Opstelling

Afwezige Ziyech speelt alsnog rol bij Marokko - Nederland

Bron: www.ajaxlife.nl

Ziyech en Marokko, dat wordt 'm voorlopig echt niet. © Pro Shots

Als Oranje tegen Marokko speelt, mag je verwachten dat Hakim Ziyech van de partij is. In welk shirt maakt niet eens uit. Des te gekker is het dat de Ajacied ontbrak, maar toch een rol speelde. Tussen de Marokkaanse bondscoach en Ziyech komt het niet meer goed.

Marokko verloor voor eigen publiek met 2-1 van het Nederlands elftal, dat nog niet eens in zijn sterkste opstelling speelde. Dat gold net zo goed voor de Leeuwen van de Atlas, die er straffeloos een ongekende schoppartij van maakten.

Overmars: “De Jong viel me toen als enige echt op”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In gesprek met Voetbal International geeft Marc Overmars aan graag het scout-netwerk van Ajax te willen uitbreiden. Zelf heeft de directeur spelersbeleid ook een aardig oogje voor talent. “Kijk, dit is ’m, het formulier van die oefenwedstrijd van Oranje Onder-16. Frenkie de Jong, hij stond wissel, maar was toch de enige die me die dag echt opviel. Die ene aanname, het soepele wegdraaien. Dat trekt je en dan weet je genoeg.”

Opstellingen Ajax – Manchester United

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax wordt bij winst vanavond niet alleen kampioen maar de eerste club die alle Europese bekers heeft gewonnen: de Europa Cup 1, de Super Cup, de Champions League, de Europa Cup II, de UEFA Cup en de Europa League. Dit jeugdige Ajax lijkt niet te stoppen want dit is het 56ste duel voor de atleten en nog nooit heeft Ajax zoveel in één seizoen gespeeld. Mocht Davy Klaassen vanavond scoren dan zal hij Marco van Basten passeren op de ranglijst van Europese doelpuntenmakers.

LIVE 14.30u | Ajax O19 - Feyenoord O19 (0-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic, welke mede mogelijk wordt gemaakt door onze partners van Mercedes-Benz en Stern Auto, voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 20 mei. Om 12.00 uur speelt Ajax O16 zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegenstander is PEC Zwolle O16. Om 14.30 uur vervolgens speelt Ajax O19 de kampioenswedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Feyenoord. Volg het hier en praat mee!

Pages

Subscribe to Opstelling