Daley Sinkgraven

Sinkgraven opnieuw aan de kant met knieblessure

Bron: ajaxfanzone.nl

Daley Sinkgraven is opnieuw enkele weken uitgeschakeld met een knieblessure. Sinkgraven liep de blessure op in de oefenwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Het is dezelfde kwetsuur als waar de linksback al twee keer last van had en hij daarmee voor een lange tijd uitgeschakeld was, zo heeft Marcel Keizer op de persconferentie laten weten. Sinkgraven zal nog nader worden onderzocht maar naar verwachting heeft hij opnieuw zijn binnenband verrekt of gescheurd.

Bron: Ajax.nl

Keizer schimmig over linksbuiten tegen Roda

Bron: www.ajaxshowtime.com

Marcel Keizer heeft vrijdag tijdens de wekelijkse persconferentie nog niet gezegd wie er zondag tegen Roda JC in de basis staat als linksbuiten. De coach heeft Amin Younes terug, maar ook Justin Kluivert lijkt een serieuze optie.

Keizer is namelijk tevreden over de inbreng van Kluivert tegen NAC Breda. 'En Younes is wel een tijdje geblesseerd geweest', stelt Keizer vast. 'Kluivert heeft tegen NAC gedisciplineerd gespeeld, dat komt ook mede door Daley (Sinkgraven, red.), waardoor Justin meer naar binnen kan komen.'

Problemen op linksbackpositie bij Ajax, ook Huntelaar twijfelgeval

Bron: www.ad.nl

Ajax-trainer Marcel Keizer moet gaan sleutelen aan zijn defensie voor het thuisduel met Roda JC van zondag. Nick Viergever heeft problemen aan zijn enkel en is een twijfelgeval voor die wedstrijd; Daley Sinkgraven viel dinsdag in de oefenwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach uit met een blessure aan zijn binnenband. De linksbackpositie is dus krap bezet, in de wetenschap dat ook Mitchell Dijks en aankoop Luis Manuel Orejuela nog geblesseerd zijn.

Puzzelen maar... Sinkgraven uitgeschakeld met knieblessure

Bron: www.ajaxlife.nl

De arme Daley Sinkgraven zit helaas alweer in de lappenmand. © Pro Shots

Tijdens de persconferentie vooruitlopend op het thuisduel met Roda JC, maakte Marcel Keizer duidelijk dat het toch weer mis is met Daley Sinkgraven. De linksback lijkt voorlopig uitgeschakeld.

“Daley is niet inzetbaar,” vertelt Keizer. “Hij viel uit tegen Gladbach. Hij heeft de binnenband van zijn knie verrekt of gescheurd. Zijn knie moet nog wel goed onder de loep genomen worden,” sombert de coach, die weet dat Sinkgraven last heeft van dezelfde binnenband als de voorgaande twee keer.

Ajax verslaat Borussia Mönchengladbach

Bron: ajaxfanzone.nl

Marcel Keizer heeft voor de oefenwedstrijd van vanavond de opstelling flink door elkaar gegooid zodat de vaste basiskrachten rust konden krijgen. Benjamin van Leer stond onder de lat en Klaas-Jan Huntelaar was voor de gelegenheid aanvoerder en werd bijgestaan door onder andere Deyovaisio Zeefuik, Frenkie en Siem de Jong. Na een kwartier voetballen kwam Ajax op voorsprong doordat Justin Kluivert een indraaiende vrije trap nam en deze door Reece Oxford in eigen doel werd gewerkt. Hierna speelde Ajax de rest van de eerste helft zo nu en dan dominant voetbal.

Ajax wint vermakelijke oefenpot van BMG

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft dinsdag Borussia Mönchengladbach in de Johan Cruijff ArenA weten te verslaan. De Amsterdammers wonnen het oefenduel met 2-1, dankzij een eigen doelpunt van Oxford en een treffer van Kasper Dolberg.

Ajax begon prima aan de wedstrijd in Amsterdam en stond al binnen het kwartier op voorsprong, hetzij met wat geluk. Justin Kluivert slingerde de bal via een vrije trap de zestien in, waarna deze via Reece Oxford in eigen doel belandde: 1-0. Daarna verdubbelde Klaas-Jan Huntelaar bijna de marge, maar de Ajax-spits werd afgetroefd door de Duitse goalie. 

Pages

Subscribe to Daley Sinkgraven