Tottenham Hotspur

Napoli krijgt korting omdat het Younes direct aftikt

Bron: www.ajaxlife.nl

Younes lag niet alleen in de etalage, hij blijkt ook in de aanbieding. © De Brouwer

De komst van Amin Younes is er voor Napoli een stukkie aantrekkelijker op geworden. De koploper van de Serie A hoeft slechts 5 miljoen euro te betalen, omdat het dit bedrag ineens overmaakt naar de rekening van Ajax.

Ajax kan best een paar miljoentjes missen, maar deze gang van zaken is opmerkelijk. Als het tenminste klopt wat De Telegraaf beweert. En dat is over het algemeen wel zo als er wordt bericht over de mooiste club van het land.

Winnaar Dapp're Schrijver: Frisse Argentijn in klassieker

Bron: www.ajaxlife.nl

Vanaf minuut één straalde de back uit dat er niets te halen viel voor de aartsrivaal. © Ajax Images

We vroegen aan jullie een verslag te maken van Ajax - Feyenoord. En dat deden jullie. We kregen niet alleen veel wedstrijdverslagen binnen, maar ze waren ook nog eens goed. Toch kan er maar een de beste zijn. We kozen voor het verslag van Stefan Maas. Hij wint een plek op de perstribune bij Ajax - NAC. Zijn inzending lees je hieronder.

Ajax Jeugd: O17 wint in Zwolle, O15 wint ruim

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het was het eerste weekend waarin de meeste teams van de Ajax jeugd weer in actie kwamen. Ajax O17 ging op bezoek bij PEC Zwolle O17. De Amsterdamse talenten wonnen met 2-1, dankzij twee goals van Brian Brobbey.

Wedstrijdverloop PEC Zwolle O17 – Ajax O17:‘6. 1-0 PEC Zwolle O17 (Pen.)‘8. 1-1 Brobbey’12. 1-2 Brobbey

Opstelling Ajax O17:Reiziger; Hoever, Fosu-Mensah, Musampa, Douglas; Taylor, Van Gelderen, Warmerdam; Sint, Brobbey, Zamani.Wissels: Raatsie, Mbinga, Maddy, Kasanwirjo.

Ajax O16

Maximilian Wöber: Oostenrijkse rots in Ajax-defensie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Marc Overmars was er al tijden van overtuigd. Maximilian Wöber (19) van Rapid Wien moest en zou naar Amsterdam komen om de defensie op orde te houden. Het vertrek van Davinson Sánchez richting Tottenham Hotspur was een groot verlies, maar de Oostenrijker heeft in een kort tijdsbestek een basisplaats weten te veroveren in de ArenA. Niemand praat haast meer over Sánchez, maar sinds de blessure richting het einde van de winterstop zijn er juist veel klachten te horen dat Wöber afwezig is. Hoe heeft de jonge Oostenrijker dat zo snel voor elkaar gekregen?

Het Verhaal Achter: Maximillian Wöber

Bron: www.ajaxshowtime.com

Iedereen heeft wel een favoriete Ajacied. De één houdt van die ene speler met een fijne steekpass, de ander kan genieten van een verdediger die al zijn duels wint. Het verhaal achter die populaire voetbalnamen is echter lang niet altijd bekend. In de rubriek 'Het Verhaal Achter' gaan we op zoek naar de achtergrond van jouw favoriet. In deel 13: Maximillian Wöber, de Oostenrijkse aanwinst, die zoveel indruk maakte in zijn eerste maanden, dat iedereen baalt van zijn blessure.

‘Pas over een oplossing nadenken als je de bal hebt kan niet bij Ajax’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax nam afgelopen zomer na een seizoen weer afscheid van Davinson Sánchez en haalde vervolgens Maximilian Wöber op als vervanger van de naar Tottenham Hotspur vertrokken Colombiaan. De van Rapid Wien overgenomen verdediger heeft zich na een aanpassingsperiode van een paar maanden inmiddels opgewerkt tot basisspeler onder Marcel Keizer en vindt zelf ook dat hij op de goede weg zit.

Pages

Subscribe to Tottenham Hotspur