Opstelling

Sánchez voorlopig bij selectie voor Rosenborg-thuis

Bron: www.ajaxlife.nl

Of Sánchez echt bij de selectie zit, horen we donderdag. © Sjoerd Tullenaar

Davinson Sánchez zit zoals het er nu naar uitziet bij de selectie voor Ajax - Rosenborg BK. Dat wil zeggen: zijn naam staat tussen de negentien spelers die Ajax een dag voor de wedstrijd communiceert. Van die negentien spelers moet er nog een afvallen, dus het blijft afwachten.

Marcel Keizer is tijdens het persgesprek in aanloop naar Ajax - Rosenborg duidelijk over wie bepaalt of Sánchez speelt. "Ik. Maar ik heb hier nog nooit een opstelling weggegeven," laat Keizer verder nog niks los.

Opstellingen Heracles – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

De eerste wedstrijd van in deze competitie wordt om 20:45 uur gespeeld in een uitverkocht Polman Stadion te Almelo tegen Heracles. Daley Sinkgraven zal naar verwachting nog weken uitgeschakeld zijn door zijn knieblessure en Norbert Alblas kampt met een polsblessure. Davinson Sanchez is door Marcel Keizer uit de selectie gelaten en is wellicht al op weg naar Engeland. Klaas Jan Huntelaar en Matthijs de Ligt vieren vandaag samen hun verjaardag. De Hunt wordt 34 en Matthijs De Ligt is nu 18 jaar. Kevin Blom zal vandaag de wedstrijd in goede banen leiden.

Dijks keert terug in de basis van Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

De afwezigheid in de selectie van Davinson Sánchez betekent goed nieuws voor Mitchell Dijks. De linksback begint zaterdagavond in de uitwedstrijd bij Heracles Almelo in de basis. Verder schuift Nick Viergever naar het centrum en speelt Matthijs de Ligt dit keer rechts centraal in de achterhoede.

Verder kent de opstelling weinig verrassingen. Het middenveld wordt opnieuw gevormd door Lasse Schöne, Donny van de Beek en Hakim Ziyech, terwijl we voorin de namen van Justin Kluivert, Kasper Dolberg en Amin Younes vinden.

Welke elf spelers stel je op, ben jij wijzer dan Keizer?

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is aan Keizer om de poppetjes op de juiste plek te zetten. En aan jou! © Pro Shots

We moeten het al zo’n anderhalve week zonder Ajax stellen, maar daar komt zaterdag verandering in! De Ajacieden gaan op bezoek bij Heracles Almelo en hopen de eerste driepunter van het seizoen te scoren. Maar met welke elf, ben jij wijzer dan Keizer?

Onze app heeft een flinke update ondergaan en we raden jullie van harte aan om ‘m zo snel mogelijk te downloaden. Dan kun je gelijk antwoord geven op onze vraag. Ben jij wijzer dan Keizer?!

Opstellingen Ajax – Nice

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint om 20:45 uur aan de return tegen OGC Nice in de derde voorronde van de Champions League. Na het gelijkspel in Frankrijk heeft Ajax goede mogelijkheden om in een bomvolle Johan Cruijff Arena de play-offs te bereiken. Bij Nice ontbreekt Balotelli wegens een hamstringblessure en is Plea zijn vervanger. Trainer Marcel Keizer begint met dezelfde basiself als vorige week in Nice.

Pages

Subscribe to Opstelling