Opstelling

Heitinga over mislukte rentree: 'Op natrappen staat rood'

Bron: www.ajaxlife.nl

De terugkeer van Heitinga bij Ajax liep uit op een sof. © Pro Shots

De terugkeer van John Heitinga riep al wat vragen op. Wist Ajax waar het aan begon? De mislukte rentree van de Ajacied vol clubliefde zorgde voor meer vragen en nu zijn er ook vraagtekens rond het vervroegde afscheid. Net als dat ene zinnetje. “Op natrappen staat rood,” aldus Heitinga.

Heitinga kreeg dit seizoen slechts speeltijd op momenten dat het er amper toe deed dat hij op het veld stond. En meestal kwam hij dan op een positie terecht waar zijn aanwezigheid weinig kwaad kon, als nummer zes voor de verdediging.

Opstellingen Roda – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Om 12:30 zal ons aller Ajax de strijd tegen Roda JC opnemen. Ajax heeft  vanaf 2010 slechts eenmaal gelijkgespeeld in Kerkrade en driemaal gewonnen. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük zal de wedstrijd begeleiden in het Parkstad Limburg stadion. Ricardo van Rhijn zal weer eens opgesteld gaan worden en Anwar El Ghazi zal in plaats van rechtsbuiten in de spits komen waarbij hij in de rug gesteund wordt door Arek Milik. Davy Klaassen laat deze wedstrijd nog aan zich voorbij gaan om volgende week ingezet te kunnen worden.

Opstelling Ajax – Heracles

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag op de fijne voetbaldinsdag om 20:45 speelt Ajax tegen de nummer 4 van de Eredivisie. Heracles heeft veel ambitie maar zal het erin slagen om de defensie van Ajax te kraken? Frank de Boer heeft voor de zekerheid Leeroy Owusu aan de wedstrijdselectie toegevoegd. Dit uit voorzorg omdat Joël Veltman niet helemaal fit is. Veltman speelt op de rechtsbackpositie omdat zoals bekend is Kenny Tete aan zijn enkelbanden geopereerd is. Ook aanvoerder Davy Klaassen zal nog niet meedoen maar hij werkt flink aan zijn herstel.

Pages

Subscribe to Opstelling