AZ Alkmaar

Janssen fluit Ajax – Excelsior, Makkelie AZ – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ed Janssen is door de KNVB aangewezen als arbiter bij het competitieduel van aanstaande donderdag tussen Ajax en Excelsior. Janssen zal in de Johan Cruijff Arena worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Dongen en Van Zuilen. Vierde official is Mulder. Ajax – Excelsior begint om 20:45 uur. Aanstaande zondag zal Ajax het moeten doen met Danny Makkelie die de wedstrijd in Alkmaar zal fluiten. De arbiter wordt in Alkmaar geassisteerd door Mario Diks en Hessel Steegstra, Edwin van de Graaf is vierde official. AZ – Ajax begint om 14:30 uur.

Jong Ajax - FC Den Bosch afgelast

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het competitieduel tussen Jong Ajax en FC Den Bosch is vanwege de barre weersomstandigheden- en voorspellingen afgelast. Dat meldt FOX Sports maandagochtend. Het duel zou eigenlijk maandagavond (20.00 uur) gespeeld worden.

Ook de andere wedstrijden in de Jupiler League die maandagavond gespeeld zouden worden zijn door de KNVB afgelast. Ook FC Oss - NEC en Jong AZ - SC Cambuur gaan dus niet door.

Marcel Keizer: “Ik heb niet gevreesd voor mijn baan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De druk op Marcel Keizer lijkt na de 3-0 overwinning op PSV iets te zijn afgenomen. De trainer van Ajax is al vanaf het begin van het seizoen het mikpunt van kritiek. Zelf zegt Keizer echter niet gevreesd te hebben voor zijn baan.

Na afloop van de topper stelde De Telegraaf Keizer de vraag of hij had moeten winnen van PSV om aan te blijven: “Nee, dat gevoel had ik niet. Ik heb niet gevreesd voor mijn baan. Maar die vraag moet je eigenlijk niet aan mij, maar aan de directie stellen,” reageerde de Amsterdammer.

Het Elftal v/d Week, in samenwerking met Opta: Ajax hofleverancier

Bron: www.voetbalzone.nl

Wie waren in het afgelopen Eredivisie-weekeinde volgens Opta-statistieken de beste spelers op hun positie? Deze week is Ajax hofleverancier met drie spelers, terwijl ook AZ met twee spelers goed vertegenwoordigd is.{embed}{/embed}DM: André Onana (Ajax), statistiek: 3 reddingen - Ajax hield voor het eerst sinds 20 maart 2016 de nul in een competitieduel met Feyenoord of PSV.

Keizer: “Met lef en passie gespeeld”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Trainer Marcel Keizer was trots op de prestaties van Ajax tijdens de topper tegen koploper PSV. Ajax moest winnen om nog enigszins zicht te houden op de landstitel. En gewonnen werd er. Met maar liefst 3-0 werd PSV teruggestuurd richting Eindhoven. Een zege die voor de volle honderd procent verdiend was. Zo vond ook Keizer, die met name de passie en inzet roemde van zijn elftal tijdens de persconferentie na afloop van het duel.

Pages

Subscribe to AZ Alkmaar