PSV

Win kaartjes voor Ajax - ADO Den Haag!

Bron: www.ajaxlife.nl

Klaassen viert het moment waarop Ajax definitief op voorsprong kwam. © Pro Shots

Wordt het spannend? Het is in ieder geval de taak van Ajax om de spanning zondag voor minimaal eventjes op te voeren. Zo rond de klok van 14.15 uur moet het spannend zijn. En dan bedoelen we niet de uitkomst van Ajax - ADO Den Haag. Wil jij kaartjes winnen?!

Er is weer iets van hoop bij de Ajacieden. Al is het maar voor eventjes. PSV bleef maar winnen en winnen, ook al piepte en kraakte het, maar definitief afstand nemen lukt niet en nu kijkt het toch weer achterom.

Ten Hag loopt niet juichend over De Toekomst

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit is geen juichen, maar netjes gedag zeggen. © Pro Shots

Ondanks de zeer prettige wedstrijd die Ajax afwerkte in Zwolle, hangt nergens de vlag uit. Dit kan er zomaar mee te maken hebben dat de achterstand op PSV nog altijd vijf punten bedraagt, maar de spanning is weer enigszins terug. Erik ten Hag blijft kalm.

Juist op het moment dat de kritiek op het spel van Ajax een beetje begon op te borrelen, zag Ten Hag zijn ploeg de beste wedstrijd van 2018 spelen. De trainer verandert onwijs veel en dat heeft even tijd nodig, maar op bezoek bij PEC liet Ajax zien wat het kan.

KNVB wil vanaf komend seizoen bij alle Eredivisie-duels video-arbitrage

Bron: ajaxfanzone.nl

Afgelopen weekend is er nogal wat commotie ontstaan over beslissingen van scheidsrechters waarbij Hirving Lozano van PSV een rode kaart ontving voor een elleboogstoot en een dag later Klaas Jan Huntelaar niet werd bestraft voor een soortgelijke overtreding. Dat levert volgens de KNVB een onwenselijke situatie op en de bond wil voor het aankomende seizoen overgaan tot actie.

Pages

Subscribe to PSV