Opstelling

Opstellingen Ajax en PSV: Fischer in de spits

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De opstellingen van de kraker tegen PSV zijn bekend. Opvallend bij Ajax is de afwezigheid van Milik. De Poolse spits neemt plaats op de bank. Fischer neemt zijn plek over en Younes begint op de vleugel.

De belangrijke wedstrijd tegen de kampioen van afgelopen seizoen begint om 14:30. Bij de club uit Eindhoven ontbreken opvallende namen. Willems, Lestienne en De Jong zijn er allen niet bij.

Opstelling Ajax: Cillessen; Tete, Veltman, Riedewald, Dijks; Bazoer, Klaassen, Gudelj; El Ghazi, Fischer, Younes.

Opstellingen Molde – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Frank de Boer heeft zijn opstelling bekendgemaakt voor het uitduel in de Europa League tegen Molde. In vergelijking met afgelopen zaterdag is er een wijziging in de selectie en begint Viktor Fischer in de basis in plaats van Amin Younes. Molde – Ajax begint om 21:05 uur.

Opstelling Molde: Horvath; Linnes, Gabrielsen, Forren, Rindarøy; Singh, Hestad, Hussain; Möstrom, Høiland, Hestad

“Fischer in de basis tegen Molde”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Amin Younes was tegen Celtic en FC Groningen een van de uitblinkers, maar volgens De Telegraaf mag de 22-jarige Duitser banken.

In zijn plek zou Viktor Fischer deze keer de voorkeur krijgen. Zijn ervaring en misschien ook zijn ‘Bergkampiaanse’ goal (tegen Groningen) zouden voor Ajax-coach De Boer de doorslag geven om de Deen in de basis te zetten.

Vermoedelijke opstelling Ajax:Cillessen; Tete, Veltman, Riedewald, Dijks; Bazoer, Klaassen, Gudelj; El Ghazi, Milik, Fischer.

Opstellingen Ajax – FC Groningen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt om 19:45 uur de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Hierbij de opstellingen van beide elftallen.

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Mitchell Dijks, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj, Anwar El Ghazi, Arek Milik, Amin Younes.

Opstelling FC Groningen: Padt; Kappelhof, Reijnen, Lindgren, Burnet; Maduro, Drost, Tibbling; Linssen, Hoesen, Rusnák

Likes(23)Dislikes(3)

Pages

Subscribe to Opstelling