Jeugdopleiding

DE ROTI REVOLUTIE

Bron: www.afca.nl

Het was weer niet overtuigend afgelopen woensdag in Kerkrade, vooral de eerste helft. Het zit er niet naar uit dat we psv nog gaan inhalen. De euforie na ‘t op non-actief stellen van Keizer, Bergkamp en Spijkerman is alweer weggeëbd. Met terugwerkende kracht blijkt Keizer het niet eens zo slecht gedaan te hebben….

Voor wie lonkt Blind of Vertonghen-route?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Op Deadline Day gebeurde er weinig in het handelshuis van Amsterdam. Alleen Deyovaisio Zeefuik vertrok op het laatste moment nog bij Ajax. Op huurbasis maakt de nog jonge rechtsback het seizoen af bij FC Groningen. Daarmee is Zeefuik na Zakaria El Azzouzi, Leeroy Owusu en Mauro Savastano de vierde Ajacied die zijn geluk tijdelijk elders beproeft. Allemaal hopen ze een nieuwe kans bij Ajax af te dwingen.

Ten Hag krijgt Witschge en zoekt nog spitsentrainer

Bron: www.ajaxlife.nl

Het kan zomaar dat Witschge definitief bij het eerste elftal blijft. © Pro Shots

Het is geen verrassing meer, maar Richard Witschge blijft inderdaad deel uitmaken van de technische staf. Erik ten Hag nam Witschge al mee op trainingskamp en dit beviel zo goed dat hij erbij blijft. Ten Hag zoekt nog wel een nieuwe spitsentrainer.

Witschge maakte al deel uit van het trainersgilde van de jeugdopleiding, maar het kwam goed uit dat hij meeging op trainingskamp. Ten Hag was natuurlijk nieuw, net als Alfred Schreuder en hij spreekt een woordje Spaans.

Van Gelderen tekent eerste contract

Bron: www.ajaxshowtime.com

Liam van Gelderen, verdediger van Ajax Onder 17, heeft vrijdagmiddag op zestienjarige leeftijd zijn eerste contract voor Ajax getekend. De jeugdinternational ligt nu vast tot de zomer van 2020.

De van oorsprong defensief ingestelde speler, die tegenwoordig ook regelmatig op het middenveld geposteerd wordt, is pas sinds het jaar 2016 onderdeel van de Amsterdamse jeugdopleiding, toen hij overkwam van AZ.

Ajax contracteert tweeling Timber & Van Gelderen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft de tweelingbroers Jurriën en Quinten Timber vastgelegd. Voor wie die naam niet bekend in de oren klinkt: in het verleden ging de tweeling door het leven als Maduro. Sinds kort hebben ze echter besloten dat ze in het vervolg de achternaam van hun moeder willen aannemen.

Jurriën speelt als verdediger, Quinten als verdedigende middenvelder. Hun contract gaat in op 1 juli 2018 en loopt tot en met 30 juni 2021.

De broertjes spelen sinds 2014 in de jeugdopleiding van Ajax.

Update, 18.00 uur:

Ajax contracteert gebroeders Timber

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-jeugdspelers Jurriën en Quinten Timber hebben een contract getekend bij Ajax. Beiden hebben nu een verbintenis tot en met 30 juni 2021, zo meldt de Amsterdamse club via Ajax.nl.

Beide spelers - allebei zestien jaar - spelen sinds 2014 in de jeugdopleiding van Ajax en komen dit seizoen uit voor Ajax O17. Ter informatie: Jurriën speelt als verdediger, Quinten opereert vooral als verdedigende middenvelder.

FLAKKA

Bron: www.afca.nl

Hierbij luidt ondergetekende de noodklok. Ajacieden dienen zich ernstig zorgen te gaan maken over de in gevorderd stadium verkerende hersenverweking waar onze algemeen directeur Edwin van der Sar onder gebukt gaat. Tot nu toe waren de optredens van Flappie vooral hilarisch onnozel en leek een en ander zonder gevaar voor zichzelf en zijn direct(i)e omgeving. Maar sinds deze week moet een harde interventie overwogen worden. Waarbij de hulp van gespecialiseerde deskundigen ingeroepen zou moeten worden.

Pages

Subscribe to Jeugdopleiding