Opstelling

Bosz: 'Hij is fit, dus dan stel ik hem op'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Peter Bosz heeft voor de camera's van Ajax TV tekst en uitleg gegeven over zijn opstelling, Anwar El Ghazi en Justin Kluivert. De kale oefenmeester twijfelde niet, ondanks de geruchten over El Ghazi en een transfer, om de aanvaller op te stellen.

'Hij is een speler van onze selectie. Er zijn wel vaker geruchten, en ook al zijn deze heel sterk, hij is fit, dus dan stel ik hem op', spreekt Bosz stellig. Door de aanwezigheid van El Ghazi in de basisploeg zit Justin Kluivert nog op de bank. Bosz is lovend over de talentvolle buitenspeler. 

Opstellingen PEC Zwolle – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag viert Joël Veltman zijn 25ste verjaardag en wij wensen hem een hele fijne verjaardag toe. Ook wensen wij vandaag een klinkklare overwinning op PEC Zwolle want deze wedstrijd die vandaag om 14:30 op de planning staat, zal Ajax moeten winnen om de huidige koploper in de Eredivisie bij te blijven. André Onana voelde zich afgelopen dagen wat ziek maar staat gewoon op doel en Anwar El  Ghazi speelt ondanks zijn eventuele transfer naar Lille toch op zijn vertrouwde positie.

Opstelling: El Ghazi basisspeler tegen PEC

Bron: www.ajaxshowtime.com

Anwar El Ghazi staat gewoon in de voorhoede van Ajax zondagmiddag uit bij PEC Zwolle. De rechtsbuiten wordt volop in verband gebracht met een transfer, maar ondanks alle rumoer, staat de Nederlander gewoon rechtsbuiten.

De rest van de elf namen zijn de spelers die in Portugal RB Leipzig aan banden legde. André Onana staat op goal als echte eerste doelman, Daley Sinkgraven staat weer linksback, Lasse Schöne controlerend op het middenveld en Kasper Dolberg in de spits. 

Zeer matig Ajax 2 verliest met 1-3 van Excelsior

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax heeft vanmiddag de oefenwedstrijd tegen Excelsior met 1-3 verloren. De reserves van Ajax creëerden amper kansen en door geknoei van de defensie werden er drie goals weggegeven.

Ajax kwam al na 10 minuten met 0-1 achter door zwak ingrijpen van keeper Boer. De Amsterdamse ploeg wist de hele eerste helft amper kansen te scheppen. De grootste kans was voor spits Cassierra, maar die schoot onbeholpen naast.

Pages

Subscribe to Opstelling