Opstelling

Zivkovic kan overstap naar FC Utrecht voorlopig vergeten

Bron: ajaxfanzone.nl

Het begint er opnieuw op te lijken dat Richairo Zivkovic het komend seizoen een rol gaat vervullen binnen Jong Ajax. De spits scoorde weliswaar afgelopen woensdag in het duel met AS Beziers maar zoals bekend bestond de opstelling van Ajax uit de reserves. Na het aantrekken van Mateo Cassierra en het bericht dat Arek Milik nog een jaar bij Ajax blijft kan Zivkovic opnieuw zijn conclusies trekken al lijkt een overstap naar FC Utrecht van de baan, zoals eerder werd vermeld. 

Ajax verliest óók van Krylya Sovetov Samara

Bron:

Ajax wacht na vier wedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog steeds op een overwinning. De ploeg van trainer Peter Bosz verloor zaterdag, weliswaar niet spelend in de sterkste opstelling, achter gesloten deuren op De Toekomst met 2-1 van het Russische Krylya Sovetov Samara. Ajax had uiteindelijk niets aan een doelpunt van de Colombiaanse zomeraanwinst Mateo Cassierra.

Speelstijl Bosz kan nadelig uitpakken voor Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Het debuut van trainer Peter Bosz bij Ajax is nou niet echt om over naar huis te schrijven en na de derde nederlaag in vier oefenduels lijkt ook bij de spelers de twijfel toe te slaan over de manier waarop Bosz zijn selectie wil laten voetballen en dat lijkt met de voorronde van de Champions League in het vizier een niet al te best teken, zo weet De Telegraaf op maandagochtend te melden.

Huntelaar: “Ik blijf bij Schalke 04”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het heeft er alle schijn van dat Klaas-Jan Huntelaar deze zomer niet terugkeert naar Ajax. De 32-jarige spits heeft aan het Duitse Bild laten weten bij Schalke 04 te blijven. “Er was niets om te beslissen, ik heb nog een doorlopend contract. Iets anders is nooit aan de orde gekomen. Ik blijf bij Schalke”, aldus de aanvaller.

Overmars: “Huntelaar blijft bij Schalke”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het heeft er alle schijn van dat Klaas-Jan Huntelaar deze zomer niet terugkeert naar Ajax. De 32-jarige spits heeft aan het Duitse Bild laten weten bij Schalke 04 te blijven. “Er was niets om te beslissen, ik heb nog een doorlopend contract. Iets anders is nooit aan de orde gekomen. Ik blijf bij Schalke”, vertelt de aanvaller.

Sinkgraven, Klaassen & Bazoer: ideaal middenveld?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na een tweede seizoen zonder kampioenschap en het aanstellen van een nieuwe trainer, lijken we ons voor het komende seizoen te kunnen richten op een flink aantal wijzigingen in de selectie van Ajax. Een aantal spelers heeft de club al verlaten en onder andere Arek Milik, Anwar El Ghazi en Davy Klaassen staan in de belangstelling van grote buitenlandse clubs. Ajax1.nl kijkt naar de beschikbare spelers voor Peter Bosz en doet een voorspelling voor welke spelers in aanmerking komen voor speelminuten. Vandaag richten wij ons op het middenveld.

Bazoer uitstekend op dreef bij training Nederlands Elftal

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is te hopen dat Bazoer nog een tijdje in Amsterdam blijft. © Pro Shots

Ondanks het mislopen van de EK is het Nederlands Elftalbij elkaar gekomen voor een trainingskamp. De ploeg speelde al twee oefenpotjes (1-1 tegen Ierland en 2-1 winst tegen Polen) en trapt vanavond om 20.30 uur af in en tegen Oostenrijk. Riechedly Bazoer liet gisteren tijdens de training zien klaar te zijn voor de wedstrijd tegen de Oostenrijkers.

Pages

Subscribe to Opstelling