Opstelling

LIVEBLOG: Ajax – FC Groningen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Over 2 weken is het winterstop, maar tot die tijd wordt nog een aantal belangrijke wedstrijden afgewerkt. De eerste horde die genomen moet worden is FC Groningen.

De opstelling van de Groningers is al een tijdje bekend. Oud-Ajacieden Danny Hoesen en Hedwiges Maduro moeten genoegen nemen met een plaats op de bank. Bij Ajax is het nog even afwachten wie de vervangers van Davy Klaassen en Bertrand Traoré zullen zijn.

[Foto's] A1 ondanks puntenverlies winterkampioen

Bron: www.ajaxshowtime.com

De A1 van Ajax heeft zich, ondanks het verspelen van een 2-0 voorsprong, weten te kronen tot winterkampioen. In eigen huis werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Feyenoord A1. De B1 leed op bezoek bij Feyenoord B1 een zware nederlaag (4-1), terwijl ook de B2 onderuit ging (0-3 tegen FC Twente). Ajax C2 won wel. Op De Toekomst werd PEC Zwolle C2 met 7-1 verslagen. App-gebruikers klikken hier voor het fotoverslag.

Opstelling FC Groningen is al bekend

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zondagmiddag om 16:45 neemt Ajax het in de Amsterdam ArenA op tegen FC Groningen. Waar bij Ajax nog een paar onzekerheden zijn in de opstelling, weet Dagblad van het Noorden al met welk elftal Groningen aantreedt.

Wegens de 0-4 overwinning bij PEC Zwolle wijzigt Ernst Faber zijn opstelling niet. De opstelling van FC Groningen is als volgt: Padt; Hateboer, Larsen, Reijnen, Van Nieff; Tibbling, Bacuna, Jenssen, Rusnák; Van Weert en Mahi. De oud Ajacieden Danny Hoesen en Hedwiges Maduro zullen op de bank zitten.

LIVE 12.00u: Fey B1 - B1 (2-1), B2 - Twe B2 (0-3)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 3 december. Om 12.00 uur speelt Ajax B1 op bezoek bij Feyenoord B1, terwijl de B2 in eigen huis de leeftijdsgenoten van FC Twente ontvangt. Tegelijkertijd speelt Ajax C2 een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle C2. Om 14.30 uur volgt de absolute kraker op De Toekomst: Ajax A1 - Feyenoord A1. Praat hier mee!

12.00 uur | Feyenoord B1 - Ajax B1 (2-1)

Pages

Subscribe to Opstelling