Feyenoord

Laatste training voor Klassieker: Alleen warming-up open voor supporters

Bron: ajaxfanzone.nl

Aankomende zondag speelt Ajax de eerste Klassieker van het seizoen en zoals gebruikelijk is er dan op zaterdag een open training voor de supporters. Echter is zaterdag alleen de warming-up open voor supporters. Deze begint om 10:30 uur op het hoofdveld van de Toekomst. Rond 11:00 uur verhuist het team van Marcel Keizer naar het vaste trainingsveld om achter gesloten deuren verder te trainen. De reden is dat Ajax O19 om 12:00 uur op het hoofdveld de thuiswedstrijd speelt tegen Feyenoord O19.

Informatie open trainingen Ajax 1 in de herfstvakantie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is herfstvakantie in Nederland en voor wie nog een uitje zoekt, is er goed nieuws. Ajax houdt namelijk meerdere open trainingen.

Meerdere open trainingen

De eerste open training is op woensdag 18 oktober en begint om 10.30 op het hoofdveld van de Toekomst. Supporters zijn vanaf 9.30 welkom om een plekje te zoeken op de tribune. Ook op zaterdag 21 oktober wordt er deels open getraind. Die zondag staat namelijk de Klassieker op het programma.

Open trainingen Ajax woensdag, zaterdag én donderdag

Bron: www.ajaxlife.nl

Lekker over het hekje hangen en naar de open training van Ajax kijken. © Pro Shots

Gaaf! Goed dat de club zijn belofte nakomt trainingen weer open te stellen voor Ajaxsupporters. En meteen een aantal keer. Op zaterdag is de traditionele open training voor de klassieker, vanaf 10.30 uur.

Voor een deel van Nederland is het nu al herfstvakantie. Voor de regio waar Amsterdam onder valt, is dat vanaf volgende week. Een uitgelezen mogelijkheid dus om de Ajaxaanhang weer uit te nodigen om eens een kijkje te nemen naar een training onder leiding van Marcel keizer.

Schöne heeft zin in Klassieker: “Laat ze maar komen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens Lasse Schöne zit Ajax op dit moment in een goede flow. De Klassieker, die aanstaande zondag op het programma staat, had volgens de Deen dan ook niet op een beter moment kunnen komen. Feyenoord speelde afgelopen zondag in De Kuip met 0-0 gelijk tegen PEC Zwolle

Tegen NU.nl zegt Schöne dat Ajax op de goede weg zit: “Ik denk dat Feyenoord ook op het juiste moment komt voor ons. Het is een Klassieker. Het zou niet goed zijn als je daar niet klaar voor bent. We hebben het in de laatste twee wedstrijden prima gedaan. Laat Feyenoord dus maar komen.”

Van Beek en Jørgensen als houvast in de Kuip

Bron: www.ad.nl

Sven van Beek en Nicolai Jørgensen. Ja, uiteraard kenden de twee spelers van Feyenoord elkaar. Maar ze speelden zaterdagavond tegen PEC Zwolle pas voor de allereerste keer samen tijdens een officiële wedstrijd van Feyenoord. De Deense spits zag de jonge verdediger maandenlang worstelen, een lijdensweg afleggen met zijn hardnekkige voetblessure. ,,Maar hij speelde tegen PEC alsof hij die anderhalf jaar dat hij moest toekijken gewoon heeft meegedaan’’, zegt Jørgensen. ,,Man, wat zijn wij trots op Sven.’’

Pages

Subscribe to Feyenoord