Jeugdopleiding

Jongkind: “Wereldwijd spelers aantrekken is mentale bom onder opleiding”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ruben Jongkind, één van de Cruijff-adepten, maakt zich zorgen om de jeugdopleiding van Ajax, zo vertelt hij in de Volkskrant. Ook Wim Jonk uitte al zijn zorgen over de huidige gang van zaken bij Ajax.

Spelprincipes

De spelprincipes, zoals de vijfsecondenregel ziet Jongkind niet meer terug. Daarnaast baart hij zich zorgen om het feit dat Ajax ook voor de jeugdopleiding steeds meer spelers uit het buitenland haalt.

Ajax helpt Fortuna met transfer Schuurs uit geldzorgen

Bron: www.ajaxlife.nl

Schuurs draagt het Ajaxshirt pas vanaf de zomer van 2018. © Ajax Images

We kennen geen cijfers tot op de komma, maar met een beetje rekenwerk kunnen we wel achterhalen hoeveel Perr Schuurs minimaal heeft gekost. Fortuna Sittard stelt, dankzij de transfer van Schuurs naar Ajax, uit de financiële zorgen te zijn.

Zoals zo veel clubs in de Jupiler League, beleeft Fortuna zware tijden. Sportief gaat het met een tweede plaats op de ranglijst inmiddels weer wat beter, maar financiële problemen zijn niet zomaar opgelost.

Schuurs hopelijk eerste Ajacied met succes via Jupiler League

Bron: www.ajaxlife.nl

Schuurs is een groot talent en moet zijn status bij Ajax waarmaken. © Pro Shots

De grootste talenten van het land horen bij Ajax te spelen. Ook als zo’n talent wordt opgevist uit de vijver die Jupiler League heet. Het wordt alleen wel tijd voor een succesverhaal en hopelijk kan Perr Schuurs dit vanaf de zomer schrijven.

Ajax maakte donderdag bekend dat het Schuurs overneemt van Fortuna Sittard, maar dat we hem pas in de zomer van 2018 echt in Ajaxshirt kunnen bewonderen. De centrale verdediger wordt eerst nog een halfjaartje verhuurd.

Opleidingsspecialist Ajax op miljoenenjacht in China

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax maakte deze week bekend dat het een overeenkomst heeft gesloten met de Chinese club Guangzhou R&F FC. De Chinezen willen met de hulp van Ajax de jeugdopleiding ontwikkelen tot de beste van China, zo maakten de Amsterdammers maandagmorgen op de clubwebsite bekend. Met de vijfjarige overeenkomst die Ajax met de Chinezen tekende, is een bedrag gemoeid van 10 miljoen euro. Mocht de samenwerking na deze periode wederzijds bevallen zijn, zal daar nog eens vijf jaar aan vast worden geplakt, en kan Ajax nog eens miljoenen bijschrijven.

Ajax en Guangzhou R&F slaan de handen ineen

Bron:

Ajax krijgt een vinger in de pap in het Chinese voetbal. De Amsterdamse club heeft een deal gesloten met Guangzhou R&F, de nummer vijf van de Chinese competitie. Beide partijen hebben een overeenkomst voor vijf jaar getekend. Het doel is om bij de club de beste jeugdopleiding van  China te ontwikkelen.

Ajax haalt miljoenen binnen na deal met Chinese club

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft een miljoenendeal gesloten met de Guangzhou R&F FC. De Chinezen willen met de hulp van Ajax de jeugdopleiding ontwikkelen tot de beste van China, zo maakten de Amsterdammers maandagmorgen op de clubwebsite bekend. De overeenkomst is gesloten voor een periode van vijf jaar, waarin Ajax 10 miljoen euro zal ontvangen. Mocht de samenwerking bevallen, gaan beide partijen nog vijf jaar met elkaar door..

Pages

Subscribe to Jeugdopleiding