Daley Sinkgraven

LIVE 16.45u | PEC Zwolle - Ajax (0-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Ajax van zondagmiddag. Er wordt afgetrapt om 16.45 uur. Bij winst van Ajax lopen de Amsterdammers twee punten in op PSV, dat zaterdag gelijkspeelde tegen Heerenveen. Het duel is live te zien op FOX Sports. 

Opstelling PEC Zwolle: Boer; Ehizibue, Marcellis (Freire 46'), Sandler; Van Polen; Dekker, Saymak, Thomas; Namli, Marinus, Mokthtar. Wissels PEC Zwolle: Hauptmeijer, Van der Hart, Freire, Woudstra, Bakker, Benschop, Nijland, Ondaan, Menig, Parzyszek. 

Op bezoek in Zwolle. Ten Hags elf: wat denk je zelf?

Bron: www.ajaxlife.nl

Volgt Ten Hag jouw advies op? © Pro Shots

Aan Ajax en PEC Zwolle de eer om dit eredivisieweekend af te sluiten. Zondag om 16:45 treden de nummers twee en vijf aan in een onderlinge confrontatie. Bij Zwolle genoeg Ajax-DNA in de selectie, reden voor jou om de Ajax-opstelling aan te passen?

AjaxLife laat Ajax-fans hun eigen opstelling bepalen. In onze app kun je jouw ideale basis samenstellen. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je jouw sterrenensemble gestalte geven. 

Viergever en Sinkgraven melden zich weer op trainingsveld

Bron: ajaxfanzone.nl

Nick Viergever en Daley Sinkgraven hebben zich vandaag weer gemeld op de training van Ajax. Viergever lag er al een tijdje uit met klachten aan zijn enkel, maar lijkt nu voldoende hersteld waardoor hij weer kon deelnemen aan de groepstraining. Ook Daley Sinkgraven was aanwezig op de Toekomst maar hij werkte nog individueel aan zijn herstel, nadat hij in november een operatie onderging aan zijn knie waarbij de prognose was dat hij drie maanden tot een half jaar uit de roulatie zou zijn.

Bron: Ajaxlife

 

Pages

Subscribe to Daley Sinkgraven