Tottenham Hotspur

Mama Vertonghen zegt zinnige dingen over terugkeer Jan

Bron: www.ajaxlife.nl

Vertonghen blij met schaal. Niet na Ajax - PSV, maar Ajax - FC Twente. © Pro Shots

Jan Vertonghen staat als feestvarken deze week volop in de belangstelling. Hij staat op het punt Belgisch recordinternational te worden en dat is zelfs reden zijn moeder te interviewen. Mama Ria hoopt dat Jan terugkeert naar huis, ook als dat Ajax blijkt.

De inmiddels dertigjarige Vertonghen groeide op in het Belgische Sint-Niklaas en hoewel Londen ook niet ver weg is, ligt Amsterdam pas echt om de hoek. Vandaar dat mama het leuk zou vinden als Jan weer in de buurt komt voetballen.

Mama Vertonghen: “Zou mooi zijn mocht hij terug naar Ajax kunnen gaan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De moeder van Jan Vertonghen, Ria Mattheeuws, hoopt stiekem dat hij op een dag zal terugkeren bij Ajax. De verdediger, die Ajax in 2012 verruilde voor Tottenham Hotspur, staat op het punt om recordinternational van België te worden.

In het gesprek met Het Laatste Nieuws zegt Mattheeuws: “Het zou mooi zijn mocht hij terug naar Ajax kunnen gaan, maar als je niet meer meekunt bij Tottenham, waarom zou het dan nog bij Ajax lukken?”

Vertonghen mag Belgisch record niet vieren met 97 op rug

Bron: www.ajaxlife.nl

Vertonghen maakte in 95 interlands de opmars van de Duivels mee. © Pro Shots

Jan Vertonghen gaat een bijzondere week tegemoet. De Belg heeft zich met de Rode Duivels al geplaatst voor het WK 2018 in Rusland en hoopt recordinternational te worden. Hij mag van de Fifa alleen niet voetballen met rugnummer 97 op zijn shirt.

België verzamelde in kwalificatiegroep H 22 punten uit acht duels en is al niet meer te achterhalen. De aandacht richt zich in de resterende potjes, zaterdag tegen Bosnië en dinsdag versus Cyprus, dan ook vooral op de mijlpaal die Vertonghen hoopt te bereiken.

Wöber geselecteerd voor nationale ploeg Oostenrijk

Bron: ajaxfanzone.nl

Maximilian Wöber kwam afgelopen zomer voor 7,5 miljoen over van Rapid Wien en moet bij Ajax de opvolger worden van Davinson Sanchez, die op zijn beurt vertrok naar Tottenham Hotspur. Wöber moet bij Ajax nog altijd wachten op zijn debuut in de basis maar is wel opgeroepen voor de nationale ploeg van Oostenrijk dat op 6 en 9 oktober de interlands speelt tegen Moldavië en Servië. Ook bij de vorige interlandperiode zat Wöber bij de definitieve selectie van de Oostenrijkers maar toen kwam het nog niet tot een debuut.

Pages

Subscribe to Tottenham Hotspur