AZ Alkmaar

Gespannen koppies en klamme handjes op Fifa-toernooi

Bron: www.ajaxlife.nl

64 game-fans verzamelden zich zondag op sportpark De Toekomst. Zij hebben zich aangemeld voor het Ajax Life Fifa-toernooi, in de hoop dat ze kaarten voor Ajax – AZ weten te bemachtigen. Het resulteert in een spannende middag vol emoties.

Voorgaande edities waren altijd voor onze Jonge Schare-leden, maar het blijkt dat volwassenen ook graag een potje voetbal spelen op de spelcomputer. Daarom organiseerden wij voor onze trouwe leden een Fifa-toernooi.

NAC hoopt op stunt in eigen stadion tegen AZ

Bron: www.ad.nl

Thuis verloor NAC de laatste Eredivisie-ontmoeting met AZ op 8 november 2014 met 0-1, na in 6 wedstrijden ongeslagen te zijn geweest (W3-G2- V0). Na de 6-1 winst op Heracles Almelo en het 0-0 gelijkspel bij Excelsior kan NAC Breda voor het eerst sinds april 2015 in 3 opeenvolgende Eredivisie-wedstrijden ongeslagen blijven (toen een reeks van 5). Jochem Kamphuis is de scheidsrechter

Idrissi terug in de basis bij AZ

Bron: www.ad.nl

AZ kan weer beschikken over de in januari van FC Groningen overgenomen aanvaller Oussama Idrissi. Hij sloot vorige week na een blessure weer aan bij de selectie en is wedstrijdfit. ,,Hij is weer helemaal fit en kan in de basis starten'', aldus trainer John van den Brom. De ploeg uit Alkmaar gaat zaterdag op bezoek bij NAC Breda.

Pages

Subscribe to AZ Alkmaar