Opstelling

Sinkgraven, Klaassen & Bazoer: ideaal middenveld?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na een tweede seizoen zonder kampioenschap en het aanstellen van een nieuwe trainer, lijken we ons voor het komende seizoen te kunnen richten op een flink aantal wijzigingen in de selectie van Ajax. Een aantal spelers heeft de club al verlaten en onder andere Arek Milik, Anwar El Ghazi en Davy Klaassen staan in de belangstelling van grote buitenlandse clubs. Ajax1.nl kijkt naar de beschikbare spelers voor Peter Bosz en doet een voorspelling voor welke spelers in aanmerking komen voor speelminuten. Vandaag richten wij ons op het middenveld.

Bazoer uitstekend op dreef bij training Nederlands Elftal

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is te hopen dat Bazoer nog een tijdje in Amsterdam blijft. © Pro Shots

Ondanks het mislopen van de EK is het Nederlands Elftalbij elkaar gekomen voor een trainingskamp. De ploeg speelde al twee oefenpotjes (1-1 tegen Ierland en 2-1 winst tegen Polen) en trapt vanavond om 20.30 uur af in en tegen Oostenrijk. Riechedly Bazoer liet gisteren tijdens de training zien klaar te zijn voor de wedstrijd tegen de Oostenrijkers.

‘Cillessen, Tete en Bazoer in de basis bij Oranje vanavond tegen Milik’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het Algemeen Dagblad verwacht dat er vanavond drie Ajacieden in de basis zullen starten bij Oranje in de vriendschappelijke interland tegen EK-deelnemer Polen. Jasper Cillessen, Kenny Tete en Riechedly Bazoer zouden het op mogen nemen tegen Arek Milik en consorten. Bondscoach Danny Blind had al aangekondigd voor het tweede oefenduel diverse wijzigingen in zijn basis in petto te hebben.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Cillessen, Tete, Bruma, Van Dijk, Van Aanholt, Bazoer, Van Ginkel, Wijnaldum, Narsingh, Janssen, Promes

Drie Ajacieden in basis van Nederlands Elftal

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Jasper Cillessen, Joël Veltman en Riechedly Bazoer zullen in de basis beginnen bij het Nederlands Elftal. Oranje speelt vanavond om 20.45 uur tegen Ierland. 

Naast het Ajax-trio in de basis zit ook Kenny Tete nog bij de selectie. Jaïro Riedewald werd niet opgeroepen en Davy Klaassen is op eigen verzoek al op vakantie. Komende week volgen nog oefeninterlands tegen Polen en Oostenrijk. Zoals bekend zal Oranje niet actief zijn op het EK.

Opstelling Ajax tegen Liaoning Whowin

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt om 14:00 uur in het Olympisch Stadion van Shenyang de wedstrijd tegen Liaoning Whowin. Voor Frank de Boer is dit zijn laatste wedstrijd als trainer van Ajax en begint hij met de volgende opstelling. Het duel is live te zien op Ziggo Sport en naast de live-uitzending wordt het gehele duel vanavond om 18:30 uur herhaald.

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Nick Viergever, Jairo Riedewald, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj, Lasse Schone, Anwar El Ghazi, Amin Younes

Likes(34)Dislikes(2)

Frank, het ga je goed!

Bron: ajaxfanzone.nl

Bij het bericht dat jij onze club gaat verlaten kwam er bij mij een dubbel gevoel naar boven want uiteindelijk probeer je het beste eruit te halen wat mogelijk is en moet het vertrouwen van twee kanten komen. De afgelopen jaren waren wat voetbal betreft niet sprankelend, daar zijn wij het wel over eens en de landstitels waren als het ware een soort mist die erg dik was maar later weer oploste en aangaf wat er mis is met onze club.

Opstellingen De Graafschap – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint om 14:30 uur aan de belangrijke uitwedstrijd tegen De Graafschap. Frank de Boer heeft weer de beschikking over Jairo Riedewald en Kenny Tete maar beide spelers starten vanaf de bank in Doetinchem waardoor Mike van der Hoorn en Nick Viergever aan de aftrap verschijnen. Vaclav Cerny vormt de voorhoede samen met Arek Milik en Amin Younes

 

Opstelling De Graafschap: Jurjus; Will, Van de Pavert, Straalman, Cicek; Diemers, Smeets, Driver, El Jebli; Vermeij, Koolhof

Dijks in opstelling voor kampioensduel

Bron: www.ajaxshowtime.com

Mitchell Dijks keert na zijn schorsing terug in de basiself voor de kampioenswedstrijd tegen De Graafschap. Dat betekent dat Ajax gewoon in een 4-3-3 speelt tegen de 4-4-2 van De Graafschap.

Daarnaast start Ajax 'gewoon' met Mike van der Hoorn en Nick Viergever in het hart van de verdediging, waardoor Jairo Riedewald en Kenny Tete op de bank beginnen. Ook Vaclav Cerny begint weer in de basiself na zijn goede basisdebuut tegen FC Twente. 

Opstelling Ajax: Cillessen; Veltman, Van der Hoorn, Viergever; Dijks; Serero, Klaassen, Gudelj; Cerny, Milik, Younes. 

Pages

Subscribe to Opstelling