Opstelling

Opstellingen Ajax – Vitesse

ajaxfanzone.nl

Ajax speelt om 20:45 uur het bekerduel met Vitesse in de Arena. Zoals gebruikelijk staat de tweede keeper, Diederik Boer, op doel. Frank de Boer heeft tevens Jairo Riedewald een basisplaats gegeven en start met een voorhoede bestaande uit Ricardo Kishna, Arek Milik en Anwar El Ghazi. Overigens zal de wedstrijd onder leiding staan van Bas Nijhuis omdat Reinold Wiedemeijer door prive omstandigheden niet aanwezig kan zijn.

De Boer: 'Nu moeten we de beker ook winnen'

www.ajaxshowtime.com

Dat De Boer het bekertoernooi serieus neemt blijkt wel uit zijn uitspraken over de opstelling. De trainer is niet van plan om spelers te gaan sparen. 'Ik denk dat onze spelers fysiek sterk genoeg zijn om twee duels in vier dagen tijd te spelen. We hebben de afgelopen jaren laten zien een fitte selectie te hebben'. Tegenover Ajax.nl laat hij weten ook al verder te kijken dan de wedstrijd tegen Vitesse. 'Kampioen worden is het belangrijkste. Maar ook de beker is een prijs. Ik heb twee keer in de Kuip voor de finale gestaan, was er dus al dichtbij.

Selectie voor het bekerduel met Vitesse

ajaxfanzone.nl

Bij  het bekerduel met Vitesse is er voor vrijwel dezelfde opstelling gekozen als tegen FC Utrecht. Echter zal Riechedly Bazoer worden vervangen door Ruben Ligeon. De wedstrijd begint donderdag om 20:45 uur.

Selectie Ajax voor bekerduel met Vitesse:

Van RhijnVeltmanMoisanderVan der HoornKlaassenKishnaRiedewaldAndersenMilikSchöneEl GhaziCillessenDenswilSereroViergeverLigeonZivkovicBoer

[Column] Terug naar de top: Waarom Red Bull Salzburg geen goed voorbeeld is!

www.ajaxtotaal.nl

Soms moet me als columnist wat van het hart. Omdat ik teleurgesteld ben, maar nog vaker omdat ik me erger. Deze week is er een congres over het Nederlands voetbal en waar we naartoe moeten met zijn allen. Er werden tientallen Nederlandse coryfeeën uitgenodigd en alleen daar al aan weet je dat zoiets een wassen neus is. Je kan namelijk niet tot een centrale visie komen met zoveel personen die allemaal hun zegje willen doen. Dat Johan Cruijff nogmaals zijn toekomstbeeld uiteenzette vind ik lovenswaardig. Het feit dat Cruijff verder niet bleef is een teken aan de wand.

Opstellingen Ajax – Utrecht

ajaxfanzone.nl

Ajax speelt om 12:30 uur de wedstrijd tegen Utrecht. De opstelling zal er bekend uitzien want deze is gelijk aan het afgelopen Champions League-duel met APOEL Nicosia. Ricardo Kishna krijgt de voorkeur boven Anwar El Ghazi en Nick Viergever staat linksback en scheidsrechter Pol van Boekel zal deze wedstrijd in goede banen leiden.

De Boer passeert El Ghazi

www.ajaxtotaal.nl

Frank de Boer stond voor een moeilijke keuze in zijn opstelling voor het duel met FC Utrecht vanmiddag (12.30 uur). De trainer had de keuze uit drie vleugelspelers, namelijk Lasse Schöne, Ricardo Kishna en Anwar El Ghazi, maar kon er natuurlijk maar twee opstellen. De Boer heeft ervoor gekozen om El Ghazi op de bank plaats te laten nemen.

Pages

Subscribe to Opstelling