Opstelling

Opstellingen Go Ahead – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag zal zich om 14:30 de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles tegen Ajax, respectievelijk de nummer 16 en nummer 10 van de Eredivisie, in de Adelaarshorst afspelen. Peter Bosz heeft een uitdaging om zijn team eens te laten winnen zodat het sentiment voor de spelers en de fans een keer positief wordt. Tim Krul zal nog niet in het doel staan maar André Onana gaat het doel proberen schoon te houden.

Opstelling Ajax: Onana; Veltman, Sanchez, Viergever, Dijks; Riedewald, Gudelj, Klaassen; Younes, Dolberg, Traore

Opstellingen FK Rostov – Ajax, Tete start in de basis

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint om 20:45 uur aan de return wedstrijd tegen FK Rostov en het is voor Ajax erop of eronder. Deze wedstrijd is de laatste waarin Jasper Cillessen voor Ajax in actie komt en we verwachten dat hij extra zijn best gaat doen voor zijn oude club. Nemanja Gudelj is weer 100 % fit en daarom kan hij in de basis beginnen maar Peter Bosz kiest voor Nick Viergever in de verdediging omdat Mitchell Dijks in de voorbereidingen weer geblesseerd is geraakt.

AD: Cillessen in de basis tegen Rostov, verder zelfde team

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Voor Ajax is het Champions League-duel tegen FK Rostov van vanavond van zeer groot belang. De Amsterdammers moeten de 1-1 van vorige week in Amsterdam goedmaken willen ze de poulefase bereiken van de Champions League.

Het Algemeen Dagblad denkt de basiself van Ajax al te weten. Jasper Cillessen staat hoogstwaarschijnlijk gewoon op doel. Onana stond afgelopen zaterdag nog in de goal tegen Willem II. Het zal volgens de krant de enige verandering in het elftal zijn.

Opstellingen Ajax – Willem II

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint om 19:45 uur aan de thuiswedstrijd tegen Willem II. Nemanja Gudelje is licht geblesseerd en zal daarom niet meedoen. Ook Jasper Cillessen zal verstek laten gaan omdat hij naar FC Barcelona zal gaan afreizen. Dennis Higler zal deze wedstrijd in goede banen leiden en gezien de historie met Willem II lijkt het erop dat Ajax de eerste drie punten van de competitie binnen zal gaan halen.

Pages

Subscribe to Opstelling