Open trainingen Ajax woensdag, zaterdag én donderdag

Bron: www.ajaxlife.nl

Lekker over het hekje hangen en naar de open training van Ajax kijken. © Pro Shots

Gaaf! Goed dat de club zijn belofte nakomt trainingen weer open te stellen voor Ajaxsupporters. En meteen een aantal keer. Op zaterdag is de traditionele open training voor de klassieker, vanaf 10.30 uur.

Voor een deel van Nederland is het nu al herfstvakantie. Voor de regio waar Amsterdam onder valt, is dat vanaf volgende week. Een uitgelezen mogelijkheid dus om de Ajaxaanhang weer uit te nodigen om eens een kijkje te nemen naar een training onder leiding van Marcel keizer.

Viergever kiest ‘in principe’ om transfervrij te vertrekken

Bron: www.ajaxlife.nl

Viergever gaat nog één seizoen knallen en door de voordeur naar buiten. © Pro Shots

Hij is een type speler die je er altijd bij wilt hebben. Bescheiden maar ongelooflijk nuttig. Ajax ziet dat iets anders en heeft de 28-jarige Nick Viergever (nog) geen contractvoorstel gedaan.

In een gesprek met Ajax Life zei Viergever al dat Bayer Leverkusen deze zomer een mooie stap had geweest: “Ik ben 28, had een goed seizoen gedraaid, een aflopend contract en de geïnteresseerde club paste bij mij. Ze hadden een goed verhaal.”

Ajax Vrouwen blijft tegen PEC aan goede kant van score

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax Vrouwen mocht op De Toekomst maar liefst vijf keer juichen. © Sjoerd Tullenaar

Ajax Vrouwen heeft de draad weer opgepakt na de midweekse Europese uitschakeling. De ploeg van trainer Benno Nihom was met 5-2 te sterk voor PEC Zwolle. Dat klinkt als een gemakkelijke middag, maar dat verhaal is niet helemaal waar.

Het goede nieuws is dat er niet alleen een driepunter werd gescoord, ook is de aansluiting met de kopgroep van de eredivisie hervonden. PSV won eerder dit weekeinde met 1-0 van koploper FC Twente en daardoor schuift alles weer dichter bij elkaar.

Huntelaar en Neres vormen samen een mooi stel

Bron: www.ajaxlife.nl

Je hebt wel eens van die duo's... dat werkt gewoon! Klaas Jan Huntelaar en David Neres vormen zo'n duo. Het werkt de laatste weken prima als je die twee hun gang laat gaan. Huntelaar mist weliswaar nog te veel kansen, Neres trekt dat wel recht.

De Braziliaanse aankoop is zo'n beetje ieder uur speeltijd bij een doelpunt betrokken. Daar kan en mag je van alles van vinden, het vertelt vooral dat zijn rendement erg hoog ligt. Dat rendement had tegen Sparta nog hoger kunnen zijn, maar 4-0 doen we het voor.

Drie dingen die je moet weten over Ajax - Sparta

Bron: www.ajaxlife.nl

Vorig jaar werd het in de Arena 2-0. © Pro Shots

De shirtjes van Oranje verdwijnen weer in de kast; de Ajax-tenues verlaten op hun beurt het hangertje. Geen WK in Rusland, maar wel een erediviseweekend waarbij Ajacieden rustig kunnen kijken naar wat de concurrentie doet. Omdat de eigen wedstrijd niet vergeten mag worden, hier drie dingen die je moet weten over Ajax – Sparta.

Handige SV Ajax-bussen rijden ook naar Willem II-uit!

Bron: www.ajaxlife.nl

Vorig seizoen was Willem II nog de laatste nationale uitwedstrijd. © De Brouwer

De kaartverkoop voor Willem II-uit is alweer een week onderweg, wat betekent dat de tweede groep aan de beurt is. En dat de inschrijving opent voor alternatief busvervoer! Het goede nieuws is dat er een tweede handige SV Ajax-bus vanuit Den Bosch vertrekt.

Er zijn zaterdag 28 oktober (aftrap 20.45 uur) zo’n zeshonderd Ajacieden welkom in het uitvak van het Koning Willem II Stadion. Hoewel er sprake is van een verplichte buscombi, proberen wij zoveel mogelijk passend vervoer aan te bieden.

Subscribe to