Jeugdopleiding

“Jongens voorbereiden op het grote werk”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax is maandag gestart aan het nieuwe seizoen. Er waren niet alleen nieuwe gezichten in de spelersgroep, maar ook in de technische staf. Zo zal dit seizoen Michael Reiziger de leiding gaan krijgen over de beloften samen met Winston Bogarde als assistent. Qua spel kunnen de Ajax-supporters, net als vorig seizoen onder Marcel Keizer, ook dit seizoen weer rekenen op aanvallend voetbal.

Traoré zet koers naar Lyon om transfer af te ronden

Bron: www.ajaxlife.nl

Lyon haalt met Traoré de kwelgeest van het afgelopen Europese seizoen in huis. © Pro Shots

Voetbal International weet zaterdag te melden dat Bertrand Traoré van Chelsea naar Olympique Lyon vertrekt. Hoewel beide clubs nog geen melding maken van een akkoord, lijkt de transfer in kannen en kruiken. Traoré zelf liet op Snapchat weten onderweg te zijn naar het vliegveld van Lyon.

Klaassen verkast naar Everton

Bron: www.afca.nl

Davy Klaassen heeft Ajax vorige week officieel verlaten. De aanvoerder heeft een vijfjarig contract ondertekent bij Everton. De middenvelder heeft bij Ajax een enorme groei doorgemaakt en speelde een belangrijke rol in de afgelopen seizoenen. De Premier League club betaald een bedrag van om en nabij de 27 miljoen euro voor de international. Wie dit had voorzien had flink kunnen cashen met een weddenschap op deze transfer.

Geen verrassing :

Owusu verhuurd aan Almere City

Bron: ajaxfanzone.nl

Leeroy Owusu speelt komend seizoen op huurbasis voor Almere City. Owusu doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte in 2014 zijn debuut bij Jong Ajax. Medio 2016 werd de achterhoedespeler verhuurd aan Excelsior, maar na een half jaar vertrok hij alweer bij de Eredivisionist. De speler zelf is content met de verhuur aan de club uit Almere. ‘Bij Almere kan ik mij opnieuw verder ontwikkelen, het is een stabiele club en het heeft de ambitie om te promoveren naar de Eredivisie.

Pages

Subscribe to Jeugdopleiding