Jeugdopleiding

Ajax neemt vleugelaanvaller Johnsen over van Heerenveen

Bron: www.ajaxlife.nl

Johnsen stond op het punt zijn debuut te maken bij Heerenveen. © Pro Shots

Het gaat ineens hard met de aankopen. Luis Orejuela is – als hij de medische keuring doorstaat – binnen en datzelfde geldt voor Dennis Johnsen. Wie? Dennis Johnsen. De Noorse vleugelaanvaller komt over van sc Heerenveen.

Om heel eerlijk te zijn kennen we de negentienjarige Johnsen precies net zo goed als Orejuela. Dat is ook niet zo gek, want hij kwam nog niet uit voor het eerste elftal van Heerenveen. Maar als we de gemiddelde kenner van het Friese voetbal zo horen, kan hij aardig voetballen.

Eiting over contractverlenging: “Ik ben hier heel erg trots op”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Carel Eiting heeft vanochtend zijn contract bij Ajax tot en met de zomer van 2022 verlengd. De 19-jarige middenvelder hoort sinds deze zomer vast bij het eerste elftal. “Wat dit voor mij betekend? Ik denk dat het op zich wel logisch is dat ik hier heel erg trots op ben. En ik denk ook dat dit voor iedereen die mij heeft geholpen de afgelopen jaren een mooi moment is in mijn carrière”, vertelt Eiting trots aan Ajax TV.

Ajax verlengt contract van talentvolle middenvelder

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft een overeenstemming bereikt met Carel Eiting. Het contract van de verdedigende middenvelder liep tot 30 juni 2018 en is nu verlengd tot 30 juni 2022, zo meldt Ajax op de officiële site.

De 19-jarige geboren Amsterdammer speelt al sinds 2007 in de jeugdopleiding van Ajax en maakte op 26 oktober 2016 zijn debuut voor Ajax 1, tijdens de bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys (1-6).

Eiting zelf is erg blij met zijn nieuwe contract: “Ik ben hier heel erg trots op. Het is weer een heel bijzonder moment in mijn carrière. Het echte werk gaat nu beginnen!”

Ajax en Eiting verlengen contract tot 2022

Bron: ajaxfanzone.nl

Carel Eiting heeft zijn lopende contract bij Ajax verlengd tot 2022, zo maakt Ajax via de officiële kanalen bekend. Het oude contract liep tot medio 2018. Eiting speelt sinds 2007 in de jeugdopleiding van Ajax en maakte afgelopen seizoen zijn debuut in het eerste elftal in de wedstrijd om de KNVB Beker, Kozakken Boys – Ajax (1-6). ‘Ik ben hier heel erg trots op. Het is weer een heel bijzonder moment in mijn carrière. Het echte werk gaat nu beginnen!’, aldus Eiting.

Bron: Ajax.nl

Eiting verlengt contract bij Ajax tot medio 2022

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Carel Eiting zal op korte termijn zijn contract gaan verlengen bij Ajax. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Het 19-jarige talent heeft nog een contract tot de zomer van 2018. Met hoeveel jaar hij zijn contract gaat verlengen wordt niet gemeld in het bericht. Afgelopen seizoen maakte Eiting zijn debuut in het eerste van Ajax. In de KNVB Bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys (6-1-zege, red.) viel hij in de tweede helft in. Sinds deze zomer zit de middenvelder vast bij het eerste.

Update 9 augustus:

Swart: “Heb het idee dat Suárez zijn carrière bij Ajax gaat afsluiten”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sjaak Swart hoopt dat Luis Suárez zijn carrière bij Ajax gaat af sluiten. Mister Ajax wil de Uruguayaan zelfs bellen om te vragen of hij wilt terug keren bij de club waar hij tussen 2007 en 2011 wekelijks uitblonk. “Topgozer! In het veld doet hij alles om te winnen, buiten het veld is hij de liefste die er is. Maar ook al zijn medespelers waren en zijn gek met hem”, vertelt Swart in een interview met Helden Magazine.  

Markus Bay definitief naar Viborg FF

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Markus Bay is vanochtend officieel gepresenteerd bij Viborg FF. Bij de Deense club heeft de 20-jarige middenvelder een contract getekend voor één seizoen.

Sinds 2013 speelde Bay in de jeugdopleiding van Ajax. Een aantal blessures zorgden er echter voor dat hij voorbij werd gestreefd door andere talenten. Afgelopen seizoen speelde hij 15 wedstrijden voor Jong Ajax.

Swart: “Ik weet dat hij graag terug wil naar Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hoewel Marc Overmars heeft aangegeven dat Davinson Sánchez ‘not for sale’ is, is Sjaak Swart toch bang dat Sánchez vertrekt uit Amsterdam. Mister Ajax heeft echter al een prima vervanger op het oog: “Weet je wie ze dan terug moeten halen? Timothy Fosu- Mensah, die door Manchester United uit onze jeugdopleiding is weggehaald. Kost misschien een paar centen, maar dan zit je de komende jaren geramd”, aldus Swart tegen Helden Magazine. 

Pages

Subscribe to Jeugdopleiding