Opstelling

Hattrick Meleg bezorgt Jong Ajax overwinning

ajax1.nl

Om de zeperd van gisteren een beetje te doen vergeten, hadden we vandaag gelukkig nog een aantal andere elftallen op de velden. De B1 won al de Future Cup, later in de middag wist ook Jong Ajax eindelijk weer eens een wedstrijd te winnen. Na 4 nederlagen op rij en 12 tegendoelpunten werd Helmond Sport vandaag verslagen met 4-0, vooral dankzij een hattrick van Dejan Meleg.

Geen verrassingen in opstelling Ajax

www.ajaxtotaal.nl

Ajax zal zonder verrassingen in de opstelling beginnen aan de bekerfinale tegen PEC Zwolle. Frank de Boer heeft de verwachte namen op papier gezet.

Zo zal Stefano Denswil zoals verwacht de geschorste Joël Veltman vervangen. Hij staat in het centrum naast Niklas Moisander, die terugkeert van een blessure. Ten opzichte van het duel met ADO Den Haag vorige week keren Ricardo van Rhijn en Daley Blind terug van schorsingen.

Media: Ajax start met Bojan, Sigthorsson en Denswil

www.ajaxtotaal.nl

Volgens De Telegraaf en het Algemeen Dagblad zal Stefano Denswil de geschorste Joël Veltman vervangen in de bekerfinale tegen PEC Zwolle.

Ricardo van Rhijn en Daley Blind keren terug van een schorsing en Kolbeinn Sigthórsson zal vermoedelijk weer van links starten omdat Ricardo Kishna eergisteren nog meespeelde met Jong Ajax.

Vermoedelijke opstelling Ajax:Vermeer; Van Rhijn, Moisander, Denswil, Boilesen; Klaassen, Blind, Serero; Schone, Bojan, Sigthorsson.

Pages

Subscribe to Opstelling