AZ Alkmaar

‘Ajax komt in zoektocht naar nieuwe linksback uit bij Haps’

Bron: ajaxfanzone.nl

Met Daley Sinkgraven, Nick Viergever en Jairo Riedewald heeft Ajax drie spelers onder contract die als linksback kunnen spelen maar toch wil men zich op die positie gaan versterken, en lijkt Ridgeciano Haps van AZ de voornaamste kandidaat om een transfer naar Amsterdam te maken. Voetbal International weet te melden dat Ajax de speler van AZ ziet als de enige geschikte linksback uit de Eredivisie. Haps staat bij AZ nog tot 2019 onder contract en de club uit Alkmaar heeft naar verluidt een prijskaartje van tien miljoen om de nek van Haps gehangen.

‘Haps enige optie in Nederland’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het lijkt erop dat Mitchell Dijks Ajax gaat verlaten. Zo zei hij tegen VI: “Er spelen wel wat dingen op de achtergrond.” Het weekblad meldt nu dat Ajax (opnieuw) in AZ-speler Ridgeciano Haps een waardige vervanger ziet.

Ajax ziet Haps als enige mogelijke vervanger in de Eredivisie. Daarom heeft de club het vizier ook op het buitenland gericht. In Alkmaar heeft de linksback nog een contract tot medio 2019, waardoor wordt verwacht dat AZ de hoofdprijs kan vragen.

Ajax sluit deal met Chinees gokbedrijf

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In Engeland vormt de gokindustrie al langere tijd een belangrijke bron van inkomsten. Diverse Engelse clubs hebben de naam van een gokconcern op de borst staan. Eén van die bedrijven is KB88, afgelopen seizoen shirtsponsor van West Bromwich Albion. Het bedrijf gaat nu ook een samenwerking met Ajax aan.

Ajax in zee met belchinezen als sponsor voor Aziatische markt

Bron: ajaxfanzone.nl

Het Chinese KB88 sluit per 1 juli 2017 aan bij de exclusieve groep van partners van Ajax. KB88 wordt gedurende de seizoenen 2017-2018 en 2018-2019 de officiële Asian Betting Partner van Ajax. Darren Royle, vertegenwoordiger van KB88 Azië reageert: ,,Ajax is een grote club met geweldige historie en staat bekend om de jeugdopleiding en haar zelf opgeleide spelers. Ajax zal uitsluitend in de pan-Aziatische regio (o.a. China en Japan) voor promotie gaan zorgen.”

Ajax gaat all-in met gokpartner voor Chinese kanalen

Bron: www.ajaxlife.nl

Gokken in het stadion is en blijft voorlopig uit den boze. © De Brouwer

Ajax heeft er weer een nieuwe sponsor bij: KB88. Deze partij gaat dingen doen waar we in Nederland waarschijnlijk weinig van meekrijgen. Het is vanaf komend seizoen namelijk mogelijk om in de pan-Aziatische regio op wedstrijden van Ajax te gokken.

De Nederlandse gokmarkt zit nog altijd op slot, maar in het buitenland doen ze hier een stuk minder moeilijk over. Daar is het gewoon legaal om te wedden, zonder kromme omwegen zodat het alsnog kan. Ajax en het Chinese KB88 duiken in dit gat.

Pages

Subscribe to AZ Alkmaar