Feyenoord

Goossens aast bij ADO op terugkeer in de eredivisie

Bron: www.ad.nl

ADO Den Haag krijgt mogelijk versterking van John Goossens (29). De voormalige middenvelder van Ajax, NEC en Feyenoord is vanaf morgen op proef bij de selectie van trainer Fons Groenendijk. Goossens, die zonder club zit nadat hij eind vorig jaar bij Chicago Fire vertrok, krijgt tot het einde van de week de tijd om een contract in de wacht te slepen.

VDBeek: ‘Ik denk dat dit niet lekker voelt voor PSV’

Bron: www.ajaxlife.nl

Van de Beek ziet zijn doelpoging tot zijn afgrijzen op de paal belanden © Pro Shots

Ajax speelde vandaag een uitstekende wedstrijd, maar hield het natuurlijk wel veel te lang spannend in Zwolle (0-1). Donny van de Beek stelde na afloop dat Ajax het veel eerder had moeten beslissen. Niet zo gek dat ook bij hem opluchting en pure blijheid met elkaar om voorrang vochten.

Door Floris Roos

Veltman: “We zijn tevreden, PSV speelde gelijk dus wij moesten winnen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft gedaan wat het moest doen, het won. Koploper PSV speelde eerder deze speelronde met 2-2 gelijk thuis tegen Heerenveen waardoor Ajax de kans kreeg om 2 punten in te lopen op de Eindhovenaren. Door de 0-1 overwinning in en tegen PEC Zwolle is dat ook gebeurd. Dit betekend dat Ajax nu nog maar 5 punten achter staat op PSV die volgende week bij Feyenoord op bezoek gaat. Ook aanvoerder Joël Veltman was tevreden met de overwinning op PEC Zwolle

Pages

Subscribe to Feyenoord