Eredivisie

VDMeyde tegen Frenkie: ‘Je moet wel vaker spelen hè?’

Bron: www.ajaxlife.nl

Voormalig rechtsbuiten Andy van der Meyde mocht weer een voetballer meenemen in zijn auto. Dit keer was het de beurt aan Frenkie de Jong. Een gesprek over speeltijd bij Ajax, maar ook de verhalen over ‘McDonald's pakken’ met Jong Oranje.

“Hoe voelt het om basisspeler te zijn in Ajax 1,” vuurt Van der Meyde direct pesterig en hardop lachend een vraag op De Jong af. “Geen idee, ik ben het pas vier keer geweest ofzo,” reageert de talentvolle middenvelder.

Ajax verpest Avondje NAC met onwaarschijnlijke monsterscore

Bron:

Ajax heeft een heerlijk 'Avondje NAC' beleeft in Breda. De vice-koploper in de Eredivisie had al voor rust een monsterscore gerealiseerd en stoomden in de tweede helft door naar de grootste Ajax-uitzege ooit: 0-8. Matthijs de Ligt en Donny van de Beek hadden de Amsterdamse dadendrang aangewakkerd door voor rust allebei twee keer te scoren. Van de Beek voegde er in de tweede helft nog een derde aan toe voor een 'valse' hattrick.

AKC: Win onze prijsvraag en word mascotte bij Ajax - PSV

Bron: www.ajaxlife.nl

Wie weet sta jij binnenkort ook op zo'n foto! © De Brouwer

Een superspannende wedstrijd in de Johan Cruijff Arena van heel dichtbij meemaken? Dat kan, want we zoeken weer mascottes, dit keer voor Ajax - PSV.

Het duel tegen de huidige koploper is zondag 10 december en om 16.45 uur gaat de bal rollen. PSV is op dit moment de koploper in de eredivisie, dus het is belangrijk dat Ajax goed voor de dag komt en wint. Het belooft hoe dan een spannende wedstrijd te worden. 

Het Elftal v/d Week, in samenwerking met Opta: unicum voor scorende De Ligt

Bron: www.voetbalzone.nl

Wie waren in het afgelopen Eredivisie-weekeinde volgens Opta-statistieken de beste spelers op hun positie? Deze week zijn Ajax, sc Heerenveen en FC Utrecht met ieder twee spelers goed vertegenwoordigd.{embed}{/embed}DM: Jeroen Zoet (PSV), statistiek: zeven reddingen - Zoet maakte voor het eerst sinds 19 december 2015 minstens zeven reddingen in een Eredivisiewedstrijd.

Pages

Subscribe to Eredivisie