Opstelling

Opstelling Ajax tegen PSG: Denswil, Vd Hoorn, Kishna en Milik

ajaxfanzone.nl

Om 20:45 uur begint Ajax aan het uitduel in de Champions League tegen Paris Saint Germain. Ajax heeft inmiddels via de officiële kanalen de opstelling bekendgemaakt. Frank de Boer heeft gekozen voor het centrale verdedigingsduo Van der Hoorn-Denswil. Opvallend is dat Ricardo Kishna speelt in plaats van Anwar El Ghazi. In de spits krijgt Arek Milic, net als afgelopen zaterdagavond tegen sc Heerenveen, de voorkeur boven Kolbeinn Sigthorsson.

‘Verrassing in defensie van Ajax: Denswil èn Van der Hoorn in het centrum; Moisander wisselspeler’

ajaxfanzone.nl

Nadat eerder vandaag het Algemeen Dagblad wist te melden dat Mike van der Hoorn vanavond in de Champions League wedstrijd tegen Paris Saint Germain de voorkeur krijgt boven Stefano Denswil meldt De Telegraaf nu dat ook Denswil zal starten in het hart van de Ajax-defensie, naast Van der Hoorn. Routinier Niklas Moisander is het slachtoffer van deze verrassende wisseling van Frank de Boer. Joël Veltman is geschorst voor deze wedstrijd.

AD: ‘Niet Denswil maar Van der Hoorn tegen PSG’

ajaxfanzone.nl

Niet Stefano Denswil maar Mike van der Hoorn zal vanavond aan de aftrap verschijnen als vervanger van de geschorste Joël Veltman in het Champions League-duel van Ajax tegen Paris Saint-Germain, zo meldt althans het Algemeen Dagblad. Moisander kan ook rechts in het centrum uit de voeten waardoor de linkspoot Denswil ingezet kan worden. Volgens het AD kiest Frank de Boer echter voor Van der Hoorn naast Moisander, die dan gewoon links kan blijven staan. 

De Boer geeft nog weinig prijs

www.ajax.nl

Frank de Boer hield zich daags voor de voorlaatste Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain op de vlakte over zijn opstelling. De coach zal een vervanger moeten opstellen voor de geschorste Joël Veltman. Daarbij staan ook twee van zijn vaste krachten ‘op scherp’ en kampte een sterkhouder met knieklachten. Tijdens persconferentie en de training in het Parc des Princes werden nog weinig geheimen prijsgegeven.

De Boer laat niets los over opstelling en spelers sparen

www.ajaxlife.nl

Veltman is er zeker niet bij, Moisander staat op scherp...© Pro Shots

Hesjes werden geruild tijdens de laatste training en ook Frank de Boer liet niets los tijdens de persconferentie. En dus is het afwachten wie Joël Veltman vervangt, en of Niklas Moisander en Anwar El Ghazi spelen tegen Paris Saint-Germain.

Veltman is geschorst na zijn rode kaart in de thuiswedstrijd tegen FC Barcelona. Mogelijke vervangers zijn Mike van der Hoorn en Stefano Denswil. Vraag is eigenlijk of beide jongelingen misschien in de basis beginnen.

Opstellingen Ajax en Heerenveen

www.ajax.nl

Trainer Frank de Boer kiest vanavond in het thuisduel met sc Heerenveen voor Arek Milik in de punt van de aanval. Lasse Schöne en Lucas Andersen zijn voldoende hersteld van hun klachten om eveneens in de basis te kunnen starten. Volg de wedstrijd op twitter via afcajax en lees hier de opstelling van Ajax.

Pages

Subscribe to Opstelling