Maduro belangrijkste kandidaat bij Almere City als opvolger van Pastooor

Bron: ajaxfanzone.nl

Hedwiges Maduro is de belangrijkste kandidaat om opvolger te worden bij Almere City van Alex Pastoor. Almere is, volgens Voetbal International, met Ajax in gesprek over de voorwaarden voor het loslaten van de 39-jarige Maduro.  Na het aangekondigde vertrek van Alex Pastoor voerde Almere gesprekken met meerdere kandidaten, waaronder met Rick Kruys, maar die is inmiddels van de lijst af. Het voornemen van Almere is nu om Maduro aan te stellen als hoofdtrainer. De gesprekken tussen de clubs lopen, maar er moeten nog wel wat hobbels worden genomen.

Maduro had ook opties om verder te gaan bij Ajax. Hij kon namelijk aan de slag als hoofdtrainer van Jong Ajax. De oud-prof geeft er echter de voorkeur aan het op eigen benen staan in de Eredivisie, dat kan nu bij Almere City. Afgelopen zomer kwam Maduro nog over van Almere City om als assistent-trainer van Maurice Steijn aan de slag te gaan bij Ajax. Na zijn ontslag werd Maduro even interim-trainer, om daarna weer assistent van John van ’t Schip te worden. Zijn contract bij Ajax loopt nog tot de zomer van 2026.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2024/04/26/maduro-belangrijkste-kandidaat-bij-almere-city-als-opvolger-van-pastooor/

Gegevens

Onderwerpen: Eredivisie, Jong Ajax, Transfers
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax