Opstelling

Opstellingen PEC Zwolle – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt vandaag de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle om 16:45 uur. Wanneer Ajax deze wedstrijd wint dan zal het verschil met de koploper nog vijf punten zijn omdat zij gisteren gelijk speelden. De thuisploeg heeft van de afgelopen wedstrijden er maar één gewonnen terwijl de balans voor Ajax nog steeds positief is. Toch moet onze helden flink aan de bak en de inzet van de eerste 15 minuten in de wedstrijd tegen Twente uitbouwen tot 90 minuten. Erik ten Hag zal geen onnodig risico willen nemen in deze fase van de competitie en stelt daarom weer de zelfde basis op.

Op bezoek in Zwolle. Ten Hags elf: wat denk je zelf?

Bron: www.ajaxlife.nl

Volgt Ten Hag jouw advies op? © Pro Shots

Aan Ajax en PEC Zwolle de eer om dit eredivisieweekend af te sluiten. Zondag om 16:45 treden de nummers twee en vijf aan in een onderlinge confrontatie. Bij Zwolle genoeg Ajax-DNA in de selectie, reden voor jou om de Ajax-opstelling aan te passen?

AjaxLife laat Ajax-fans hun eigen opstelling bepalen. In onze app kun je jouw ideale basis samenstellen. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je jouw sterrenensemble gestalte geven. 

Ten Hag kijkt Twente-thuis terug: 'Zo, wij speelden goed'

Bron: www.ajaxlife.nl

Offensief pakt het goed uit, defensief ziet Ten Hag kwetsbaarheden. © Pro Shots

Het glas van Erik ten Hag is halfvol. En nu de trainer de thuiswedstrijd tegen FC Twente (2-1) nog eens heeft teruggezien, stelt hij zijn mening bij. De trainer vond Ajax het eerste uur goed spelen. Dat is niet geheel in lijn met zijn gevoel direct na afloop.

Ten Hag vertelde tijdens de eerste analyses op basis van Twente-thuis dat-ie het jammer vindt dat de slechte tweede helft wordt onthouden, terwijl de eerste 45 minuten aardig spel werd vertoond. Dat stelt hij nu naar boven bij.

Opstellingen Ajax – FC Twente

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax zal er op gebrand zijn om FC Twente een pak slaag te geven want in Enschede lijkt dat wel heel moeilijk, gezien de twee  punten die we daar de laatste twee keer haalden. Alle tekenen zijn in ieder geval positief;  Ajax heeft de basis elf weer compleet terwijl de bezoekers kampen met veel uitvallers, zelfs de trainer mag vanaf de tribune kijken door zijn gedrag tegen AZ. Wij moeten deze wedstrijd winnen willen we nog kans maken op de titel. Serdar Gözübüyük zal al om 12:30 het startsein voor de wedstrijd geven.

Opstellingen Roda JC – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag is genoodzaakt om vandaag Rasmus Kristensen op te stellen omdat Matthijs de Ligt geschorst is en Maximiliaan Wöber geblesseerd is. We zullen zien of de hand van de oefenmeester deze wedstrijd wel te zien is want wij moeten in het spoor van de nummer 1 blijven en Roda moet punten halen om gevaar voor degradatie te verminderen. De wedstrijd in Kerkrade begint om 20:45 uur en als je niet in het uitvak staat dan kun je de wedstrijd volgen op FOX Sports kanaal 1.

Pages

Subscribe to Opstelling