Eredivisie

Keizer: ‘Tegen dit soort tegenstanders kom je er mee weg’

Bron: ajaxfanzone.nl

Marcel Keizer was na afloop van de met 1-5 gewonnen bekerwedstrijd tegen Scheveingen tevreden over het resultaat, maar niet over het spel van zijn ploeg. “We hadden in een hoger tempo kunnen spelen. De staat van het veld hielp daar niet mee. Al moeten we niet naar excuses zoeken. Ik hoopte vooraf wel dat we leuk spel konden spelen, want ik vind dat we altijd het maximale moeten eisen van elkaar. Je wint met 5-1, maar het is niet zo dat we vandaag heel goed hebben gespeeld. Tegen dit soort tegenstanders kom je ermee weg, in de Eredivisie niet.”

Onze Trots: 'Wilde ook het kapsel van Litmanen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 11: Jesse Klaver, fractievoorzitter van GroenLinks.

Niet aanvallen maar verdedigen is het probleem van Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Dingen zijn niet de schuld van Veltman. Dit is gewoon de best beschikbare foto. © Pro Shots

Het gaat bij Ajax al bijna het hele seizoen over gemiste kansen. Er worden best veel kansen bij elkaar gevoetbald, alleen het scoren lukt nog niet echt. Maar er is nog een probleem. De ploeg is verdedigend kwetsbaarder dan vorig seizoen.

Het lukte Ajax in de eerste fase van seizoen 2017/2018 slechts een keer niet om de nul weg te poetsen van het scorebord. Dat kan een keer gebeuren, zoals je ook wel eens wat kansen mist. Dat hou je altijd, de ene keer iets extremer dan de andere keer.

Pages

Subscribe to Eredivisie