Opstelling

'Lekker om met Anwar samen te spelen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Voor Kishna is het de tweede keer dat hij bij de selectie zit. In de wedstrijd tegen Israël (0-1 verlies) maakte de aanvaller een goede indruk. 'Frankrijk is een lastige tegenstander. Het is een groot voetballand en ze hebben veel technisch begaafde spelers.' Over de opstelling kan de Ajacied nog niet te veel kwijt. 'Dat weten we nooit zo ver van te voren. Maar ik denk en hoop wel dat ik veel speelminuten krijg.'De vorige keer dat de Ajacied met de beloftes van Nederland speelde stond het elftal nog onder leiding van Adrie Koster. Inmiddels heeft Remy Reinierse de taken overgenomen.

Milik speelt gelijk, uitzicht Moisander op EK vertroebelt

Bron: www.ajaxlife.nl

Zonder late gelijkmaker was Milik al bijna geplaatst...© Pro Shots

De zondag is geen goede dag geweest voor Ajacieden die interlands speelden. Arek Milik speelde met Polen gelijk tegen Ierland (1-1), terwijl Niklas Moisander met 2-1 onderuit ging op bezoek bij Noord-Ierland.

Waar de Polen kans houden om een EK-ticket in de wacht te slepen, moet Moisander vrezen dat Finland het weer niet gaat halen. De Finnen verzamelden uit vijf wedstrijden slechts vier punten en staan op achterstand ten opzichte van Roemenië (13), Noord-Ierland (12) en Hongarije (8).

Cillessen basis, Veltman en Klaassen niet

Bron: www.ajaxshowtime.com

Davy Klaassen en Joël Veltman nemen daardoor plaats op de bank in de Amsterdam Arena. Wel aan de aftrap staan oud-Ajacieden Gregory van der Wiel, Daley Blind, Nigel de Jong, Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar.

De volledige opstelling van Oranje ziet er zaterdagavond als volgt uit:

Cillessen; Van der Wiel, De Vrij, Martins Indi, Blind; De Jong, Wijnaldum, Sneijder, Afellay, Huntelaar, Depay

WAAROM, FRANK. WAAROM?

Bron: www.afca.nl

Op deze plek ging het gedurende het afgelopen jaar vaak om twee thema’s: de lachwekkendheid van het doen en laten van die kutclub uit 010 en hun nog zieligere supporters, en de hemeltergend slappe instelling die bij ons eigen cluppie veel te vaak wordt vertoond. Laatstgenoemd onderwerp bereikte afgelopen zondag, in de wedstrijd tegen de half-kakkies uit hopjesstad, weer een historisch dieptepunt. Het was wederom een aaneenschakeling van rare beslissingen, onbegrijpelijke wissels en een onbegrijpelijk slappe instelling.

Ajax - ADO Den Haag (1-0)

Bron: northup.nl

 

Daags na de onnodige uitschakeling in Europa kwam FC China uit Den Haag op bezoek in de ArenA. De lampies hadden eerder op de middag verloren in de rioolstad en de kans om 3 punten in te lopen was er eindelijk. Een heerlijke middag, afsluiten met een fantastische wedstrijd in een sfeervolle ArenA.

Ajax - ADO Den Haag (1-0)

Bron: www.northup.nl

 

Daags na de onnodige uitschakeling in Europa kwam FC China uit Den Haag op bezoek in de ArenA. De lampies hadden eerder op de middag verloren in de rioolstad en de kans om 3 punten in te lopen was er eindelijk. Een heerlijke middag, afsluiten met een fantastische wedstrijd in een sfeervolle ArenA.

De Boer: 'Ze hebben alleen maar verdedigd'

Bron: www.ajaxshowtime.com

'We hebben geen kans weggegeven en de tegenstander bij de strot gegrepen', zo oordeelde De Boer na afloop voor de camera van FOX Sports. 'Maar we hebben wel veel te weinig kansen gecreeerd. Je kunt het ons wel verwijten dat we niet de creativiteit hebben gevonden om ADO kapot te spelen. We verdedigden goed, we hadden de bal telkens binnen een seconde weer terug. Maar er ontbrak net iets van gretigheid. Er had meer beweging moeten zijn, ook zonder bal. Ik zag een keer zes een-tweetjes achter elkaar, maar dat wil ik veel vaker zien.'

Opstellingen Ajax – ADO den Haag

Bron: www.ajaxupdate.nl

Ajax-coach Frank de Boer heeft flink de bezem door zijn elftal gehaald, voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag van zondagmiddag. Vooral de Amsterdamse voorhoede is op de schop gegaan voor het duel in de ArenA, dat om 16.45 uur afgetrapt wordt.

Kolbeinn Sigthórsson is voor het eerst sinds zijn knieblessure weer eens opgenomen in de basisopstelling van Ajax. De IJslandse spits kwam op 25 januari voor het laatst in actie bij Ajax 1 en maakte afgelopen maandag zijn rentree bij Jong Ajax. Hij is de vervanger van Arek Milik in de spits.

Pages

Subscribe to Opstelling