Opstelling

Jong Ajax eenvoudig langs Almere City

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax heeft maandagavond geen problemen gekend tegen Almere City. De Amsterdammers wonnen met 3-0 van de bezoekers en verstevigden de koppositie in de Jupiler League. Het was voor Jong Ajax de zevende overwinning van het seizoen. Na negen wedstrijden staan ze 4 punten los van de concurrentie. De opstelling van Jong Ajax werd aangevuld door spelers van het eerste, waaronder Mitchell Dijks en Daley Sinkgraven.

Viergever houdt deur toch op een kier: ‘Ga erover nadenken als Ajax alsnog met nieuw contract komt’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Nick Viergever nog steeds geen duidelijkheid gegeven over zijn toekomst. Schandalig hoe Ajax omgaat met een speler die al jaren een vaste basisspeler van Ajax 1 is. Het minst dat de club kan doen is de speler duidelijkheid geven al lijkt de opstelling van Ajax in deze al een duidelijk signaal. De club laat daarmee een vaste waarde transfervrij vertrekken en doet daarmee ook aan een stuk kapitaal vernietiging want een speler van zijn kaliber is tegenwoordig al snel tussen de 5 en 10 miljoen euro waard.

Slordig omspringen met kansen baart Keizer zorgen, ‘Boosheid om cuncurrentie goede zaak’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgende week zondag staat in Rotterdam de topper tegen Feyenoord op het programma. Ajax zal beter met de kansen moeten omspringen, dat beseft Marcel Keizer maar al te goed. “We maken er vier en we creëren nog meer kansen. Dus ik ben tevreden, maar dat is tegelijkertijd een minpuntje. We hebben zat kansen gecreëerd. Het is iets wat ons nog zorgen baart”, aldus Keizer voor de camera van de NOS.

Opstellingen Ajax – Sparta

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint om 18:30 uur aan de wedstrijd tegen Sparta. David Neres begint weer in de basis maar ook Maximilian Wöber staat weer opgesteld. Marcel Keizer laat nu ook weer Nick Viergever als linksback starten. Met deze opstelling won Ajax vorige keer in Friesland en de oefenmeester verwacht dat deze elf het tegen een niet al te stabiel spelend Sparta, het doelsaldo op te kunnen krikken. Kevin Blom zal deze wedstrijd leiden en wordt geassisteerd door Schaap, Van Zuilen en Pérez.

Ajax O19 geeft het goede voorbeeld aan het eerste en verslaat Sparta

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 speelde zaterdag, net als het eerste team, een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Op Sportpark de Toekomst werd het 2-1 voor het team van John Heitinga.

Ajax begon in de gebruikelijke opstelling. Na ruim een kwartier spelen scoorde Danilo Pereira. De Braziliaan kreeg een rebound voor zijn voeten en profiteerde optimaal. Vlak voor rust verdubbelde het Zuid-Amerikaanse talent de score door een vrije trap van zo’n 25 meter raak te schieten: 2-0!

Pages

Subscribe to Opstelling