook helemaal niets. Zij vinden dat niet erg en willen wachten op de counter. Maar gelukkig kwam die niet”, vertelt hij aan Ajax TV.

Ajax schrapt voorlopig Fun Games en Dizzy Penalties

Bron: www.ajaxlife.nl

Kijk de blik in die ogen. Pure concentratie. Die bal moet wel raak zijn geweest! © Sjoerd Tullenaar

Bij thuiswedstrijden van Ajax worden voorlopig geen rustactiviteiten georganiseerd op het speelveld. Dit om de grasmat zoveel mogelijk te sparen. Dit heeft de club aan Supportersvereniging Ajax laten weten.

“Ajax en de Amsterdam Arena doen er alles aan om het speelveld voor wedstrijden van Ajax zo optimaal mogelijk te maken en te houden,” stelt Ajax in een reactie richting Supportersvereniging Ajax.

Pages

Subscribe to Feyenoord