Frenkie: ‘MOTM overdreven, maar wel leuk natuurlijk’

Bron: www.ajaxlife.nl

De Jong: 'Als je ruimte ziet, dan moet je gaan.' © Pro Shots

Al tijdens de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen PSV werd Frenkie de Jong in de Arena uitgeroepen tot man of the match. Dat is allemaal heel leuk, maar de jonge Ajacied vindt daar dingen van.

“Ik vond het zelf wel een beetje overdreven, maar het is wel leuk natuurlijk,” vertelt De Jong met een grote grijns voor de draaiende camera’s van FOX Sports. “Ik had het niet verwacht, laat ik het zo zeggen.”

Neres laat de Ajacieden op Noord juichen!

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is leuk om uit alle hoeken en gaten doelpunten terug te kijken als Ajax heeft gewonnen. Maar het is ook zeer plezierig om te kijken hoe het er aan toe ging op de tribunes. En dat kan. Zo zien we de Ajacieden op Noord eens juichen!

Het is dit seizoen geen vaste prik meer dat Ajax in de tweede helft naar Zuid voetbalt. Dat pakte bij diverse thuisduels al verkeerd uit, maar tegen PSV bleek het allemaal niet uit te maken.

Check drie Ajaxdoelpunten uit alle hoeken en gaten!

Bron: www.ajaxlife.nl

Donny en Neres zorgen voor vrolijke gezichten in de JC Arena! © De Brouwer

Als we jullie na een topper kunnen aanraden om de doelpunten uit alle hoeken en gaten te bekijken, dan hebben we een fijne wedstrijd achter de rug! En fijn was het tijdens Ajax - PSV, want onze handen mochten maar liefst drie keer in de lucht.

Hoewel scoren tegen PSV niet direct aanleiding voor succes is, zelfs niet in de eigen Johan Cruijff Arena, kunnen de Eindhovenaren natuurlijk niet op tegen drie doelpunten. En dus beschouwen we de treffers nog maar eens na.

Ballenjongens en vaandeldragers Ajax - Excelsior gezocht!

Bron: www.ajaxlife.nl

Ben jij erbij donderdag tegen Excelsior? Het wordt wel een latertje! © De Brouwer

Donderdagavond 14 december komt Excelsior naar de Johan Cruijff Arena voor een doordeweeks eredivisiepotje. En jij kunt daar een belangrijke rol vervullen als ballenjongen of -meisje. En oh ja, we zoeken ook nog vaandeldragers!

Kan Ajax de uitstekende wedstrijd tegen PSV (3-0) een goed gevolg geven tegen Excelsior? De strijd om het kampioenschap is weer springlevend, dus we hopen op dezelfde onverzettelijkheid tegen de Kralingers. Dan moeten dingen goedkomen.

De gave opkomst bij Ajax - PSV met veel vuurwerk!

Bron: www.ajaxlife.nl

Eerlijk is eerlijk, er hing zondag niet direct een sfeertje in de lucht dat er wel even iets ging gebeuren. Dit veranderde toen de elftallen van Ajax en PSV het veld betraden en werden begeleid door een beste vuurwerkshow. Toen veranderde er iets.

Het duurde even voordat Ajax erin was geslaagd om PSV af te pellen en toe te slaan, maar toen het eenmaal was gelukt, stond er ook snel een score van 3-0 op de schermen in het stadion.

VDBeek: 'Dit moeten we niet alleen in topwedstrijden doen'

Bron: www.ajaxlife.nl

Van de Beek trok gister met zijn Ajax ten strijde. Het was heerlijk. © Pro Shots

Het clublogo op het shirt kreeg een paar dikke smakkerds. Van de Beek maakte de derde Ajaxtreffer tegen PSV en vierde dat als de fan die hij is van de club waar hij speelt. Van deze uitingen kun je doorgaans veel vinden, maar de middenvelder is een kind van Ajax en dan zijn dit soort dingen oprecht.

Van de Beek wordt door velen nog altijd gezien als de natuurlijk opvolger van Davy Klaassen. Terwijl Van de Beek natuurlijk gewoon Van de Beek is. Met vergelijken moet je altijd voorzichtig zijn.

Lasse knalt raak en juicht mooi genoeg voor wallpaper!

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax heeft de titelstrijd nieuw leven ingeblazen! Als Ajax dat doet, zijn we blij. Al blijft het knagen dat er al veel is gemorst. Misschien wel veel, dat merken we later pas. Voor nu zijn we blij dat het Ajax is gelukt koploper PSV van zijn roze wolk (3-0) te donderen.

Dat gebeurde onder aanvoering van Frenkie de Jong, maar laten we niet vergeten dat ook Lasse Schöne een grote rol speelde. Als Ajax een topper of belangrijke wedstrijd speelt, gaan er toch altijd nog steeds ogen uit naar Lasse.

Subscribe to