Jeugd

“Jongens voorbereiden op het grote werk”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax is maandag gestart aan het nieuwe seizoen. Er waren niet alleen nieuwe gezichten in de spelersgroep, maar ook in de technische staf. Zo zal dit seizoen Michael Reiziger de leiding gaan krijgen over de beloften samen met Winston Bogarde als assistent. Qua spel kunnen de Ajax-supporters, net als vorig seizoen onder Marcel Keizer, ook dit seizoen weer rekenen op aanvallend voetbal.

Traoré zet koers naar Lyon om transfer af te ronden

Bron: www.ajaxlife.nl

Lyon haalt met Traoré de kwelgeest van het afgelopen Europese seizoen in huis. © Pro Shots

Voetbal International weet zaterdag te melden dat Bertrand Traoré van Chelsea naar Olympique Lyon vertrekt. Hoewel beide clubs nog geen melding maken van een akkoord, lijkt de transfer in kannen en kruiken. Traoré zelf liet op Snapchat weten onderweg te zijn naar het vliegveld van Lyon.

Ajax verlengt contract Boy Kemper

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft het contract van jeugdspeler Boy Kemper met twee jaar verlengd. Zijn huidige contract liep aan het eind van de maand af.

Kemper kwam aan het begin van vorig seizoen over van FC Volendam en tekende toen een contract voor één seizoen. Nu heeft hij dus een nieuw contract getekend dat hem tot medio 2019 aan Ajax verbindt, zo meldt de club op de website.

Komend seizoen zal Kemper voor Ajax O19 uitkomen.

 

Pages

Subscribe to Jeugd