Opstelling

Drie Ajacieden in basis van Nederlands Elftal

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Jasper Cillessen, Joël Veltman en Riechedly Bazoer zullen in de basis beginnen bij het Nederlands Elftal. Oranje speelt vanavond om 20.45 uur tegen Ierland. 

Naast het Ajax-trio in de basis zit ook Kenny Tete nog bij de selectie. Jaïro Riedewald werd niet opgeroepen en Davy Klaassen is op eigen verzoek al op vakantie. Komende week volgen nog oefeninterlands tegen Polen en Oostenrijk. Zoals bekend zal Oranje niet actief zijn op het EK.

Opstelling Ajax tegen Liaoning Whowin

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt om 14:00 uur in het Olympisch Stadion van Shenyang de wedstrijd tegen Liaoning Whowin. Voor Frank de Boer is dit zijn laatste wedstrijd als trainer van Ajax en begint hij met de volgende opstelling. Het duel is live te zien op Ziggo Sport en naast de live-uitzending wordt het gehele duel vanavond om 18:30 uur herhaald.

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Nick Viergever, Jairo Riedewald, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj, Lasse Schone, Anwar El Ghazi, Amin Younes

Likes(34)Dislikes(2)

Frank, het ga je goed!

Bron: ajaxfanzone.nl

Bij het bericht dat jij onze club gaat verlaten kwam er bij mij een dubbel gevoel naar boven want uiteindelijk probeer je het beste eruit te halen wat mogelijk is en moet het vertrouwen van twee kanten komen. De afgelopen jaren waren wat voetbal betreft niet sprankelend, daar zijn wij het wel over eens en de landstitels waren als het ware een soort mist die erg dik was maar later weer oploste en aangaf wat er mis is met onze club.

Opstellingen De Graafschap – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint om 14:30 uur aan de belangrijke uitwedstrijd tegen De Graafschap. Frank de Boer heeft weer de beschikking over Jairo Riedewald en Kenny Tete maar beide spelers starten vanaf de bank in Doetinchem waardoor Mike van der Hoorn en Nick Viergever aan de aftrap verschijnen. Vaclav Cerny vormt de voorhoede samen met Arek Milik en Amin Younes

 

Opstelling De Graafschap: Jurjus; Will, Van de Pavert, Straalman, Cicek; Diemers, Smeets, Driver, El Jebli; Vermeij, Koolhof

Dijks in opstelling voor kampioensduel

Bron: www.ajaxshowtime.com

Mitchell Dijks keert na zijn schorsing terug in de basiself voor de kampioenswedstrijd tegen De Graafschap. Dat betekent dat Ajax gewoon in een 4-3-3 speelt tegen de 4-4-2 van De Graafschap.

Daarnaast start Ajax 'gewoon' met Mike van der Hoorn en Nick Viergever in het hart van de verdediging, waardoor Jairo Riedewald en Kenny Tete op de bank beginnen. Ook Vaclav Cerny begint weer in de basiself na zijn goede basisdebuut tegen FC Twente. 

Opstelling Ajax: Cillessen; Veltman, Van der Hoorn, Viergever; Dijks; Serero, Klaassen, Gudelj; Cerny, Milik, Younes. 

De Boer overweegt 3-4-3-formatie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Komende zondag neemt Ajax het in De Vijverberg op tegen De Graafschap. In Doetinchem lijken de Amsterdammers genoeg te hebben aan een overwinning om de landstitel te behalen. Omdat de Superboeren in een 4-4-2-formatie spelen, overweegt Frank de Boer een wijziging door te voeren in zijn opstelling. “Ik ga niet mijn kaarten openleggen, maar misschien spelen we wel 3-4-3. Misschien speelt Dijks linkshalf, of spelen we toch 4-3-3”, blijft de Ajax-trainer gesloten over zijn opstelling.

Veltman: “Bij het tweede doelpunt was het klaar”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Joël Veltman wist dat Ajax gisteren na het doelpunt van Mike van der Hoorn de drie punten veilig had gesteld. “Bij ons tweede doelpunt was het klaar”, vertelt hij aan Metro. “Twente kreeg in de eerste helft een paar goede kansen en ook in de tweede helft. Als het een beetje tegen had gezeten stond zo die 1-1 op het bord en dan wordt alles anders. Maar we hebben hiermee wel een klein tikkie uitgedeeld aan PSV. Zij dachten met 6-2 ‘nou we komen dichterbij’, maar dan winnen wij met 4-0.”

Pages

Subscribe to Opstelling