Opstelling

El Azzouzi geniet van bekerstunt: ‘Mijn mooiste avond bij Sparta tot nu toe’

Bron: ajaxfanzone.nl

Zakaria El Azzouzi speelt momenteel op huurbasis zijn wedstrijden voor Sparta. Dinsdagavond had de Ajacied een belangrijk aandeel in de bekerstunt tegen Psv waarbij Sparta uiteindelijk met 3-1 aan het langste eind trok. ‘Dit is geweldig’, zo liet El Azzouzi na afloop weten tegenover De Telegraaf. ‘Tot nu toe is dit de mooiste avond voor mij hier bij Sparta.

El Azzouzi: “Mooiste avond in Sparta-periode”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

PSV versloeg afgelopen zaterdag Sparta met 1-0 in de Eredivisie, maar in de beker moest de ploeg de  Spartanen met de winst naar huis laten gaan (3-1). Zakaria El Azzouzi, door Ajax uitgeleend aan Sparta, zorgde voor de tweede treffer van de Rotterdammers. “Dit is geweldig. Het is mijn mooiste avond in mijn hele Sparta-periode hier”, vertelt El Azzouzi aan De Telegraaf.

‘Basisplaatsen voor Nouri, De Ligt en Cerny’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Abdelhak Nouri, Matthijs de Ligt en Vaclav Cerny kunnen vanavond tegen Kozakken Boys rekenen op een basisplek. De Ligt zal samen met Jaïro Riedewald de defensie vormen, zo meldt De Telegraaf. Ook Kenny Tete, Mitchell Dijks, Riechedly Bazoer, Donny van de Beek, Mateo Cassierra en Anwar El Ghazi hebben volgens de krant een basisplek. Achter de naam van laatstgenoemde staat echter nog een vraagteken omdat hij maandag ziek was.

Bankzitters en jeugd tegen Kozakken Boys

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax speelt vandaag (18.30) tegen de tweededivisieclub Kozakken Boys en zal dat doen zonder een basisspeler van afgelopen zondag bij Feyenoord -Ajax, meldt De Telegraaf.

Trainer Peter Bosz heeft basisplaatsen in petto voor de grote talenten Vaclav Cerny, Donny van de Beek en Abdelhak Nouri. De 17-jarige Matthijs de Ligt zal in zijn tweede (beker)wedstrijd weer in het verdedigingscentrum staan. De rest bestaat uit de (jonge) bankzitters van Ajax 1. Alleen de keeper is een routinier; de 36-jarige Diederik Boer.

“Traoré gevaar voor team door zijn nonchalance”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajacieden staan algemeen bekend om hun uitgesproken mening. Daarom besloot Ajax1.nl een panel samen te stellen om een selecte groep Ajacieden geregeld de mogelijkheid te geven hun mening te ventileren over diverse Ajax-gerelateerde thema’s. Onze panelleden zijn tussen de 16 en 52 jaar oud en komen uit alle hoeken van het land: van Noord-Holland tot Gelderland en van Noord-Brabant tot Drenthe. In deze editie hebben we de leden van het panel gevraagd naar hun tevredenheid over de Klassieker en de opstelling van Ajax.

Opstellingen feyenoord – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag om 14:30 uur zal De Klassieker van de Eredivisie starten. Peter Bosz keert dan weer terug in het stadion dat hij heel goed kent en kunnen de supporters van 010 laten zien en horen hoe zeer ze hem waarderen. Als we naar de laatste 10 edities van De Klassieker kijken zien we dat de thuisploeg maar één keer gewonnen heeft terwijl Ajax daar vier maal de winst pakte. Giovanni van Bronckhorst heeft de beschikking over een fitte selectie behalve over de geblesseerde doelman Kenneth Vermeer, hij wordt vervangen door Jones.

Pages

Subscribe to Opstelling